- 1 Ekim 2017
- 226
- 306
- 30
-
- Konu Sahibi Lazi Oxorca
Geçmiş olsun çok üzüldümBenim bebeğimin kalbi durdu. Aldılar bugün.
Allah hayırlısıyla insallah tekrar gebe kalıp sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip eder.
Birisi imzamdaki hamilelik takibi nasıl kaldırır yardımcı olabilir mi gördükçe aglayasim geliyor.
Geçmiş olsun çok üzüldümRabbim sabır versin size. Ins en kısa zamanda Rabbim kucağınızı doldursun.
Ins Rabbim en kisa zamanda saglikla melegini versinAmin. Allah razı olsun. Dua et bana, hamişlerin duası kabul olur.
Ben 5 haftalıkken keseyi 6 haftalıkken kalp atışını duydum :)Keseyi nezaman gördünüz acaba. Birde kalp atışını nezaman duydunuz
Geçen hafta 5+1 günlük çıktı beta hcg değeri fakat kese gözükmedi. Rabbim inşallah izin verirse cuma günü randevum var inşallah keseyi görürüm kalp atışını duyarımBen 5 haftalıkken keseyi 6 haftalıkken kalp atışını duydum :)
İnşallah görürsün saklanıyordur :)Geçen hafta 5+1 günlük çıktı beta hcg değeri fakat kese gözükmedi. Rabbim inşallah izin verirse cuma günü randevum var inşallah keseyi görürüm kalp atışını duyarım
İnşallah canım benim. Yatıp kalkıp dua ediyorum. İkinci gebeliğim düşükle sonuçlandı. Umarım her şey yolunda gider.İnşallah görürsün saklanıyordur :)
Akşam yatarken bir tatlı kaşığı zeytinyağı iç istersen yine bir araştır canım. Sabahda olabilir aç karnına iç üstüne ılık su iç.Kızlar aşırı mide ağrım var doktor şurup verdi bi de kabızlık başladı bende 2 gündür çıkamıyorumnaapsam doktora da gidemiyorum ilçede hastane yok
İnşallah canım takma kafanı ilkler genelde düşükle sonuçlanıyor 2.sağlam oluyorİnşallah canım benim. Yatıp kalkıp dua ediyorum. İkinci gebeliğim düşükle sonuçlandı. Umarım her şey yolunda gider.
Hayırlı olsun :)Kızlar bugün keseyi gördüm ve kalp atışını duydum. Şükürler olsun. 6.5 haftalık dedi
Aa cok heyecanlı ben de haftaya gideceğim 12 olmuş olacak belki bize de tahmin yapar, siz mi tahmin istediniz doktor mu söylediBizde 12+6 günlük olduk ve doktorum %80 kız olduğunu söyledi ne kadar mutlu oldum anlatamam allah herkese nasip etsin
Yok doktorum söyledi bende beklemiyordum süpriz olduAa cok heyecanlı ben de haftaya gideceğim 12 olmuş olacak belki bize de tahmin yapar, siz mi tahmin istediniz doktor mu söyledi
hayırlı olsun insBizde 12+6 günlük olduk ve doktorum %80 kız olduğunu söyledi ne kadar mutlu oldum anlatamam allah herkese nasip etsin
Benimde 1 oğlum var 2. kız geliyor Rabbime şükürler olsun. Cinsiyeti öğrenebildinizmi acaba ?hayırlı olsun insbende haftaya gitcem söylüyorlar ki kız aslında geç söylerler belli olmaz yani bir kızım var ins bir tanede oğlum olur mutlu olurum bende