- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Kutusunda falan yazabilir pax mi
Tek tek parça parçaydı eşim Birleştirdi kutular normal karton kutuyu atildi ama fiş duruyordur pax sanırım ama canim evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kutusunda falan yazabilir pax mi
Sanirim ankaraya geldigimde bakip almam lazim internet alisverisiyle olcak sey degil dimiTek tek parça parçaydı eşim Birleştirdi kutular normal karton kutuyu atildi ama fiş duruyordur pax sanırım ama canim evet
Sanirim ankaraya geldigimde bakip almam lazim internet alisverisiyle olcak sey degil dimi
Ben her geldigimde o ikeayi boydan bi geziorum zaten. Kayseriden bos bagaj gidip tiklim tiklim donuyoruz hihiO.zamanda taşıması çok zor olabilir canım. Bizim.arabaya çok zor sigdi bagaj açık geldik :)
Üst katında show room var ya oraya mutlaka bak canim. Biz orada görüp beğendik bebek odasına koymuşlardi sadece tek kapı aynaydi ondan vazgeçtık tabii bi de içerisini kendimiz ayarladik
Evet evet gereksiz bulduğum çok şey oldu, ama ilginç tüyolar da edindim, fikir oldu, bende bugün birazcık alışveriş yaptim. Chakra dan aldım. O markanın müdavimi olan biri olarak kızıma da almasaydım ayıp olurdu :)Canım çok sağol paylaşım için. Ben de baktım biraz ama bazı şeyler seninde dikkatini çekmiştir pek gereksiz ama onun dışında güzel. Buradan uyarlama ile kendi listemızı yapabiliriz :)
Evet evet gereksiz bulduğum çok şey oldu, ama ilginç tüyolar da edindim, fikir oldu, bende bugün birazcık alışveriş yaptim. Chakra dan aldım. O markanın müdavimi olan biri olarak kızıma da almasaydım ayıp olurdu :)
Evet gerçekten çok kaliteli, Allah tan bebek ürün yelpazesi çok geniş değil yoksa batardım :) indirimleri oluyor takip etmek lazım, bir de bebek arabasında paraya kıyacağim, çünkü çok pratik olması lazım genelde yalnız olacağım için, ınglesina alacağım. Paston pusetler hariç, kullanımı en rahat araba diye biliyorum, epey gezdim e bebek, mothercare, joker vs..Ayyy Ohhh Ohh pek güzeller ne kadar kaliteli görunuyor burdan bile
Evet gerçekten çok kaliteli, Allah tan bebek ürün yelpazesi çok geniş değil yoksa batardım :) indirimleri oluyor takip etmek lazım, bir de bebek arabasında paraya kıyacağim, çünkü çok pratik olması lazım genelde yalnız olacağım için, ınglesina alacağım. Paston pusetler hariç, kullanımı en rahat araba diye biliyorum, epey gezdim e bebek, mothercare, joker vs..
Inşallah canım, benim eş genelde şehir dışında, çok pratik olması lazım, bir de ilk bebek, Allah nasip ederse kardeş isteriz ilerde, onlar için de kullanırım diye düşündüm.Güle güle kullan canim
Cok pahali o bebek arabasi inşallah sever bebişin :)
Gunaydın kızlarr kitap alanınız varmı ben hıc bakmadım gereklımı onuda bılmıyorum sankı kucagıma alınca yasaya yasaya öğrenecem gıbıme gelıyor ama elbet bılgımız olması gereken şeylerde vardır. D&R dan Ayşe Öner'in kitabına bakıyorumda şimdi adı Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakımı Kitabı aranızda bakanınız varmı
Gördümm canım guzele benzıyor peki bebişin bakımı ıle ilgili bilgileri nasıl sankı bunun ınternet sıtesıde var ben sık sık bakıyorumBen şunu okuyorum canım
Hafta Hafta hamilelik Kağan Kocatepe
Gördümm canım guzele benzıyor peki bebişin bakımı ıle ilgili bilgileri nasıl sankı bunun ınternet sıtesıde var ben sık sık bakıyorum
iyi yapmıssın canım bende sureklı nettende ebebek mınıcıty babymall falan bakıyorum civilede bakıyorum urunlerı nasıl sencebulunduğum
şehirde fazla imkan yok. sadece civil var çocuk mağzası olarak. oyüzden internete bakıyorum ben de
Bende baktım ama goremedım canım bırde bunlarda su kafama takılıyor oturma alanları darmı oluyor gozle gormek lazımKilosu yazmıyor canım kaç kilo ymis
bu quantum galiba hosuma gıttı değişikMuadillerinden ucuz ama onlar kadar performans veren bi araba bence. Cadillac ve quantum olarak 2ye ayriliyo bu markada benzerleri. Bende bu ikisinden birini alcam
bende bakayım canım netten baka baka sıkıldım bırazda. uygulama ındırdınızmı pekı ben hamılelık takıbı ve gebelık takıbını ındırdımCanım hafta hafta ayirmis o yüzden bilgi manyağı olmuyorsun sindire sindire yavaş yavaş gidiyor süreç
Ben sevdim valla güzel.
iyi yapmıssın canım bende sureklı nettende ebebek mınıcıty babymall falan bakıyorum civilede bakıyorum urunlerı nasıl sence
Bende baktım ama goremedım canım bırde bunlarda su kafama takılıyor oturma alanları darmı oluyor gozle gormek lazım
bu quantum galiba hosuma gıttı değişik
bende bakayım canım netten baka baka sıkıldım bırazda. uygulama ındırdınızmı pekı ben hamılelık takıbı ve gebelık takıbını ındırdım
bu quantum galiba hosuma gıttı değişik
Quantum un bordomsu olani var murdum gibi. Onu almayi planliorum ben. Ankarada olup distributore gidenler bi fiyatini sorsa keske. Ona gore butce ayarlayip ankaraya gitmeyi planliorum
evet hamılelıkte 16. haftandasın dıyo gebelıkte 15. hahah ıyıce kafamı karıstırıyorlarİndirmem mi canım ne bulursam indirdim hahah
Hamilelik takibi favorim
Çoğunlukta banu ciftci ovuyor
bende Ankaradayımda bebısımın ılk esyasını alıcam hacı bayramdan. nerdekı o dist lalaylayQuantum un bordomsu olani var murdum gibi. Onu almayi planliorum ben. Ankarada olup distributore gidenler bi fiyatini sorsa keske. Ona gore butce ayarlayip ankaraya gitmeyi planliorum