- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Ben yazacaktım arkadasin çocuğu 4 yaşında bebek arabasının içini bırak yanından geçmez koca adam olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam mavide değil turkuaz sanırm canım sarı ve o güzel yakından incelemek lazımAynen canım o renk pek güzel :)
Ben yazacaktım arkadasin çocuğu 4 yaşında bebek arabasının içini bırak yanından geçmez koca adam olmuş
Orasıda doğru yürümeye kendi başlarında gezmeye meraklı olucaklar arabanın yüzüne bakmazlar ama yorulunca kucak isterlerAy azicik ta yurumeye alissinlar valla. O sekil alisinca yorulmasalar bile sirf usengecliklerinden araba istiyolar
Orasıda doğru yürümeye kendi başlarında gezmeye meraklı olucaklar arabanın yüzüne bakmazlar ama yorulunca kucak isterler
Ayy o zaman iyi canım çok uzun vadeli düşünmeye gerek yok zaten 0-36 ay yazıyor genelde arabalarda onlarda öyle düşünüyor demek kiYok canım 4 yaşında ne kucak ne araba
Normal sen ben gibi oluyorlar
Arkadaşımın çocuğundan biliyorum :)
Aynen canm bende çift yönlü olanlarda bu ağırlıkta denk gelmedim hiç baston tipler genelde hafif ama onlarda ilk yaşlarda kendine dönük olamadığı için hoşuma gitmedi 4 yaştan sonra baston iş görür
Travel setlerinde ana kucaksız ağırlıkları fzla canım malesef arastırıp en hafif ve kullanışlı olanını bulmak lazım ama ayrı alırsanda ana kucağını istedigin gibi alabilrsin renk vs olarak düşündüğün fiyat nedir aklındakı kullanışlı traveller binden asağı yok sanırmValla ben de begendim ama bize oto koltuğu şart tabi onunla birlikte fiyat biraz fazla mı olur onu bilemedim yoksa direkt travel set almak mı daha mantıklı?
Ayy o zaman iyi canım çok uzun vadeli düşünmeye gerek yok zaten 0-36 ay yazıyor genelde arabalarda onlarda öyle düşünüyor demek ki
Canim Hasim Iscan gecidi disinda Eminonu Havuzlu Han da da her cesit araba var disarida ki fiyatlara gore daha uygun.Merhaba. Araba konusunda İstanbul ya da Ankara'da oturuyorsanız şöyle bir tavsiyem olacak. İstanbul'da Aksaray Unkapanı-Bisikletçiler Çarşısı, Ankara-Ulus'ta Türkiye distribütörleri bulunuyormuş ve piyasa fiyatının çok çok altında satılıyormuş. E-bebek, Joker gibi mağazalara ulaşana kadar üzerine fiyat ekleniyor. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.