- 30 Ocak 2017
- 359
- 515
Canım bizim senle günlerimiz aynıııı Şafak Nasıl 27 sezaryen mi olucan
Evet canım. Sezeryan istiyorum ben. 08.01.2018 nasipse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bizim senle günlerimiz aynıııı Şafak Nasıl 27 sezaryen mi olucan
Zor tutuyorum canım ne aceleci yaCanım geçer inşallah. Az daha beklese iyi olacak. Ama beklemezse de artık korkma. Allah ın izniyle sağlıkla doğar.
Bekliyorum canım ne olacak belli değil evde yatıyorum işte çok zor ya öyle olmak hele evde çocuk varsa suyunu bile ben verecem o kadar inatçı bir oğlum varAz kaldı dayan biraz
Benim de 45 e kadar çıktı ama düzensiz
Aynen canım bir hafta dahâ dayan artık gelsede karışmayız diyorlarCanım benim de en son sancım 50 lerdeydi bunlar hazırlık sancıları dedi normalmiş yani sıkma canını hem haftan baya ilerde ondan müdahale etmek istememişlerdir: (
Çok zor bir süreç canım kimse müdahale de edemiyor her şeye normal diyince iyice sinirleniyorum ya hamilelik psikolojisi herhaldeCanım ellerinden gelen bir şey olsa yaparlar niye yapmasınlar? Sakinleş lütfen. Sancı aralığı ne olmalı bilmiyorum ama 40-50 olan arkadaşlarımız oldu biliyorsun normal artık senin haftalarında sancılar.
Az kaldı sen annesin sabırlı olmak zorundasın hiç bozma moralini vaktinde gelecek bebeğin inşallahÇok zor bir süreç canım kimse müdahale de edemiyor her şeye normal diyince iyice sinirleniyorum ya hamilelik psikolojisi herhalde
Gözünüz aydın canım inşallah bir an önce evinize gidersinizKuvozden ciktik kizlar suan servisteyiz ins daha da iyi olur eve gideriz.
İnşallah canım çok sağol moral içinAz kaldı sen annesin sabırlı olmak zorundasın hiç bozma moralini vaktinde gelecek bebeğin inşallah
Çok şükür canım nasılsınız müsait bir zamanda anlat her şeyi merak ediyoruz sağlıkla evinize dönersiniz inşallahKuvozden ciktik kizlar suan servisteyiz ins daha da iyi olur eve gideriz.
Nerden bulurum acaba öyle kese ?
Kuvozden ciktik kizlar suan servisteyiz ins daha da iyi olur eve gideriz.
Kızlar bugün kontrole girtim 33*3 üçüz boyumuz 47 cm kilomuz 2305 olmus normal mi sizce günler geçtikçe heyecanım artıyor
Sağol canım inşallah Cumartesi de senden güsel haberler alırız insallahCanım çok iyi, maşallah.. Benim de cmt kontrolüm var. Darısı başıma :)
Sağol canım inşallah Cumartesi de senden güsel haberler alırız insallah
Ay bnmki 32 haftalık kilosu az
Hadi hayırlısı olsun canım hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inşallah bebişiniEvet canım. Sezeryan istiyorum ben. 08.01.2018 nasipse.
Maşallah canım sözde karnı aşağıda olan sendin masallah iyi dayanıyorsun sağlıkla al kucağınaiyi çok şükür cumartesi kontrole gittik sağlıklı 3250 gram 50 cm şuanda.. Doğum pozisyonunda tabi artık iyice baskı yapıyor 10 gün sonra nst için çağırdı. 12sinde gideceğiz bakalım ne çıkacak