2018 mayis-haziran-temmuz Anneleri❤️

Merhaba arkadaşlar öncelikle hamile arkadaşları kutluyorum, hamile kalmak isteyenlerin de bi an önce bu güzel haberi almalarını diliyorum. Ben de hamile olduğumu iki gün önce öğrendim. Dün kesemizi gördük ve ardından doktorum gebeliği kesinleştirelim dedi ve beta hcg istedi. Test sonucum 26512 çıktı. şu an adetime göre hesaplarsak 6+4 günlük hamileyim ama geç yumurtladığımı biliyorum çünkü adetimin 20. gününde kontrole gittiğimde yumurtam 13 mm rahim duvarı kalınlığım 6 mm di. Dün gittiğim doktor "Bu beta hcg değeriyle bebeği görmemiz gerekirdi ama tabi bu bir kural değil 2 gün sonra tekrar gel bakalım" dedi. Benim içim rahat etmedi özelde bi doktora gittim o içimi rahatlattı, "beta hcg bize sadece senin hamile olduğunu gösterir ki zaten kese göründüyse biz artık bu değeri takip etmeyiz" dedi. Keseme baktı "13 mm görünüyo 5 haftalık bi gebelik ve bebeği göremememiz çok normal" dedi. Benim gibi değeri yüksek olup bebeğini henüz göremeyenler var mı bunu merak ediyorum?

mrb güzel anneler aşırı gaz ve kabızlık şikayetleri olan varmı varsa neler yapıyorsunuz ne yaptıysam fayda etmedi normal olduğunu biliyorum ama yinede bilgi herkeste farklıdır

günaydın canım bendede oldu o gaz ve kabızlık durumu. çok şişim pantolona zor giriyorum.

Merhaba bayanlar. Ben de acayip gaz var ve gegirme. Beni benden aliyor. Ama kabizlik yok cok sukur aksine bundan 2hafta once ishal gibiyim.suan biraz daha iyiyim. Normalde de kronik kabizlik sikintim var. Kendimi cozemiyorjm. Hamile iken Ben Ben degilim.

Testten sonra hiç bakmadık o değere biz.5 haftalıklen keseyi gördük bebeği görmedik.Normal dedi dr.Çarşamba günü gidicem yine

Mrb kızlar ben daha gitmedim doktora. Perşembe günü nasip se gideceğiz . İnşallah görürüm

Kızlar Allah hepimize sağlıklı bebisler ve kolay doğumlar nasip etsin bugün bebisimi gördüm o ufacık bacaklar nasıl oynuyor öyle bu nasıl bir mutlulukmus tarifi yok

Dün gittik doktora 5+5 dedi. Kalp atışı tam alamıyorum 10 gün sonra tekrar gel dedi. En son 27 eylül de adet olmuştum . Normal mi . Kafam karıştı

günaydın canım bendede oldu o gaz ve kabızlık durumu. çok şişim pantolona zor giriyorum.
canım doktora gittin mi sen bebek kaç mm ben dün gittim bebişim 2.4 mm bana çok küçük geldi doktor normal her gün 1 mm büyüyecek dedi.Haftaya cuma tekrar kontrolüm var inş kalp atışlarını da duyarız

malesef pazar kanama başladı pazartesi kese görünmedi. beta hcg düşmüş.. Hayırlısı Allah'tan

Dün gittik doktora 5+5 dedi. Kalp atışı tam alamıyorum 10 gün sonra tekrar gel dedi. En son 27 eylül de adet olmuştum . Normal mi . Kafam karıştı
Benim son adet tarihim 26 eylul. 13.11.2017 de doktor kontrolum vardi. Ultrasona gore 7+5 deyim. Ama son adete gore 8+2 olmam gerekiyordu. Adet tarihine gore 4 gun geride geliyor benim. Yani demek istedigim sizde de gec dollenme olmus olabilir. Caninizi sıkmayin. Rabbim hepimizi saglikli bi sekilde meleklerimize kavuştursun

Özel adet tarihine göre çıkardı . Rabbim sağlıkla kucağımiza versin inşallah

Kızlar ben de bugün keseyi gördüm 5 haftalık hamileymişim haftaya kesede bebeği görücez inşallah sonra kalp atışı filan :) dua edin bana ya

Kızlar benim bir sorum var 9+1 haftalık olunca 9. haftayı tamamlamış oluyor yani 10 haftalık gelişim süreci başlıyor dogrumudur düşüncem yalnış mi ?

Benim bebeğimin kalbi durdu. Aldılar bugün.

Allah hayırlısıyla insallah tekrar gebe kalıp sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip eder.

Birisi imzamdaki hamilelik takibi nasıl kaldırır yardımcı olabilir mi gördükçe aglayasim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…