-
- Konu Sahibi Lazi Oxorca
Evet hamileyim 5 haftalık süpriz oldu bizede sorma hiç beklemiyorduk 1 tane oğlum var 2 buçuk yaşında
Keseyi görmek veya kalp atışını duymak için muayeneye idrara sıkışık gitme gibi zorunluluk yok değil
Tedavi görmedim, adetin ilk günü idrarda belli oldu 5 gün sonra da kan testi yaptırdımGebeliği kaçıncı gün öğrendiniz ? Vee tedavi görüyormuydunuz ?
Kızlar aranızda folik asit kullanan varmi ben 6 gündür kullanıyorum ve mide bulantısı aşırı uykum oluyordu bugün içmedim bulantım yok denilecek kadar azdı bende geceleri yatacagim zaman içmeyı düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
Sağlıklı gebeliğiniz olsun, kaçıncı haftadasınız, karından Ultrasonda duydunuz değil miKızlar ben dün gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum bulantılarım başladı bu arada ne yapcm bilmiyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum
Evet lady8 ultrasyonda dinledik atışları 6 haftalık şu andaSağlıklı gebeliğiniz olsun, kaçıncı haftadasınız, karından Ultrasonda duydunuz değil mi
Benim de öyle birgunum birgunume uymuyor bugünlük iyim allaha Şükür bazen en ufak bi koku bile yetiyor bütün günümü maf etmeyeBenim doktorum mide bulantıı yapar, gece yatarken al demişti öyle yapıyorum. O yüzden bulandırıyor mu bilmiyorum ama haptan bağımsız olarak benim de bir günüm bir günümü tutmuyor, bi gün çok kötü bulanıyor bi gün normal geçiyor. Uyku da o haftalarda normal, 8-9. haftalarda biraz daha rahatlıcaksınız
Allahım inşallah en kisa zamanda nasip eder bu mutlulugu dostuma dusmanima allahım herkese evlat duygusunu yaşatmayı nasip etsinMaşallah ikisine de ne güzel olmuş Allahım nazardan saklasın sağlıklı mutlu ömür versin hepberaber..
Bizlerede dua et hamilenin duası kabul olur derler..
Amiiiinn canım inşallahAllahım inşallah en kisa zamanda nasip eder bu mutlulugu dostuma dusmanima allahım herkese evlat duygusunu yaşatmayı nasip etsin
Allahım kucağına almayida nasip etsin canımMrb kızlar bugün test yaptım pozitif çıktı. 1 hafta gecikti adetim. Rabbim hayırlısıni versin . Hamileysem artık burda sizinleyim
Allahım kucağına almayida nasip etsin canım
Sağlık olsun cnm, moralini yüksek tut umarım her şey yolunda giderMerhaba kızlar benimde 15 günlük gecikme oldu ama değerim çok riskli 8.82 doktor pazartesi tekrar gel dedi çok korkuyorum