Her sorana oneriyorum.Kızlar bebeğim pişik oldu. Sebamedin pişik kremini sürdüm ama pek işe yaramadj. Öneriniz var mı
Bagısıklığının güçlenmesi için atesinin biraz cıkması gerekmis aslında canım hemen vermemek gerekmiş ama her doktor baska bisi diyor tabi hangisi dogru oda mechulCanım ben ateşi çıkmasını beklemeden sabah akşam birer çay kaşığı calpol verdim bu i
Ben bepanten kullanıyorum cok memnunun pisik olmaması için de 2 saaate mutlaka değistiriyorum 2 dk da olsa biraz acık bırakıyorum hava alsın diye .Kızlar bebeğim pişik oldu. Sebamedin pişik kremini sürdüm ama pek işe yaramadj. Öneriniz var mı
Benim gittiğim çocuk doktoru ateşi olmasa bile agrısı olur aşı yeri agrır calpol rahatlatır dedi verdim canım çok şükür rahat geçiriyoruz o şekilde aşı gümlerimiziBagısıklığının güçlenmesi için atesinin biraz cıkması gerekmis aslında canım hemen vermemek gerekmiş ama her doktor baska bisi diyor tabi hangisi dogru oda mechul
Pişik olmuştu kuzum geçenlerde penaten iyi geldi çabuk toparladı. Normal günlerde sudocrem kullanıyorum. Hava alsın mutlaka bez değiştirirken ve kesinlikle nemli kalmasın kuru pamukla nemini alıyorum ben, hafifçe bastırarak.Kızlar bebeğim pişik oldu. Sebamedin pişik kremini sürdüm ama pek işe yaramadj. Öneriniz var mı
Kızlar bebeğim pişik oldu. Sebamedin pişik kremini sürdüm ama pek işe yaramadj. Öneriniz var mı
Benim oglum da coook cok terliyo. Ben soya cekim die disunmustum babasi da cok terler. Ama doktor kalbinde üfürüm var o yuzden dediKızlar birşey sorucam bebeğimin kafası aşırı terliyor sebebi ne olabilir sizde de aynı durum varmı
Selam canim smear ve kan tahlilleri yapildiCanimselam Inşallah sonuçların iyi gelir. Benim ultrasonla bakildi sadece kanama bitmediği için gittiğim de. Tahlil yapilmadi. Sana ne tahlili yapılıyor ogrenebilir miyim
Sudocream penaten herseyi kullandim.saf zeytinyagi tavsiye ediyorumKızlar bebeğim pişik oldu. Sebamedin pişik kremini sürdüm ama pek işe yaramadj. Öneriniz var mı
Canım benim de şıklarim arasındaydı o araba fakat hafif olduğu için bebek hareketlendiggi zaman devirebiliyormus. Dolmuşta otobüste ayakta duramayip savruluyormus.tekerleri de büyük engelde zorlaniyormusKızlar hangi bebek arabasını kullanıyor sunuz?
Ben baby2go pinna sini beğendim ama kullanışlı nasıl ki var mı aranızda kullanan
Canım ben maclaren techno xt kullanıyorum çok memnunum daKızlar hangi bebek arabasını kullanıyor sunuz?
Ben baby2go pinna sini beğendim ama kullanışlı nasıl ki var mı aranızda kullanan
Ayy tamam canim sağol yaa vazgeceyim o zamanCanım benim de şıklarim arasındaydı o araba fakat hafif olduğu için bebek hareketlendiggi zaman devirebiliyormus. Dolmuşta otobüste ayakta duramayip savruluyormus.tekerleri de büyük engelde zorlaniyormus
Bakayım canim onaCanım ben maclaren techno xt kullanıyorum çok memnunum da
Canim vende zeytinyagi surdum ilerlemeden gecurdi simdi dudak kisminda bole kucuk kabarti gibi oluyi bi gecio ama oyle cok degilMerhaba canım pişiğe Bi çözüm bulsun mu bilmiyorum ama sana süper Bi fikrim var. Anne sütü bana söylediklerinde çok saçma buldum ama bebeğin hali fenaydı Bi de psikolojik baskı olunca Bi yemek kaşığı anne sütü verdim bebeğe sürdüler vsabah altını değiştirirken hiç bir kızarıklık kalmamıştı şok oldum. Bu kadar etkili Bi sonuç beklemiyordum açıkçası dene istersen
Aynı şekilde yapıyorum çünkü sütün fazla dedi dr. Her defasında farklı meme verince bu sefer hep ön sütü almış oluyor ve laktozu sindirmesi zor oluyor. O yüzden iyice sönene kadar aynı memeyi veriyorum sonra diğerine geçiyorum. Eğer bebek gece uykusuna yatınca tam olarak boşalmadıysa sağım yapıyorum rahatlatmak için.Kızlar ben her emzirmede tek göğsümü veriyorum ve 3 4 saatte bir emziriyorum. Yani bir ğöğsümü bir dahaki sefer verince aradan 6 7 saat geçmiş oluyor. Bu süre sütün miktarını etkiler mi?? Siz nasıl yaouyorsunız??
Kaynamış ılımış suyu bir çay kaşığı karbonatla karıştırıp içine baya bir pamuk koyuyorum. İyice çekiyor suyunu. Sonra tekrar ısıtmıyorum ne gerek var ki popodan üşüyeceğini sanmıyorum. Silip hemen kuru pamukla kuruluyorum ya da havalandırıyorum.Kizlar ben bebisin altini kaynayip ilitilmis suyla siliyorum sabah kaynatip kabina koyarim onuda petegin ustune koyunca hep ilikti simdi petekleri kapatmislar siz nasil yapiyorsunuz suda soguyor her almada kaynatacakmiyim ozamanda cok sicak oluyo zaten bebis tepemde butun gun kimildayamiyirum.
E Eda3476 canim gun gectikce daha uzun saatte aliyo ben saat pek tutamiyorum o acikinca yikiyo ortaligi zaten aklimda kalmissa diger memeyi veriyorum siskinligine bakiyirum falan bide
Eneee oda iyiyimis hatun vallahi isi biliyorsun bende saklama kabina su koyuyorum pamugu ona batirip silp kuruluyorum bende oyle yaoayim suyun icine pamuklari koyayim kapatayim demi kurumaz demi o agzini kapatincaKaynamış ılımış suyu bir çay kaşığı karbonatla karıştırıp içine baya bir pamuk koyuyorum. İyice çekiyor suyunu. Sonra tekrar ısıtmıyorum ne gerek var ki popodan üşüyeceğini sanmıyorum. Silip hemen kuru pamukla kuruluyorum ya da havalandırıyorum.