2018 mayis-haziran-temmuz Anneleri❤️

Evet hamileyim 5 haftalık süpriz oldu bizede sorma hiç beklemiyorduk 1 tane oğlum var 2 buçuk yaşında

Maşallah ikisine de ne güzel olmuş Allahım nazardan saklasın sağlıklı mutlu ömür versin hepberaber..
Bizlerede dua et hamilenin duası kabul olur derler..

Keseyi görmek veya kalp atışını duymak için muayeneye idrara sıkışık gitme gibi zorunluluk yok değil

Kızlar ben dün gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum bulantılarım başladı bu arada ne yapcm bilmiyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum

Kızlar ben dün gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum bulantılarım başladı bu arada ne yapcm bilmiyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum

Benim doktorum mide bulantıı yapar, gece yatarken al demişti öyle yapıyorum. O yüzden bulandırıyor mu bilmiyorum ama haptan bağımsız olarak benim de bir günüm bir günümü tutmuyor, bi gün çok kötü bulanıyor bi gün normal geçiyor. Uyku da o haftalarda normal, 8-9. haftalarda biraz daha rahatlıcaksınız

Benim de öyle birgunum birgunume uymuyor bugünlük iyim allaha Şükür bazen en ufak bi koku bile yetiyor bütün günümü maf etmeye

Maşallah ikisine de ne güzel olmuş Allahım nazardan saklasın sağlıklı mutlu ömür versin hepberaber..
Bizlerede dua et hamilenin duası kabul olur derler..
Allahım inşallah en kisa zamanda nasip eder bu mutlulugu dostuma dusmanima allahım herkese evlat duygusunu yaşatmayı nasip etsin

Merhaba herkese nasılsınız, benim iştahım azaldı ya, daha cok makarna corba yemek içmek istiyorum nedense,bu nedenle iyi besleniyorum diye hayıflanıyorum belki de nezleyim diyedir bilmiyorum

Benim adete 6 gün var vücut ısım hala 37 38 lerde hatta rahatsız ediyor bu sıcaklık beni ve tam kuyruk sokumu kemiğinde acayip bir ağrı oldu bugün akşama kadar ağlattı beni ve yer yer de mide bulantısı var...
Bunlar 'nden oluyor bu yumurta tedavilerini gören yada erken ama gebelik belirtisi yaşayan varmı böyle erķen süreçte..

Kızlar ben bugun doktora gitim doktor kalp atışları var dedi ama cihaz arızalı oldugu icin sesi duyamadik. Ve yumurtalik ta gaz sıkışması var agrin oluyormu dedi ağrım olmuyor bu kötü birşey değildir demi böyle birşeyle karsilasan bilgisi olan varmı?

Merhaba kızlar benimde 15 günlük gecikme oldu ama değerim çok riskli 8.82 doktor pazartesi tekrar gel dedi çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…