-
- Konu Sahibi Lazi Oxorca
Merhaba insallah saglikla kucaginiza alirsinz emin olun hepimz endiseliyiz insallah hersy guzel olur hepimz icinmerhaba herkese,
hamleliğimi yeni öğrendim,henüz doktora gitmedim çok meraktayım ve endişedeyim umarım herkesin sağlıklı gebelkleri olur
teşekkür ederim,henüz kan testi yaptırmadım idrar kitiyle öğrendim doktordan randevuyu ne zaman almalıyım 4.haftalıkken sanırım gçrülmezMerhaba insallah saglikla kucaginiza alirsinz emin olun hepimz endiseliyiz insallah hersy guzel olur hepimz icin
Cok ufak oldugu icin sitresli geri doneblrsin en az 5+2 de git cnm hatta tutablrsen kendni dha gec git ama oncesinde kan ver gun asiri ve iki kati artis varsa beklemeye geceblrsnteşekkür ederim,henüz kan testi yaptırmadım idrar kitiyle öğrendim doktordan randevuyu ne zaman almalıyım 4.haftalıkken sanırım gçrülmez
Cok ufak oldugu icin sitresli geri doneblrsin en az 5+2 de git cnm hatta tutablrsen kendni dha gec git ama oncesinde kan ver gun asiri ve iki kati artis varsa beklemeye geceblrsn
Aynen ole cnm erkenden gidip sonra sitreslenmektnse ill gidisi biraz sabredip gec gitmek daha ii cnku sonra kalp atmini dinlemeye gtmek icin zmn gecmior sitreside cabasi:) ama kan vermelisin cunku gidince dr istiyor. Baska ugraslar buluyor insan ama kafa sabit :))haklısın canım beklemek biraz zor olacak ama kendimi oyalayacak şeyler bulmam lazım bu zamanlarda:)
kan vermek için sağlık ocağında kaydım olmasa da kabul ederler mi bir de doktor muayenesi ile mi kan istemi yapıyorlar bilgin var mı ya da diğer alternatif acil servis miAynen ole cnm erkenden gidip sonra sitreslenmektnse ill gidisi biraz sabredip gec gitmek daha ii cnku sonra kalp atmini dinlemeye gtmek icin zmn gecmior sitreside cabasi:) ama kan vermelisin cunku gidince dr istiyor. Baska ugraslar buluyor insan ama kafa sabit :))
Saglik ocaginda misafir diye bir bolum vr fkat bn kayitli okdgm icin yanls yonlendirmek istemem devlette hic kan testi yaptirmadm ama kesnlik olsn diye kadin dogumdn randevu al istersen bn ozelde verdm hep hastaneyi arayip da sorablirsinkan vermek için sağlık ocağında kaydım olmasa da kabul ederler mi bir de doktor muayenesi ile mi kan istemi yapıyorlar bilgin var mı ya da diğer alternatif acil servis mi
özelin polikliniği mi acil srvisine mi gittiniz ben istiyorumki şu testi yaptıracam tamam desinler bitsin :)Saglik ocaginda misafir diye bir bolum vr fkat bn kayitli okdgm icin yanls yonlendirmek istemem devlette hic kan testi yaptirmadm ama kesnlik olsn diye kadin dogumdn randevu al istersen bn ozelde verdm hep hastaneyi arayip da sorablirsin
Ozelde direk kayit yapan bolumdekilere hamilelk testi yaptircm dedm direk bni kan yerine gonderdi kan aldilr takip nosu verdiler ciktim:)özelin polikliniği mi acil srvisine mi gittiniz ben istiyorumki şu testi yaptıracam tamam desinler bitsin :)
Devlette dr secipte o doktora ilk gidip o da sni kana yoklayip kan snucu cikinca gorusup seni yonlendireblir de yani diyecek suan su kadr gozukmez gozukr ya da br hafta sonra gel vs vs bu da bir secenek.özelin polikliniği mi acil srvisine mi gittiniz ben istiyorumki şu testi yaptıracam tamam desinler bitsin :)
hımm tamam canm çok teşekür ederm :)Devlette dr secipte o doktora ilk gidip o da sni kana yoklayip kan snucu cikinca gorusup seni yonlendireblir de yani diyecek suan su kadr gozukmez gozukr ya da br hafta sonra gel vs vs bu da bir secenek.
Rica ederm insallah gzl haberlerni bekliormhımm tamam canm çok teşekür ederm :)
siz de bulantı halsizlik başladı mıRica ederm insallah gzl haberlerni bekliorm
İlk ogrendigimde vardi sabahlari sadece cok hafif uc dort gun surdu sonra gecti ozanandan beri bugun var fakat cok yedim diye de olabilir normalde cok yiyince midem bulanirdi zaten :)siz de bulantı halsizlik başladı mı
Gunaydn cnm bndede bir hafta siyah tortulu cikti hatta bazen okdr ck cikioduki snki hic icimde kalmiodu snra duzeldi skinti olmz merk etme ck oturmaktnda olablioGunaydin kizlar biliyorsunuz gecen cumartesi crinone jel topak halinde cikmisti siyah kahve tortulu bugun sabah yine tekrarladi siyah tortular cok sinir bozucu bu durum gene doktora gitmelimiyim artik yuregim agzimda yaşıyorum ben ya
Sikinti ypna cnm burda %90 herkesin kanamasi oldu akiskan deilse skinti yk hm kana dnusurse igne ypip durultuolr bdhada knma olan duynadim bozma moralini hersy yolunda cnm bebegi bile grdn dha neolsnInsallahh canim artık duzene girsin baska birsey istemem kendimi dinlemed3n yapamıyorum memorial aradim aktif kanama olmadigi sürece sıkıntı yok dedi ama insan herseyden korkuyor
Neren agrirsa canin ordaymis misali elhamdulillah canim bin sukur rabbime birde kalp sesini duyalim yeter ama biz hassaslastik artik bazi durumlar ağır geliyor ben hic olmadigim kadar duygusalim ve korkagim bu da ruhuma yansıdı artim yatmaktan bile sıkıldım sacma sapan kilo aldim ne zor mus rabbim daha buyuk sınavlardan sakinsin biziSikinti ypna cnm burda %90 herkesin kanamasi oldu akiskan deilse skinti yk hm kana dnusurse igne ypip durultuolr bdhada knma olan duynadim bozma moralini hersy yolunda cnm bebegi bile grdn dha neolsn