- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
Çok sağol kuzum açtım yaptım bile. Ben evde hareketsiz hantal çok mutsuzum okadar iyi geldiki. 2 litre su içtim öyle ter atınca göğüslerim de doldu şuan. Yarım saat uyudu bebiş 2 tane 1 mile lik video yaptım. Şuan süper hissediyorum kendimi oh be ya.
Siz olmasanız nerden bilcem çok sağolun Kızlar hergün yapalım bence. Sezeryane ters hiçbişey yaptırmıyor ki. Doktor yürüdükçe rahmin iyileşir dedi bana.
benim normal doğum canım çok hareket edince dikişlerim acıyor bir de terleyince duş almazsam olmaz, 20 günlüğüm daha.
Çok sağol canım benim öperim tabi :)))
Ya biz ki karnımızı 7 kat kestirip diktirmiş tosun bebekler doğurmuş hatunlarız. O kocaların karnından 3 kg lukebişey çıkarsınlar 1 ay yatarlar valla :)
Kuzum yürüyüş protein ve su. Ben yapıyorum sütüm de fışkırıyor kızlar. Ayrıntılı yazayım isterseniz
Bence sadece kilo degil kizlar. Hamilelikte vucut genisledi diye dusunuyorum ben. Kiyafetlerin olmamasi sadece kiloyla alakali degil gibi geliyo bana. Vericez daha cok yeni hersey inanmamiz lazimAh zaten hep boydan kaybediyoruz kilodan yaa... Benimde öyle 61 kiloyum ama hiç bişey oluyo 56 dan sonra bukadar mı farkeder 5 kiloya şaka gibi geliyor nasıl giremiyorum diye kıyafetlere hiç bişeyim yok giymeye resmen hamilelikte giydiğim taytlar dışında
Aynen canım belden aşağısı acayip genişledi benim kız diyemi bilmiyorum bukadar genişledi... İnanıyorum ben olucak bu iş inşallah da nezamanBence sadece kilo degil kizlar. Hamilelikte vucut genisledi diye dusunuyorum ben. Kiyafetlerin olmamasi sadece kiloyla alakali degil gibi geliyo bana. Vericez daha cok yeni hersey inanmamiz lazim
Sanırım ben diyet falan yapamıcambebek uyumuyor ki, nasıl yiyecek içecek ayarlayayım ki kendime yazlık hamile kıyafetleri sipariş verdim, çünkü normal pantolonlar falan olmuyor, çok can sıkıcı sanırım depresyondayım kızlar
İphone da fit365 diye bit program indiriyorsun canım. Kilonu ve hedefini yazıyorsun. Ona göre sana kalori söylüyor şukadar alabilirsin diye. Sen istersen kaloriyi azaltabiliyorsun. Herşeyi yazıyorsun oraya kalori hesabı sana kalan hakkını söylüyor. Sabah 2 yumurta peynir zeytin bol domates salatalık biber maydanoz süt olsun diye iki üç ekmek batırmalık tahin. Bir dilim ekmek istersen helva yiyebilirsin.
Öğlen çorba yiyebilirsin istersen köfte vs yiyebilirsin tavuk. Yeterli ekmek yeme karbonhidrat alma. Yoğurt bir kase. Akşam da tavuk köfte et bulgurdan bir kase bir kase çorba ve protein. Bu şekilde arkadaşım 27 kilo verdi. Türk kahvesi de içebilsek süper olur ama süte geçer diye içmiyorum canım. Bol bol su bir de kaçamak tatlılar işte :)
Kiz oldugundan degildir benimki minnos bir oglanAynen canım belden aşağısı acayip genişledi benim kız diyemi bilmiyorum bukadar genişledi... İnanıyorum ben olucak bu iş inşallah da nezaman
Canim ne depresyonu zaten lohusa depresyonundayiz oyle ya da boyle extra depresyona gerek yok sakin ol daha her sey cok yeni tabii ki toparlayacak vucutlar ben de dun ablama cok yaslandim farkinda misin falan dedim o da bak 1 sene hamilelik 1 sene vucudun toparlanmasi 2 yil diye dusun. Ve butun omrun boyunca 2 yil sadece dedi. Mantikli bu kadar olucak tabii daha taze anneyiz aylardir hamileydik duzelecek hersey. Bebekler de surekli aglamayacak sduzene girrcek zamanla. Simdilik ekmek hamurisi tatli mevzularina dikka etsek ne ala. Ozel menuler icin cok acele etmeye gerek yok zaten . bol su icicez bir de tabiikiSanırım ben diyet falan yapamıcambebek uyumuyor ki, nasıl yiyecek içecek ayarlayayım ki kendime yazlık hamile kıyafetleri sipariş verdim, çünkü normal pantolonlar falan olmuyor, çok can sıkıcı sanırım depresyondayım kızlar
Ben kullaniyorum ama bir sure sonra ister istemez sirtini agriyoyor.Kizlar ben kanguru almayi dusunuyorum takip disarida rahatca yuruyus yapmak icin ne dersiniz? Siz de kullanan var mi?
Marka olarak ne aldin canim benim bebegim 41 gunluk icinde kucucuk kalir mi acabaBen kullaniyorum ama bir sure sonra ister istemez sirtini agriyoyor.
Solomombaby aldim canim. Biz 35 gunluguz. Ben 20 gunlukten beri kullaniyorum bebegim cok seviyor.Marka olarak ne aldin canim benim bebegim 41 gunluk icinde kucucuk kalir mi acaba