Ayyy yapayım ozaman canım benim kız bayılır valla :)) evet bence de erken kuzum oyüzden doktora soracağım dedim 40 ında çağırdı beni. Hayır sezeryan benimki de şuan mekik olmaz bize bence. Yürüyünce bile ağrıyorCanım evde uyguluyorsun, onun ve grubunun yaptığı hareketleri yapıyorsun, salonda şöyle iki metrelik bir alan yeterli oluyor, Leslie oradaki hocanın adı :)) kızınla birlikte yaparsınız, hem ona da oyun gibi olur..
mekik için erken değil mi? Gerçi senin normal dogum muydu? Sezeryanlılar yapar mı ki
Yapmayın etmeyin kızlar dicem ama geçen gece 2 büyük dilim güllaçı gömdüm çok pişmanım hakim beyZehir dimi :)) dün 12 de şöbiyet arıyorduk yemek sepetindesen anlarsın beni
Evet kuzum çok eğlenirsiniz, biz hamile kalmadan önce eşimle akşamları yapıyorduk çok gülüyorduk.. napıyor tombiş elli kızın, alıştı mı kardeşine :)Ayyy yapayım ozaman canım benim kız bayılır valla :)) evet bence de erken kuzum oyüzden doktora soracağım dedim 40 ında çağırdı beni. Hayır sezeryan benimki de şuan mekik olmaz bize bence. Yürüyünce bile ağrıyor
canım leslie sansone adında bir hatun var evde 45-50 dakikalık yürüyüş videoları var.spor ayakkabıyla odada ileri geri hareketler yapıyorsun iyi ter attırıyor,güzel sıkılaştırıyor. bizim gibi bebişli her an dışarı çılamayacaklar için birebir.Walking home tam bana göre çocuklarla çıkamıyorum nasıl bişeymiş o. Bir de mekik 40 mı bekliyorum doktora soracağım canım
Leslie nedir acaba :)
Kesinlikle doğru canım Zayıflamak istiyorsan bol su uyku iyi kahvaltı protein Bunlar deli gibi süt yapar kilo da yapmaz. Karbonhidrat ve şeker süt yapmıyor direk kilo. Emzirmek uyku ve su yetiyor süt arttırımı için
Hemen açıyorum bakalım nasıl olacak :))) tombiş elli kuzum kardeşini seviyor ama derdi bizimle. Geçen gün babasına siz beni artık sevmiyorsunuz sanırım demiş güler misin ağlar mısın :))Evet kuzum çok eğlenirsiniz, biz hamile kalmadan önce eşimle akşamları yapıyorduk çok gülüyorduk.. napıyor tombiş elli kızın, alıştı mı kardeşine :)
sorma geçen hafta ben de market arabası falan sürdüm, yere oturdum kalktım diye ne agrılar çektim, biraz daha zaman geçsin, mekik de çekelim tabi
Oy yerim ben onu yaa sevilmez mi hiç hele ki ilk göz ağrısıHemen açıyorum bakalım nasıl olacak :))) tombiş elli kuzum kardeşini seviyor ama derdi bizimle. Geçen gün babasına siz beni artık sevmiyorsunuz sanırım demiş güler misin ağlar mısın :))
Evet canım benim dikişlerin üst kısmı Rahim bölgesi hala uyuşuk gibi ve ağrıyor. Daha rahim iyileşmesi demekki iyileşsin görür göbüşler kalçalar basenler :)
Kuzu vaktim olursa bu cumartesi diyetisyene gidip hem sütü artıracak hem zayıflatacak bir liste isteyeceğim, paylaşırım burda.. tabii eğer öyle bir diyet mümkünseben bayram sonu başlamayı düşünüyordum aslında, dikişlerim iyileşssin sütüm artsın diye beklemeyi istemiştim. siz başlsyınca da aklım kalacak, şimdilik dikkat edeyim, amacım almamak olsun.
mümkündür, instagramda paylaşıyorlar ya boy boy, emzirirken şu kadar kilo verdik diyeKuzu vaktim olursa bu cumartesi diyetisyene gidip hem sütü artıracak hem zayıflatacak bir liste isteyeceğim, paylaşırım burda.. tabii eğer öyle bir diyet mümkünse
Ayy hadi inşallahmümkündür, instagramda paylaşıyorlar ya boy boy, emzirirken şu kadar kilo verdik diye
Çok sağol kuzum açtım yaptım bile. Ben evde hareketsiz hantal çok mutsuzum okadar iyi geldiki. 2 litre su içtim öyle ter atınca göğüslerim de doldu şuan. Yarım saat uyudu bebiş 2 tane 1 mile lik video yaptım. Şuan süper hissediyorum kendimi oh be ya.canım leslie sansone adında bir hatun var evde 45-50 dakikalık yürüyüş videoları var.spor ayakkabıyla odada ileri geri hareketler yapıyorsun iyi ter attırıyor,güzel sıkılaştırıyor. bizim gibi bebişli her an dışarı çılamayacaklar için birebir.
