Ahh canım ya ne doğru söylüyorsun, toparlanıcaz inşallah ama nasıl bilmem.. bebeklerin düzeni otursa daha rahat olur ama şimdilik sadece emen ve ağlayan bir muşmuşla benimki :)) açlıktan ölüyorjm valla sürekli, senelerdir hiç yemek yemiyormuşum gibi oluyorum, mide folloş oldu iyice .. dört litre su içiyorum neredeyse, beslenmeyi de düzenlesem süper olur ama şu an imkansız.. çok şükür allah olmayanlara da versin, kuzularımız yanımızda.. allah başka dert vermesinCanim ne depresyonu zaten lohusa depresyonundayiz oyle ya da boyle extra depresyona gerek yok sakin ol daha her sey cok yeni tabii ki toparlayacak vucutlar ben de dun ablama cok yaslandim farkinda misin falan dedim o da bak 1 sene hamilelik 1 sene vucudun toparlanmasi 2 yil diye dusun. Ve butun omrun boyunca 2 yil sadece dedi. Mantikli bu kadar olucak tabii daha taze anneyiz aylardir hamileydik duzelecek hersey. Bebekler de surekli aglamayacak sduzene girrcek zamanla. Simdilik ekmek hamurisi tatli mevzularina dikka etsek ne ala. Ozel menuler icin cok acele etmeye gerek yok zaten . bol su icicez bir de tabiiki
Amin canim amiinn bak gecen sene tam bu zamanlar ben hic anne olamicam diye agliyordum kabus gibi aylar gecirdim simdi melegim yanimda.. Benim de cok zor. Kolik bi oglum var.. Ustelik sutum kesildi memei almadi hic. Lohusaligim aglayarak gecti cok fena.. Ama gececek bu gunler diyorum. Her mama verdigim de emzirmeyi bile beceremedim diye kahroliyorum her sey ust uste geliyor. Ama gececk biliyorum..hepimiz icin iyi olacak insallahAhh canım ya ne doğru söylüyorsun, toparlanıcaz inşallah ama nasıl bilmem.. bebeklerin düzeni otursa daha rahat olur ama şimdilik sadece emen ve ağlayan bir muşmuşla benimki :)) açlıktan ölüyorjm valla sürekli, senelerdir hiç yemek yemiyormuşum gibi oluyorum, mide folloş oldu iyice .. dört litre su içiyorum neredeyse, beslenmeyi de düzenlesem süper olur ama şu an imkansız.. çok şükür allah olmayanlara da versin, kuzularımız yanımızda.. allah başka dert vermesin
Yaa seninki de kötüymüş kuzum, geçen yıl ben de bu zamanlar kaybettiğim kuzuma aglıyordum, haklısın valla çok şükür yavrularımızı sağ salim kucakladık. Dediğin gibi inşallah geçecek, allah hepimize yardım etsinAmin canim amiinn bak gecen sene tam bu zamanlar ben hic anne olamicam diye agliyordum kabus gibi aylar gecirdim simdi melegim yanimda.. Benim de cok zor. Kolik bi oglum var.. Ustelik sutum kesildi memei almadi hic. Lohusaligim aglayarak gecti cok fena.. Ama gececek bu gunler diyorum. Her mama verdigim de emzirmeyi bile beceremedim diye kahroliyorum her sey ust uste geliyor. Ama gececk biliyorum..hepimiz icin iyi olacak insallah
Tartilma boşver ben baskül bile almadım eve moralimi bozmiyim diye2 kilo almisim
EN mantiklisiTartilma boşver ben baskül bile almadım eve moralimi bozmiyim diye
Azıcık sabır daha çok yeniyiz bebeler somirdikce gidicek inkılaplar ki yaz geldi bolbol suyla herşey hallolurEN mantiklisizayiflarim diyenkendimi gaza getirip alisveris yaptimz simdi aldigim pantolonlardan birini giyeniyorum dar geldigi icin oysa onkadar begenerek almistim ki. Hamileyken de denemistim haliyle. Olmamisti. Dogum yapinca girtim almaya o zaman gelmisti uzerime nasil sevinmistim simdi gene gelmiyo
İNSALlah canim.Azıcık sabır daha çok yeniyiz bebeler somirdikce gidicek inkılaplar ki yaz geldi bolbol suyla herşey hallolur
Ben de aynı durumdayım, sanırım henüz çok erkenmişben diyete başlayamıyorum maalesef, ne bulursam onla karnımı doyurabiliyorum, nerde dikkat edecek menü hazırlamak.sizde durumlar nasıl?
EdemediKizlar güncel kilom 83,3. Bugunden itiraber dikkat etmeye çalışacağım bakalim ne kadar basarili olacam.
Edemedi
Az once yulafli omlet yaptim ekmeksiz yeyim diye. Sonuc, yarim ekmek yedimEderiz ederiz yediklerimize dikkat edemesekte bol hareket ediyoruz emziriyoruz zayıflıyor olmamız lazım
Az once yulafli omlet yaptim ekmeksiz yeyim diye. Sonuc, yarim ekmek yedimsabah da iki dilim havuclu keki kazandibiyle beraber yemistim :/
Sen seviyorsun ve canin istediginden yiyon ya ben? Sevmem de canimda cok istemez. Sabah sirf yiyecek baska sey yok diye yedimTatlı bende yiyiyorum çok severim zaten canımda çok istiyo
Emziriyoruz ya ondan
Ben şahsen dünyaları yiyorum yine doymuyorumKizlar cok sessiz burasi nerelerdesiniz? Ben 1 haftadir ekmegi kestim hic yemedim. Bakalim ise uarayacak mi? Pilav makarna tatli da yemedim. Dun sekerpare getirmis babam cok zordu cok. Ama yemedim ✌