Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın tekrar beta baktırın ama en net ultrasonda belli olur.hayırlı olsunKızlar 13 ocak 5.gün 2 embriyo transferim oldu bu gün beta 1014 ikiz sanırım tecrübesi olan şoktayımda hiç ikiz hayal etmedim
Masallah değer cok güzel. Akla ikiz ihtimali geliyor, ikinci testten de kismen bi seyler belli olur, net sonuc usg de, hayirlisiyla gelsinler insKızlar 13 ocak 5.gün 2 embriyo transferim oldu bu gün beta 1014 ikiz sanırım tecrübesi olan şoktayımda hiç ikiz hayal etmedim
Seninde cok güzel artmis canimm masallahMerhabalar 10 ocakta transferim oldu. İlk deneme tek embriyo
9. Gün 215
11. Gün 597 doktor 30 ocak'a randevu verdi. İnşallah sorunsuz ilerler endişeliyim çok
Hemşire kan vermene gerek yok dedi ama bu hafta bi daha versem mi acaba kan tahliliSeninde cok güzel artmis canimm masallah
Kacinci günlerdi cnim testlerHemşire kan vermene gerek yok dedi ama bu hafta bi daha versem mi acaba kan tahlili
Transferin 9. Günü ve 11. Günü verdim. 30 unda muayene günüKacinci günlerdi cnim testler
Dr un istemediyse bence gerek yok canim, surda az kalmis direk keseye gidersin. Artis yüksel olamadiginda ücuncuyu istiyorlarTransferin 9. Günü ve 11. Günü verdim. 30 unda muayene günü
Anladım canım aynen direkt randevuya giderim kollarım totom göbeğim delik deşik zaten bebelere değer sağlıklı olsunlar daaDr un istemediyse bence gerek yok canim, surda az kalmis direk keseye gidersin. Artis yüksel olamadiginda ücuncuyu istiyorlar
16. Gün 1323 çıktı benim iki kese gördük inşallah ikiz alıcaz kucağımıza. Allah kolaylığını verir yeter ki sağlıklı olsunlar. Kalp atışlarını duymayı bekliyoruz 10 gün var vakit geçmiyor.Kızlar 13 ocak 5.gün 2 embriyo transferim oldu bu gün beta 1014 ikiz sanırım tecrübesi olan şoktayımda hiç ikiz hayal etmedim
Transfer gününden itibaren mi 16. Günde gördünüz keseyi?16. Gün 1323 çıktı benim iki kese gördük inşallah ikiz alıcaz kucağımıza. Allah kolaylığını verir yeter ki sağlıklı olsunlar. Kalp atışlarını duymayı bekliyoruz 10 gün var vakit geçmiyor.
Herkese merhaba güzel hanımlar bana da yarıdmcı olurmusunuz çatlatma iğnesi ile bu ay gebe kaldım reglime 5 gün kala kan testi ile öğrendim sat tarihim 9 aralıktı kan değerlerim ile şu şekildeydi16. Gün 1323 çıktı benim iki kese gördük inşallah ikiz alıcaz kucağımıza. Allah kolaylığını verir yeter ki sağlıklı olsunlar. Kalp atışlarını duymayı bekliyoruz 10 gün var vakit geçmiyor.
Merhaba arkadaşlar 2023 Ocak ayında transfer olup pozitif sonuç alanlar musmutlu sürecimizi eylüle kadar birlikte geçirelim inşallah. Tavsiyeler, sorular, bilgi paylaşımı ile güzel bir gebelik için birbirimize yardımcı olalım.
Mesela
Çatlak önleyici tavsiyeler kremler yağlar
Cinsiyet öğrenme dönemi
Doğum çantası hazırlığı
Bebek alışverişinde alınmalı ve alınmamalı olan şeyler
Normal ve sezaryen doğum kararı
İkiz gebelikle ilgili soru ve tavsiyeler
Doğum sonrası tavsiye ve bilgi paylaşımı
Kilo verme...
Öncelikle kaç haftalık tek/ikiz gebelik bekliyoruz, tahmini doğum nezaman bunu paylaşalım hadi bakalım
Herkese sağlıklı mutlu gebelikler dilerim.
Merhabalar sizinle aynı şeyleri yaşıyorum 8. Gün idrar testi negatif 10. Gün kan değeri 85 geldi perşembe günü yeniden kan vericem, sizin kese gözüktü mü hayırlısıylaMerhaba
Yaşım 37 benimde endometriosiz adenomiyosis çok sayıda miyomla ilk transferimde başarısız olmama rağmen 2 ocakta yapılan 2. Transferde 2 tane 5. Gün embriyosunda pozitif sonuç gördük çok şükür 8. Gün yaptığım kaset testte gebelik görülmemişti 10. Gün beta 60 12. Gün beta 160 çıktı 24 ocakta kese kontrolü var hepimiz inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebeklerimizi
Benim bugün sabah 10. Gün idrar testi negatif çok morelim bozulduMerhabalar sizinle aynı şeyleri yaşıyorum 8. Gün idrar testi negatif 10. Gün kan değeri 85 geldi perşembe günü yeniden kan vericem, sizin kese gözüktü mü hayırlısıyla
3. Gün embriyosu ise gözükmemiş olabilir bence kan verin bazı insanların kanda pozitifken bile idrarda gözükmüyor burda çok okudum kan verip netleştirebilirsinizBenim bugün sabah 10. Gün idrar testi negatif çok morelim bozuldu