- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Heyecanla bekledigim topik yaşasın
Ben bir soruyla başlayayım :) bebek odası konusunda karar veremedim şimdi misafir odam var çift yatak ve kocaman güzel bir gardrop var o odaya 2 yaşına kadar kullanabileceği bi beşik mi alsam 2 yaşına gelince çocuk odası yaparım eşyaları değiştirip yada eşyaları atıp bebek odasımı yapsam ama 2,5 yıllık bir oda kıyamıyorum atmaya en azından 2 yıl daha kullanmak istiyorum ama ciciş biciş bebek odam olmayacak ufak dokunuşlarla kurtarsam mı ? Bebek perdesi duvar kağıdı avize değişimi gibi ne dersiniz kızlar
Ben bir soruyla başlayayım :) bebek odası konusunda karar veremedim şimdi misafir odam var çift yatak ve kocaman güzel bir gardrop var o odaya 2 yaşına kadar kullanabileceği bi beşik mi alsam 2 yaşına gelince çocuk odası yaparım eşyaları değiştirip yada eşyaları atıp bebek odasımı yapsam ama 2,5 yıllık bir oda kıyamıyorum atmaya en azından 2 yıl daha kullanmak istiyorum ama ciciş biciş bebek odam olmayacak ufak dokunuşlarla kurtarsam mı ? Bebek perdesi duvar kağıdı avize değişimi gibi ne dersiniz kızlar
Bence çok harika olur. ve çok büyük masraftan kurtarır :)Ben bir soruyla başlayayım :) bebek odası konusunda karar veremedim şimdi misafir odam var çift yatak ve kocaman güzel bir gardrop var o odaya 2 yaşına kadar kullanabileceği bi beşik mi alsam 2 yaşına gelince çocuk odası yaparım eşyaları değiştirip yada eşyaları atıp bebek odasımı yapsam ama 2,5 yıllık bir oda kıyamıyorum atmaya en azından 2 yıl daha kullanmak istiyorum ama ciciş biciş bebek odam olmayacak ufak dokunuşlarla kurtarsam mı ? Bebek perdesi duvar kağıdı avize değişimi gibi ne dersiniz kızlar
Hayiri olsun kizlarr bnm esim.musade etmiho bebegkme biseyler almama 9. Ayda alacakmisizz
Nasıl karışabiliyor çalışmıyor musunuz ?Hayiri olsun kizlarr bnm esim.musade etmiho bebegkme biseyler almama 9. Ayda alacakmisizz
Hayir calismiyorum tup bebek bide cok gec 11 yil sonra oldugu icin korkuyo galibaaaNasıl karışabiliyor çalışmıyor musunuz ?
Öyle yapariz artik ama dayanabilecegimi sanmiyorum alasim geliyor zaman gecsin bebegim icin alis verisi yapmayi cok istiyorum9. Ay hem kış ayına denk geliyor hem de ağırlasiriz artık bari 8 diye ikna et :)
Hımm hayal kırıklığından korkuyor demek ki benim biraz feminen bi tarafım vardır.eşin anne adayına şimdi alma son ayda diyip hevesini kırma lüksü Yok ama her birey farklı tabi her evliliğin bir rengi var bu konu derin burda kapatayım :) kimsenin garantisi Yok ki arada çaktırmadan ufak tefek bişeyler alın bakması zevkli oluyor hoşuna gidiyor insanınHayir calismiyorum tup bebek bide cok gec 11 yil sonra oldugu icin korkuyo galibaaa
Hayiri olsun kizlarr bnm esim.musade etmiho bebegkme biseyler almama 9. Ayda alacakmisizz
Hayir calismiyorum tup bebek bide cok gec 11 yil sonra oldugu icin korkuyo galibaaa