Mekik için bekleyelim, digerini yapalım hem değişiklik olur stres atarız, lohusalık bastı beni ne zamandırBen yaptım sezeryanlıyım hiç bişey olmaz merak etmeyin walking de sıkıntı yok ama mekik içn biraz daha bekleyebiliriz sezeryan grubu
Ahahha ben de dün gömdüm ama tövbe ettim. Bende de çocukta bir gaz yaptı anlatamam sana. İnşallah sizde olmaz tabiBugün yani diyete başladığım gün hamburger gömdüm Allah affetsin
Bizim her halukarda gaz bombasi gibi canım. O yuzden artik takılmıyorum o gaz yapiyo bu gaz yapiyo diye pes ettim bütün gün gaz için ağlıyor zaten aç da gezsemAhahha ben de dün gömdüm ama tövbe ettim. Bende de çocukta bir gaz yaptı anlatamam sana. İnşallah sizde olmaz tabi
Ya benim ilk kız öyleydi bunda takmıyorum diye mi yoksa gerçekten az gazlı diye mi bilmiyorum ama daha az sancılı. Üşüyünce çok kötü oluyorBizim her halukarda gaz bombasi gibi canım. O yuzden artik takılmıyorum o gaz yapiyo bu gaz yapiyo diye pes ettim bütün gün gaz için ağlıyor zaten aç da gezsem
Ahaha afiyet olsun ama yaramasın :))) pizza gaz yapar ya bir daha yemek istersen böyle kandır kendiniBende pazartesi başlayacağım için gece sahurda eşimle kocaman pizza gömdüm valla cidden gömdüm gözüm dönmüş gibi çiğnemeden yuttum resmen :) haftasonu canımın istediklerini yiyeyim de içim rahat yapayım diyetimi
Ahaha afiyet olsun ama yaramasın :))) pizza gaz yapar ya bir daha yemek istersen böyle kandır kendini
Bizdensin üzülme hamileliğe başladığın kiloya ne kadsr var peki :)Ay gerçekmii bilmiyordum hiç valla löp löp gittibir kaç yiyeceğim daha var onları da yiyeyim pazartesi diyete başlıyorum inşallah evlendiğim kiloya düşmeme 20 kilo var resmen :)
Bizdensin üzülme hamileliğe başladığın kiloya ne kadsr var peki :)
64 çok iyi yine de ya. Ama haklısın kıyafet olayı depresyon sebebi. Okadar özlemişimki kıyafetlerimi hurca bile koydurmadım. Boyun kaçtı ben 64 olsam hayatta diyet yapmam8 kilo var 56 ile kalmıştım 64 üm şuanda. Evde sağımlık inek gibi geziyorum valla dışarı bile çıkmaya korkuyorum kıyafetlerim olmuyor aynaya baktıkça ruhum kendim genişlesemde ruhum daralıyor
Canım o lohusa kanamasidir benimkide kesildi dedim bir hafta sonra tekrar başladıKızlar ben aybaşı oldum 28. Günümde iyi bişeymi ya
Yok bu lohusa değil canım adet yani çok bariz belli diğer oğlum dada 30. Gün olmuştum adet döngüm hemen devredeydi sanırım yine aynısı ama ürktüm yani onda süt olayı 1 hafta sürdü bunda ise süt veriyorum ama çok etki etmesi sanırım İnş iyi bişeydir sonuçta menepoz teşhisim var benimCanım o lohusa kanamasidir benimkide kesildi dedim bir hafta sonra tekrar başladı
Anladım canım ilginç gercektenYok bu lohusa değil canım adet yani çok bariz belli diğer oğlum dada 30. Gün olmuştum adet döngüm hemen devredeydi sanırım yine aynısı ama ürktüm yani onda süt olayı 1 hafta sürdü bunda ise süt veriyorum ama çok etki etmesi sanırım İnş iyi bişeydir sonuçta menepoz teşhisim var benim
64 çok iyi yine de ya. Ama haklısın kıyafet olayı depresyon sebebi. Okadar özlemişimki kıyafetlerimi hurca bile koydurmadım. Boyun kaçtı ben 64 olsam hayatta diyet yapmam71.6 çıktım aç karnına bugün öncelikli hedefim 67 sonra 60 :)))
Ah zaten hep boydan kaybediyoruz kilodan yaa... Benimde öyle 61 kiloyum ama hiç bişey oluyo 56 dan sonra bukadar mı farkeder 5 kiloya şaka gibi geliyor nasıl giremiyorum diye kıyafetlere hiç bişeyim yok giymeye resmen hamilelikte giydiğim taytlar dışında155 canım boy :) varil gibi oluyorum o yüzden birde ben hiç 45 in üstünü görmedim bu 1 buçuk sene öncesine kadar. O yüzden tam bunalım sebebi benim için. Senin boy kurtarıyordur beni kurtarmıyor valla
Ah zaten hep boydan kaybediyoruz kilodan yaa... Benimde öyle 61 kiloyum ama hiç bişey oluyo 56 dan sonra bukadar mı farkeder 5 kiloya şaka gibi geliyor nasıl giremiyorum diye kıyafetlere hiç bişeyim yok giymeye resmen hamilelikte giydiğim taytlar dışında