2018 Mayıs Anneleri Zayıflıyor

Ay bnde yiyorum özellikle geceleri kalktığımda

Tamam hadi sen fitili ateşle, liderimiz sensin, nasıl bir yol izleyelim canım
ben varım.. harfiyen yaparım valla...

Bende geldim şimdi neyin var demeyin göbek var nur topu gibi 6 aylık geziyorum içerde mi unuttular diye alay ediyorlar ya bu milleti anlamıyorum daha bugun 26 gün oldu ne bekliyorsunuz bayrama 2 kilo versem mükemmel olur ağustos tatile gidicem bu göbekle ne giycem ben boy 156 kilo an itibariyle 61.500 hedef 56 inşallah 68le doğuma gittim bu arada 4. Dopum ve ben hayatım boyunca ilk defa 59 üstünü gördüm diğer gebeliklerde hiç kilo almadım bunda malum gerilik sebebi ye babam ye bu hale geldim kuzucuk ta iyi şükür şimdi sıra göbeklerde

Tarçınlı suyun zararı varmı 1....maydanoz ve limon suyunun zararı varmı2...yoğurt pulbiber yapmam lazım 3....ve muhakkak Walking at home 2 miles Google yazın oradaki kadınla hareket yapın mükemmel sonuç 3...ve göbek için 15 mekik günde 3 defa4....haydi bismillah yarın başlıyorummm

Benim de cuma günü hamurişi kraliçesi annem gitcek cumartesi de ben başlıcam inşallahh

ben leslie sayesinde 13 kilo vermiştim 5 yıl önce. 3 mille başladım 4/5 mille devam ettim, çok faydalı.

Kİz hamur isi cok sut yapiyor haberin olsun ben hergun yemeye çalışıyorum
Yaa dün gece doktora gittik cocuk için doktora yine sordum benim sütüm pek çıkmıya napayım diye sadecr su dedi.. su ve kaliteli dinlenme sür yapar dedi.. kafam karışıyo valla artık...

Yaa dün gece doktora gittik cocuk için doktora yine sordum benim sütüm pek çıkmıya napayım diye sadecr su dedi.. su ve kaliteli dinlenme sür yapar dedi.. kafam karışıyo valla artık...
Ben nerdeyse gunluk 5 litreye yakin su iciyorum. İctigium meyve sulari ve rezeneler haric. Hic ekstra faydasini gormedim. Ama evet dinlenmek uyumak cok etkili.

Bence pazartesi güncel kilolarımızla liste yaparak başlayalım ya da herkes adının altına başlama kilosunu yazsın, her cuma tartılırız güncel kiloyu da yazarız. Benim şu an tek zevk aldığım şey yemek utanıyorum halimden ama bilmem lohusalık mı depresyon mu sadece yerken mutlu oluyorum. Birbirimizi motive edelim bir an önce kurtulalım bu hasta ve şişko halimizden

Kızlar az önce anadan doğma tartildim 67.600 şu an tam kilom. Hedefim 53 yani üniversiteye başladığım kilom ismimin altına yazıyorum

Hellooooggg tombul anneler Ben de şuraya ilişivereyim
başlangıç kilom 62
Doğumda 84
Şuan 72
Hedef 60
Ya kızlar ben 2 öğün yiyorum ama kilom hiç inmiyor anlamadım. Bebek de emiyor. Ama kalçalarım tampon gibi resmen. Çıplak görecek diye eşim ödüm kopuyor. Çok genişledi kalçam

Walking home tam bana göre çocuklarla çıkamıyorum nasıl bişeymiş o. Bir de mekik 40 mı bekliyorum doktora soracağım canım
ben leslie sayesinde 13 kilo vermiştim 5 yıl önce. 3 mille başladım 4/5 mille devam ettim, çok faydalı.
Leslie nedir acaba :)
Kesinlikle doğru canım Zayıflamak istiyorsan bol su uyku iyi kahvaltı protein Bunlar deli gibi süt yapar kilo da yapmaz. Karbonhidrat ve şeker süt yapmıyor direk kilo. Emzirmek uyku ve su yetiyor süt arttırımı için

Walking home tam bana göre çocuklarla çıkamıyorum nasıl bişeymiş o. Bir de mekik 40 mı bekliyorum doktora soracağım canım
Canım evde uyguluyorsun, onun ve grubunun yaptığı hareketleri yapıyorsun, salonda şöyle iki metrelik bir alan yeterli oluyor, Leslie oradaki hocanın adı :)) kızınla birlikte yaparsınız, hem ona da oyun gibi olur..
mekik için erken değil mi? Gerçi senin normal dogum muydu? Sezeryanlılar yapar mı ki

Zehir onlar zehir yeme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…