- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
Ay kız nasıl gece uykusu yaa bizimki şimdi uyusa 15 dkya uyanırSen kim köpek ayolll deseydin! Nefret ediyorum şu her konuda fikri olan insanlardan yaa.. hadsiz! Ben de fındığımı gece uykusuna yatırdımm biraz dinlenip ütü yapmayı planlıyorum ve bugün cok fazla da yemedim alkışlayın beni :)
Ben hergün saat 7 ye doğru yıkıyorum masaj yapıyorum besliyorum yatağına koyuyorum iki ık mık yapıyo bayılıyo bazen 1 saat sonra kalkıyo gazını çıkarıyorum tekrar bayılıyo.. 10-15 gündür böyle.. dün gece ben uyanamadım cocukta kalkmamış 6-7 saat aç kaldıAy kız nasıl gece uykusu yaa bizimki şimdi uyusa 15 dkya uyanır
Anammm maşallah maşallah kuzum nazar değmesin ya. Bizimki 1 gün öyle oldu sadece. Sen resmen uyku eğitimi vermissin bebise valla. Kendi kendine uyumasi gerekiyor normalde aynen senin yaptığın gibi. Ay maşallah tekrarBen hergün saat 7 ye doğru yıkıyorum masaj yapıyorum besliyorum yatağına koyuyorum iki ık mık yapıyo bayılıyo bazen 1 saat sonra kalkıyo gazını çıkarıyorum tekrar bayılıyo.. 10-15 gündür böyle.. dün gece ben uyanamadım cocukta kalkmamış 6-7 saat aç kaldıgündüz de önce altını temizliyorum sonra mama veriyorum gazını çıkartıp 1 saat oyalıyorum uyutuyorum yarım saat bazen 1 saat uyuyo.. uyku uykuyu çekiyo gerçekten
Beyaz gürültü denen sey olmasa bi hiçim.. önce mayıştırıyorum tam uykuya dalmadan önce yatağına bırakıp ağzına emzik bi de o beyaz gürültü çok işe yarıyo dene derim..Anammm maşallah maşallah kuzum nazar değmesin ya. Bizimki 1 gün öyle oldu sadece. Sen resmen uyku eğitimi vermissin bebise valla. Kendi kendine uyumasi gerekiyor normalde aynen senin yaptığın gibi. Ay maşallah tekrar
Bi de biz mama veriyoruz mamayla daha düzenli oluyo böyle şeyler ben yanımda bile yatırmıyorum artık odasonda tek yatıyo paşam.. :)Anammm maşallah maşallah kuzum nazar değmesin ya. Bizimki 1 gün öyle oldu sadece. Sen resmen uyku eğitimi vermissin bebise valla. Kendi kendine uyumasi gerekiyor normalde aynen senin yaptığın gibi. Ay maşallah tekrar
Kuzum zaten o beyaz gürültü olmasa bittim yani hiç uyumazBeyaz gürültü denen sey olmasa bi hiçim.. önce mayıştırıyorum tam uykuya dalmadan önce yatağına bırakıp ağzına emzik bi de o beyaz gürültü çok işe yarıyo dene derim..
Valla ne desem anlamayacak zihniyette bir maldı şekerim, fikri var beyni yok boşver :)) ohh maşallah valla senin miniğe, bizimki yine tilki uykusunda.. ben yine dünyaları yedim çok şükürSen kim köpek ayolll deseydin! Nefret ediyorum şu her konuda fikri olan insanlardan yaa.. hadsiz! Ben de fındığımı gece uykusuna yatırdımm biraz dinlenip ütü yapmayı planlıyorum ve bugün cok fazla da yemedim alkışlayın beni :)
Yok canım sıkıntı yok, benim bebiş durmuyor hiç vaktim yok, diyet falan da yalan oldu yaniEvBoregi nerelerdesiniz bakiyorum bakiyorum grupta yoksunuz degisik degisik kisiler var. Bi sikonti mi var hersey yolunda mi merak ettim
Ya iste o yuzden buraya yazdim diger grup baska bi alem olmus nedense . .. Neyse iyi olun da tek. OpuyorumYok canım sıkıntı yok, benim bebiş durmuyor hiç vaktim yok, diyet falan da yalan oldu yanizaten diğer grubu yeniler bastı, onlardan bize fırsat kalmıyor
Ben de çok öpüyorum canım, biraz düzenim otursun dönerim inşallahYa iste o yuzden buraya yazdim diger grup baska bi alem olmus nedense . .. Neyse iyi olun da tek. Opuyorum