2018 mayis-haziran-temmuz Anneleri❤️

Benim bebeğimin kalbi durdu. Aldılar bugün.

Allah hayırlısıyla insallah tekrar gebe kalıp sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip eder.

Birisi imzamdaki hamilelik takibi nasıl kaldırır yardımcı olabilir mi gördükçe aglayasim geliyor.
Geçmiş olsun çok üzüldüm:110::KK61: Rabbim sabır versin size. Ins en kısa zamanda Rabbim kucağınızı doldursun.

Merhaba arkadaşlar. Henüz çok yeniyiz pazartesi 6 haftalık olacağız inşallah keseyi görürüz. Geçen hafta doktor göremedi. Son adet tarihim 23 ekim. Adetim bittikten bir kaç gün sonra kasımın 5. de çok az kanama oldu damla kadar akşam ve sabah oldu arkasındanda kahverengi geldi kesildi. Daha sonra kasımın 13 de kan verdim 0 çıktı fakat benim bitmek bilmeyen kasık ağrım vardı, normalde ovülasyon gününden bir gün önce başlar ve beş gün sonra biterdi ama bu defa ağrı hiç geçmedi. Gözümde ani kararma, saniye süren mide bulantısı.ve gördüğüm rüyalar hep bebek müjdesi veriyordu. Ve kan tahlilim 0 çıksada ben buna inanmıyorum diyordum arkadaşlarıma. Adetime 3 gün kala adet sancısı çektim orkitle gezdim. Bariz sancılıydı. Sürekli su renginde akıntı oluyordu Adetim 3 gün geçti evde test yaptım negatif çıktı. Biraz daha bekledim 8 günü doldurunca 27 kasımda kanda 755,99 çıktı. 29. da tekrar kan verdim 1755 çıktı. Dün tekrar kan verdim. 5714 çıktı. Sol kasığımda tuhaf şeyler oluyor. Nasıl desem gaz olurda kıpırdarya ona benzer. Kasık ağrım oluyor. Sürekli Kan vermemin sebebi kimyasal gebelik yaşadığım için takip ediyorum.Birde çok ayakta durursam kahverengi leke geliyor normalmi.

Kızlar aşırı mide ağrım var doktor şurup verdi bi de kabızlık başladı bende 2 gündür çıkamıyorum :KK43: naapsam doktora da gidemiyorum ilçede hastane yok

Kızlar aşırı mide ağrım var doktor şurup verdi bi de kabızlık başladı bende 2 gündür çıkamıyorum :KK43: naapsam doktora da gidemiyorum ilçede hastane yok
Akşam yatarken bir tatlı kaşığı zeytinyağı iç istersen yine bir araştır canım. Sabahda olabilir aç karnına iç üstüne ılık su iç.

Bizde 12+6 günlük olduk ve doktorum %80 kız olduğunu söyledi ne kadar mutlu oldum anlatamam allah herkese nasip etsin
Aa cok heyecanlı ben de haftaya gideceğim 12 olmuş olacak belki bize de tahmin yapar, siz mi tahmin istediniz doktor mu söyledi

Bizde 12+6 günlük olduk ve doktorum %80 kız olduğunu söyledi ne kadar mutlu oldum anlatamam allah herkese nasip etsin
hayırlı olsun ins:dua: bende haftaya gitcem söylüyorlar ki kız aslında geç söylerler belli olmaz yani bir kızım var ins bir tanede oğlum olur mutlu olurum bende:anneadayı:

X