- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
Ahh canım ya ne doğru söylüyorsun, toparlanıcaz inşallah ama nasıl bilmem.. bebeklerin düzeni otursa daha rahat olur ama şimdilik sadece emen ve ağlayan bir muşmuşla benimki :)) açlıktan ölüyorjm valla sürekli, senelerdir hiç yemek yemiyormuşum gibi oluyorum, mide folloş oldu iyice .. dört litre su içiyorum neredeyse, beslenmeyi de düzenlesem süper olur ama şu an imkansız.. çok şükür allah olmayanlara da versin, kuzularımız yanımızda.. allah başka dert vermesinCanim ne depresyonu zaten lohusa depresyonundayiz oyle ya da boyle extra depresyona gerek yok sakin ol daha her sey cok yeni tabii ki toparlayacak vucutlar ben de dun ablama cok yaslandim farkinda misin falan dedim o da bak 1 sene hamilelik 1 sene vucudun toparlanmasi 2 yil diye dusun. Ve butun omrun boyunca 2 yil sadece dedi. Mantikli bu kadar olucak tabii daha taze anneyiz aylardir hamileydik duzelecek hersey. Bebekler de surekli aglamayacak sduzene girrcek zamanla. Simdilik ekmek hamurisi tatli mevzularina dikka etsek ne ala. Ozel menuler icin cok acele etmeye gerek yok zaten . bol su icicez bir de tabiiki