2018 Mayıs Anneleri Zayıflıyor

Ahahha ben de dün gömdüm ama tövbe ettim. Bende de çocukta bir gaz yaptı anlatamam sana. İnşallah sizde olmaz tabi
Bizim her halukarda gaz bombasi gibi canım. O yuzden artik takılmıyorum o gaz yapiyo bu gaz yapiyo diye pes ettim bütün gün gaz için ağlıyor zaten aç da gezsem

Bizim her halukarda gaz bombasi gibi canım. O yuzden artik takılmıyorum o gaz yapiyo bu gaz yapiyo diye pes ettim bütün gün gaz için ağlıyor zaten aç da gezsem
Ya benim ilk kız öyleydi bunda takmıyorum diye mi yoksa gerçekten az gazlı diye mi bilmiyorum ama daha az sancılı. Üşüyünce çok kötü oluyor

Bende pazartesi başlayacağım için gece sahurda eşimle kocaman pizza gömdüm valla cidden gömdüm gözüm dönmüş gibi çiğnemeden yuttum resmen :) haftasonu canımın istediklerini yiyeyim de içim rahat yapayım diyetimi

Ahaha afiyet olsun ama yaramasın :))) pizza gaz yapar ya bir daha yemek istersen böyle kandır kendini

Ahaha afiyet olsun ama yaramasın :))) pizza gaz yapar ya bir daha yemek istersen böyle kandır kendini

Ay gerçekmii bilmiyordum hiç valla löp löp gitti bir kaç yiyeceğim daha var onları da yiyeyim pazartesi diyete başlıyorum inşallah evlendiğim kiloya düşmeme 20 kilo var resmen :)

Bizdensin üzülme hamileliğe başladığın kiloya ne kadsr var peki :)

8 kilo var 56 ile kalmıştım 64 üm şuanda. Evde sağımlık inek gibi geziyorum valla dışarı bile çıkmaya korkuyorum kıyafetlerim olmuyor aynaya baktıkça ruhum kendim genişlesemde ruhum daralıyor

8 kilo var 56 ile kalmıştım 64 üm şuanda. Evde sağımlık inek gibi geziyorum valla dışarı bile çıkmaya korkuyorum kıyafetlerim olmuyor aynaya baktıkça ruhum kendim genişlesemde ruhum daralıyor
64 çok iyi yine de ya. Ama haklısın kıyafet olayı depresyon sebebi. Okadar özlemişimki kıyafetlerimi hurca bile koydurmadım. Boyun kaçtı ben 64 olsam hayatta diyet yapmam 71.6 çıktım aç karnına bugün öncelikli hedefim 67 sonra 60 :)))

Canım o lohusa kanamasidir benimkide kesildi dedim bir hafta sonra tekrar başladı
Yok bu lohusa değil canım adet yani çok bariz belli diğer oğlum dada 30. Gün olmuştum adet döngüm hemen devredeydi sanırım yine aynısı ama ürktüm yani onda süt olayı 1 hafta sürdü bunda ise süt veriyorum ama çok etki etmesi sanırım İnş iyi bişeydir sonuçta menepoz teşhisim var benim

Anladım canım ilginç gercekten

155 canım boy :) varil gibi oluyorum o yüzden birde ben hiç 45 in üstünü görmedim bu 1 buçuk sene öncesine kadar. O yüzden tam bunalım sebebi benim için. Senin boy kurtarıyordur beni kurtarmıyor valla

155 canım boy :) varil gibi oluyorum o yüzden birde ben hiç 45 in üstünü görmedim bu 1 buçuk sene öncesine kadar. O yüzden tam bunalım sebebi benim için. Senin boy kurtarıyordur beni kurtarmıyor valla
Ah zaten hep boydan kaybediyoruz kilodan yaa... Benimde öyle 61 kiloyum ama hiç bişey oluyo 56 dan sonra bukadar mı farkeder 5 kiloya şaka gibi geliyor nasıl giremiyorum diye kıyafetlere hiç bişeyim yok giymeye resmen hamilelikte giydiğim taytlar dışında

Bende halen hamilelikte giydiklerimi giyiyorum canım tişört olarakta eşimin giymediklerini giyiyorum haftasonu alışverişe gidelim dedik çok koyuyor büyük beden almak ya small bile büyük gelirdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…