Aaa çok üzüldüm. Çok uzun süre mı dışarıdaydınız ? Bizim kızın da burnu tıkandı ve keyifsiz geçen gün banyodan sonra masaj saatini fazla uzattık keyif alıyor diye meğer üşümüş o ara. Hep dolmuş burnu falan. Çok geçmiş olsun. Doktor ne verdi sizeKızlar bebeğim faranjit olmuş doktor ilaç verdi 2 gündür hiç emmiyor mamayıda istemiyor açlıktan ağlamaktan mahvoldu ne yapıcağımı şaşırdım kaç günde geçer başına gelen var mı ?bu arada sahile yürüyüşe götürdüm çok iyi sardım yinede hastalandı birkaç kez daha güneşli havada çıkarmıştım.eve geldim fenalaştı meleğim hemen acile götürdüm siz siz olun güneşe aldanmayın erkenmiş çıkarmak için demek ki beslenmesini ne yapmalıyım kaşıkla verilir mi mama acaba burda bi arkadaş boğazına kaçar vb yazmıştı açlıktan fenalaşacak diye korkuyorum
Canım o zaman incecik baktiginda arkasi görünen pamuk battaniyeler var onu sar istersen. Bu kadar terlemesi iyi birşey degil. Hele evin içinde hafif kıyafetlerle çok rahat uyur.Canım ben battaniyeye sarıp uyutuyorum başla türlü uyumuyor konntole gittiğimiz de doktorumuza sorucam ıslanıyor battaniyesi o kadar terliyor kafası
Benim kızın aynısıYa kızlar sizin bebişler hep kucak istiyor mu ? Ben bırakıp hiçbirşey yapamıyorum hep kucakta olmak istiyor ona evde tur attırıyorum bütün gündoğru düzgün uyumuyor da gündüz özellikle kucaktan bıraktığımda 10 15 dk, çok yoruldum artık
Canim ilaç olarak ne başladın sen ? Bana progesteron başlamamı söyledi doktorum.
Canim ilaç olarak ne başladın sen ? Bana progesteron başlamamı söyledi doktorum.
Ben 2. Adetimi oldum cnm şuan. ama adet dışında ara kanamalarım oluyor çok az ama rahatsızlık verici.Senin kanaman da devam ediyor mu hala ?
Canım gündüz bir sıkıntımız Yok gece uyuturken alayım o zamanCanım o zaman incecik baktiginda arkasi görünen pamuk battaniyeler var onu sar istersen. Bu kadar terlemesi iyi birşey degil. Hele evin içinde hafif kıyafetlerle çok rahat uyur.
Ben 2. Adetimi oldum cnm şuan. ama adet dışında ara kanamalarım oluyor çok az ama rahatsızlık verici.
Inşallah canim inşallahO kadar iyi anlıyorum ki seni evet çok rahatsız edici. Hele bir de çocuk bakarken iyice bunaltıyor insanı. Benim doğumdan sonra kanamam hiç kesilmedi lohusa kanaması hiç bitmedi yani. O bitmeden adet mi oldum o da belli değil. Karmakarışık işler :)
Bir an önce düzenimiz oturur inşallah
Ben de gittim ayni sekilde hafif kanamam var tahlil sonuclarimi bekliorum.30 gunden fazla surerse pihti olan kismi alacagim dediGittim ben doktora kanamayı kesmesi için ilaç verdi bir de kan tahlili yapıldı, içerde parça kalmış mı ondan emin olmak için. Birçok sebebi var bazen lohusalık bitmeden peşine yumurtlama dönemine giriliyormuş, o yüzden uzun sürüyormuş. Bazen rahim doğumdan önceki gibi kasılmazsa da kanama bitmiyomuş. Bazen de rahimde parça kalması söz konusu olabiliyomuş.
Yani her kişinin sebebi farklı olabilir benimki de belli değil tahlil sonuçlarını bekliyorum. Bir an önce gidip bir muayene olun derim
Canım ben ateşi çıkmasını beklemeden sabah akşam birer çay kaşığı calpol verdim bu iBen kızlar yarın 2. ay aşımız var. Sizin bebeklerinizin ateşi çıktı mı.çıkarsa hangi şurubu veriyim sizce.?
Ayy aynen bende hep öyle teselli ediyorum ama inşallah gerçekten istemez yaza kadar özgürleşirizBenim kızın aynısıen fazla 2-3 ay daha kucak ister sonra yavaştan oturmaya başlar diye teselli ediyorum kendimi. Bu ara kucakta pozisyon da beğenmiyor illa onun istediği gibi tutulacakmış.
Evet canim aksama dogru cikti 38 i buldu o gun huysuzdu.. calpol verdim 1 çay kasıgi 4-5 saatte bir. Ası öncesi verme aşının etkisini azaltıyormusBen kızlar yarın 2. ay aşımız var. Sizin bebeklerinizin ateşi çıktı mı.çıkarsa hangi şurubu veriyim sizce.?
Sağol canım cevabın için. peki 38 olunca mı vermeye başladın?Evet canim aksama dogru cikti 38 i buldu o gun huysuzdu.. calpol verdim 1 çay kasıgi 4-5 saatte bir. Ası öncesi verme aşının etkisini azaltıyormus
Yok 37.2 falan oldu ilk önce o zaman verdim. 38 e kadar yukseldi. Bi ara sonra dustu.En son ertesi gun gece verdim. O zamana kadar dusmüştüSağol canım cevabın için. peki 38 olunca mı vermeye başladın?
Sudokrem sadece iyi o iyi geldi bebegimeKızlar bebeğim pişik oldu. Sebamedin pişik kremini sürdüm ama pek işe yaramadj. Öneriniz var mı
Canimselam Inşallah sonuçların iyi gelir. Benim ultrasonla bakildi sadece kanama bitmediği için gittiğim de. Tahlil yapilmadi. Sana ne tahlili yapılıyor ogrenebilir miyimBen de gittim ayni sekilde hafif kanamam var tahlil sonuclarimi bekliorum.30 gunden fazla surerse pihti olan kismi alacagim dedi