- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #6.541
Arkadaşlar hastaneye kolonya olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallahKizima ordugum hirka oldugu kadar ins giydirmek nasip olur :)
ben gül kolonyasiArkadaşlar hastaneye kolonya olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz
Saol canim allah razi olsn :)rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallah
Amin canım Allah bebeklerimizi sağlıkla almayı nasip etsin. Ben de çikolata yaptırdım Eyüp Sabri Tuncer'in Okyanus kokusunu arıyordum da bulamadım nerde satılır bilir misinben gül kolonyasi
DE SARRA
lsparta gül kolonyası
güllü lokum cesitlerindende alacagim ve ramazan şerbeti oluyorya ondan da alacagim
ikramlik olarak bunlar hastaneye
mevluttede rabbim nasip ederse cikolata yaptiracagim burda arkadas paylasmisti
çikolata atölyesinde.
inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi inşallah
https://m.n11.com/agiz-dis-ve-banyo-urunleri/banyo-urunleri/kolonya?q=okyanusAmin canım Allah bebeklerimizi sağlıkla almayı nasip etsin. Ben de çikolata yaptırdım Eyüp Sabri Tuncer'in Okyanus kokusunu arıyordum da bulamadım nerde satılır bilir misin
ben herseyimi n11 den aliyorum inşallah isine yararAmin canım Allah bebeklerimizi sağlıkla almayı nasip etsin. Ben de çikolata yaptırdım Eyüp Sabri Tuncer'in Okyanus kokusunu arıyordum da bulamadım nerde satılır bilir misin
Teşekkür ederim canım:)ben herseyimi n11 den aliyorum inşallah isine yarar
Çoğumuz dağıttı bitti sanırım ben mum yapmıştım. Onu dağıttım.cok guzel konu olmus:) hastanede dagitmak icin ne düşünüyorsunuz benim hic tecrubem yok fikirlerinize güveniyorum:)
benim becerim yok boyle seylere hc sanirim çikolata dagitirim ben sizinki cok guzel duruyorÇoğumuz dağıttı bitti sanırım ben mum yapmıştım. Onu dağıttım.
Merhaba bende kanguru bakıyorum Chicco baby go yorumunuzu gördüm direk eledim ne onerirsiniz, ne almalıyım?Bebeğin ayakları onda dümdüz duruyor çok pişmanın öyle bir şeye oturttuğum için