- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
Ay bnde yiyorum özellikle geceleri kalktığımdaEerken olmadi mi ya hu?benim suan tek dusundugum bebegimin gazi ve kakasi ayrica süt olsun diye de deli danalar gibi yiyorum valla. Yagli ve agir yemekler yeyince daha fazla sütüm olduguna %100 eminim. O yuzden oglum duzene girene kadar yemeye devam. 84 le hamile kalip 94 le dogjma girdim. Simdi 82 kiloyum. Bakalim bundan sonraki süreç nasil isleyecek. Boyle yemeye devm edersem alirim kilo geri.
Ben de yiyorum valla. Acikmasam da canim cekmese de yiyorumAy bnde yiyorum özellikle geceleri kalktığımda
Tamam hadi sen fitili ateşle, liderimiz sensin, nasıl bir yol izleyelim canım
ben varım.. harfiyen yaparım valla...kızlar öncelikle kilo bildirim günü belirleyeceğiz.belirledğimiz günün sabahında herkes cıbıldak, çişini kakasını yapmış, aç bir şekilde kilosunu öğrenecek. başlangıç kilomuz, güncel kilomuz, hedef kilomuz diye belirteceğiz. yediklerimizi içtiklerimizi de gün sonunda yazarsak hem birbirimizin fazlasını eksiğini söyleriz hem de özeleştiri yaparız. tabi bebişlerden vakit buldukça olabilir ancak.
Benim de cuma günü hamurişi kraliçesi annem gitcek cumartesi de ben başlıcam inşallahhTarçınlı suyun zararı varmı 1....maydanoz ve limon suyunun zararı varmı2...yoğurt pulbiber yapmam lazım 3....ve muhakkak Walking at home 2 miles Google yazın oradaki kadınla hareket yapın mükemmel sonuç 3...ve göbek için 15 mekik günde 3 defa4....haydi bismillah yarın başlıyorummm
ben leslie sayesinde 13 kilo vermiştim 5 yıl önce. 3 mille başladım 4/5 mille devam ettim, çok faydalı.Tarçınlı suyun zararı varmı 1....maydanoz ve limon suyunun zararı varmı2...yoğurt pulbiber yapmam lazım 3....ve muhakkak Walking at home 2 miles Google yazın oradaki kadınla hareket yapın mükemmel sonuç 3...ve göbek için 15 mekik günde 3 defa4....haydi bismillah yarın başlıyorummm
Kİz hamur isi cok sut yapiyor haberin olsunBenim de cuma günü hamurişi kraliçesi annem gitcek cumartesi de ben başlıcam inşallahh
Yaa dün gece doktora gittik cocuk için doktora yine sordum benim sütüm pek çıkmıya napayım diye sadecr su dedi.. su ve kaliteli dinlenme sür yapar dedi.. kafam karışıyo valla artık...Kİz hamur isi cok sut yapiyor haberin olsunben hergun yemeye çalışıyorum
Ben nerdeyse gunluk 5 litreye yakin su iciyorum. İctigium meyve sulari ve rezeneler haric. Hic ekstra faydasini gormedim. Ama evet dinlenmek uyumak cok etkili.Yaa dün gece doktora gittik cocuk için doktora yine sordum benim sütüm pek çıkmıya napayım diye sadecr su dedi.. su ve kaliteli dinlenme sür yapar dedi.. kafam karışıyo valla artık...
Walking home tam bana göre çocuklarla çıkamıyorum nasıl bişeymiş o. Bir de mekik 40 mı bekliyorum doktora soracağım canımTarçınlı suyun zararı varmı 1....maydanoz ve limon suyunun zararı varmı2...yoğurt pulbiber yapmam lazım 3....ve muhakkak Walking at home 2 miles Google yazın oradaki kadınla hareket yapın mükemmel sonuç 3...ve göbek için 15 mekik günde 3 defa4....haydi bismillah yarın başlıyorummm
Leslie nedir acaba :)ben leslie sayesinde 13 kilo vermiştim 5 yıl önce. 3 mille başladım 4/5 mille devam ettim, çok faydalı.
Kesinlikle doğru canım Zayıflamak istiyorsan bol su uyku iyi kahvaltı protein Bunlar deli gibi süt yapar kilo da yapmaz. Karbonhidrat ve şeker süt yapmıyor direk kilo. Emzirmek uyku ve su yetiyor süt arttırımı içinYaa dün gece doktora gittik cocuk için doktora yine sordum benim sütüm pek çıkmıya napayım diye sadecr su dedi.. su ve kaliteli dinlenme sür yapar dedi.. kafam karışıyo valla artık...
Motive oluyoruz başlayamasak daKızlar biraz erken olmamış mı
Canım evde uyguluyorsun, onun ve grubunun yaptığı hareketleri yapıyorsun, salonda şöyle iki metrelik bir alan yeterli oluyor, Leslie oradaki hocanın adı :)) kızınla birlikte yaparsınız, hem ona da oyun gibi olur..Walking home tam bana göre çocuklarla çıkamıyorum nasıl bişeymiş o. Bir de mekik 40 mı bekliyorum doktora soracağım canım
Zehir onlar zehir yeme :)Bence pazartesi güncel kilolarımızla liste yaparak başlayalım ya da herkes adının altına başlama kilosunu yazsın, her cuma tartılırız güncel kiloyu da yazarız. Benim şu an tek zevk aldığım şey yemekutanıyorum halimden ama bilmem lohusalık mı depresyon mu sadece yerken mutlu oluyorum. Birbirimizi motive edelim bir an önce kurtulalım bu hasta ve şişko halimizden
Zehir dimi :)) dün 12 de şöbiyet arıyorduk yemek sepetindeZehir onlar zehir yeme :)