2018 mayis-haziran-temmuz Anneleri❤️

Sürekli mide bulantısı cekiyorum. Öğretmenim okulda sinifta sürekli midem bulanıyor özellikle de sabah uyanınca kendimi zor atıyorum banyoya.
Sizde de var mi bulantı..?. Kusma olmuyor bazen midemden acı su geliyor. Genel bi bulantı hali var.
Arada da kasıklarımda hafif sızılar.

Merhaba hayırlı olsun ben 2 kez kustum daha biri araba kullanırkendi çok komik ve çok zor bir durum yaşadım şimdi psikolojik olarak araba kullanamıyorum benim haksizliklerim başladı 2 gündür akşamları da en geç 10 da uyuyorum bakalım daha ne değişiklikler göreceğiz mucizelerimize kavuşana kadar bide göğislerim acayip acıyor değemiyorum giyinirken bile rahatsız oluyorum bukadar canım görüşürüz...

Kızlar benim karnımda ağrı var hafif belimede vuruyor hamileligimin 6.haftasındayım neden olabilir
normal olabilir bel ağrısı kasık ağrısı daha belirt sayılıyor benim de aşırı gazım var karnımda sen de gaz sancısıyla karıştırıyor olabilirsin canım dikkat et kendine bol bol uzan ayaklarını yüksekte tutarak hayırlısı olsun

Bende de bulantı, halsizlik ve istahsızlık var aynı şekilde erken uykum geliyor, zor oluyor

mrb güzel anneler aşırı gaz ve kabızlık şikayetleri olan varmı varsa neler yapıyorsunuz ne yaptıysam fayda etmedi normal olduğunu biliyorum ama yinede bilgi herkeste farklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…