-
- Konu Sahibi Lazi Oxorca
Hoşgeldin, hayırlı olsun :)Mrb kızlar bugün test yaptım pozitif çıktı. 1 hafta gecikti adetim. Rabbim hayırlısıni versin . Hamileysem artık burda sizinleyim
Dualarınızı eksik etmeyinSağlık olsun cnm, moralini yüksek tut umarım her şey yolunda gider
İnşallah gönlune göre olurDualarınızı eksik etmeyin
İnşallah gönlune göre olur
Hayurli olsun canim saglikla al kucaginagünaydın , herkesin bebişleri hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende geçen sene düşüğün ardından yeni hamile kaldım.
Hayurli olsun canim saglikla al kucagina
Üzüldüm cnm yaa, ne kadarlıktı bir sorun mu çıktı umarım en kısa sürede yine olurKızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimi kaybettim
Kızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimi kaybettim
Daha nedenini bilmiyoruz 6 haftalıktı değerim düşük çıkmıştı zaten Dr söyledi çok zor diyeÜzüldüm cnm yaa, ne kadarlıktı bir sorun mu çıktı umarım en kısa sürede yine olur
Amin inşallahÇok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda tekrar sağlıkla nasip etsin.
hayırlı olsun hepimizin bebişleri ben de aranıza yeni katıldım Rabbim uğraşan tedavi aşamasında olan ve isteyen herkese nasip etsin inşallahhgünaydın , herkesin bebişleri hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende geçen sene düşüğün ardından yeni hamile kaldım.
Merhaba hayırlı olsun ben 2 kez kustum daha biri araba kullanırkendi çok komik ve çok zor bir durum yaşadım şimdi psikolojik olarak araba kullanamıyorum benim haksizliklerim başladı 2 gündür akşamları da en geç 10 da uyuyorum bakalım daha ne değişiklikler göreceğiz mucizelerimize kavuşana kadar bide göğislerim acayip acıyor değemiyorum giyinirken bile rahatsız oluyorum bukadar canım görüşürüz...Sürekli mide bulantısı cekiyorum. Öğretmenim okulda sinifta sürekli midem bulanıyor özellikle de sabah uyanınca kendimi zor atıyorum banyoya.
Sizde de var mi bulantı..?. Kusma olmuyor bazen midemden acı su geliyor. Genel bi bulantı hali var.
Arada da kasıklarımda hafif sızılar.
normal olabilir bel ağrısı kasık ağrısı daha belirt sayılıyor benim de aşırı gazım var karnımda sen de gaz sancısıyla karıştırıyor olabilirsin canım dikkat et kendine bol bol uzan ayaklarını yüksekte tutarak hayırlısı olsunKızlar benim karnımda ağrı var hafif belimede vuruyor hamileligimin 6.haftasındayım neden olabilir
Bende de bulantı, halsizlik ve istahsızlık var aynı şekilde erken uykum geliyor, zor oluyorMerhaba hayırlı olsun ben 2 kez kustum daha biri araba kullanırkendi çok komik ve çok zor bir durum yaşadım şimdi psikolojik olarak araba kullanamıyorum benim haksizliklerim başladı 2 gündür akşamları da en geç 10 da uyuyorum bakalım daha ne değişiklikler göreceğiz mucizelerimize kavuşana kadar bide göğislerim acayip acıyor değemiyorum giyinirken bile rahatsız oluyorum bukadar canım görüşürüz...
hayırlı olsun hepimizin bebişleri ben de aranıza yeni katıldım Rabbim uğraşan tedavi aşamasında olan ve isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Kızlar benim karnımda ağrı var hafif belimede vuruyor hamileligimin 6.haftasındayım neden olabilir