Çok sağol canım benim öperim tabi :)))
Oy yerim ben onu yaa sevilmez mi hiç hele ki ilk göz ağrısıBenim için de öpüp mıncıkla onu annesi
Tabii biz güçlü anneleriz ve Doğumdan öncesinin çok daha iyisi haline geleceğiz
Kuzum yürüyüş protein ve su. Ben yapıyorum sütüm de fışkırıyor kızlar. Ayrıntılı yazayım istersenizKuzu vaktim olursa bu cumartesi diyetisyene gidip hem sütü artıracak hem zayıflatacak bir liste isteyeceğim, paylaşırım burda.. tabii eğer öyle bir diyet mümkünse
Allahımm şişman şişman arayışlar.. tabi ki de birbirimizi anlıcaz :) bende kokoreçiye götürttürdüm kendimi malum cumadan sonra ölümüne diyet yapcam :) son çırpınışlarımı yapayım dedimZehir dimi :)) dün 12 de şöbiyet arıyorduk yemek sepetindesen anlarsın beni
Valla benimki grip olsa yatak döşek yatıyor zaten o yedi kat kesini hayal bile etse aklını kaçırır sanırım :))Çok sağol kuzum açtım yaptım bile. Ben evde hareketsiz hantal çok mutsuzum okadar iyi geldiki. 2 litre su içtim öyle ter atınca göğüslerim de doldu şuan. Yarım saat uyudu bebiş 2 tane 1 mile lik video yaptım. Şuan süper hissediyorum kendimi oh be ya.
Siz olmasanız nerden bilcem çok sağolun Kızlar hergün yapalım bence. Sezeryane ters hiçbişey yaptırmıyor ki. Doktor yürüdükçe rahmin iyileşir dedi bana.
Çok sağol canım benim öperim tabi :)))
Ya biz ki karnımızı 7 kat kestirip diktirmiş tosun bebekler doğurmuş hatunlarız. O kocaların karnından 3 kg lukebişey çıkarsınlar 1 ay yatarlar valla :)
Kuzum yürüyüş protein ve su. Ben yapıyorum sütüm de fışkırıyor kızlar. Ayrıntılı yazayım isterseniz
İphone da fit365 diye bit program indiriyorsun canım. Kilonu ve hedefini yazıyorsun. Ona göre sana kalori söylüyor şukadar alabilirsin diye. Sen istersen kaloriyi azaltabiliyorsun. Herşeyi yazıyorsun oraya kalori hesabı sana kalan hakkını söylüyor. Sabah 2 yumurta peynir zeytin bol domates salatalık biber maydanoz süt olsun diye iki üç ekmek batırmalık tahin. Bir dilim ekmek istersen helva yiyebilirsin.Valla benimki grip olsa yatak döşek yatıyor zaten o yedi kat kesini hayal bile etse aklını kaçırır sanırım :))
Yaz kuzucum proteinli yürüyüşlü nasıl besleniyorsun?
Ben bunu yaparım hatta yarın başlarım inşallah, allahım ben de görsem o 27 kilo verdiğim günleri inşallahİphone da fit365 diye bit program indiriyorsun canım. Kilonu ve hedefini yazıyorsun. Ona göre sana kalori söylüyor şukadar alabilirsin diye. Sen istersen kaloriyi azaltabiliyorsun. Herşeyi yazıyorsun oraya kalori hesabı sana kalan hakkını söylüyor. Sabah 2 yumurta peynir zeytin bol domates salatalık biber maydanoz süt olsun diye iki üç ekmek batırmalık tahin. Bir dilim ekmek istersen helva yiyebilirsin.
Öğlen çorba yiyebilirsin istersen köfte vs yiyebilirsin tavuk. Yeterli ekmek yeme karbonhidrat alma. Yoğurt bir kase. Akşam da tavuk köfte et bulgurdan bir kase bir kase çorba ve protein. Bu şekilde arkadaşım 27 kilo verdi. Türk kahvesi de içebilsek süper olur ama süte geçer diye içmiyorum canım. Bol bol su bir de kaçamak tatlılar işte :)
Veririz kuzum sen de emziriyorsun o büyük bir avantaj. Ben de 54 tüm evlendiğimde ama 59 60 ideal kilom. Boy 1.65. 65 67 bile olsam sevinirim şuan 72 yim ama ben 2 haftadır dikkat ediyorum 72 de çakıldım kaldım. Çıkıp yürüyemiyorum. Şuan H Hunilimom ı kıskandım resmen. Tek çocuk can valla at arabaya yürü ağlarsa tak emzirme önlüğünü emzir sonra yine devam yürüyüşe.Ben bunu yaparım hatta yarın başlarım inşallah, allahım ben de görsem o 27 kilo verdiğim günleri inşallah60 kilo evlendim 89 kiloyum şu an.. çok teşekkür ederim canım benim, yükleyeyim hemen
Yaa ben evde duramıyorum fenalık geliyo bana alışık değilim şansıma oğlumda sevdi dışarları evde huysuz dışarda pamuk :)Veririz kuzum sen de emziriyorsun o büyük bir avantaj. Ben de 54 tüm evlendiğimde ama 59 60 ideal kilom. Boy 1.65. 65 67 bile olsam sevinirim şuan 72 yim ama ben 2 haftadır dikkat ediyorum 72 de çakıldım kaldım. Çıkıp yürüyemiyorum. Şuan H Hunilimom ı kıskandım resmen. Tek çocuk can valla at arabaya yürü ağlarsa tak emzirme önlüğünü emzir sonra yine devam yürüyüşe.
Ben yaptım sezeryanlıyım hiç bişey olmaz merak etmeyin walking de sıkıntı yok ama mekik içn biraz daha bekleyebiliriz sezeryan grubuCanım evde uyguluyorsun, onun ve grubunun yaptığı hareketleri yapıyorsun, salonda şöyle iki metrelik bir alan yeterli oluyor, Leslie oradaki hocanın adı :)) kızınla birlikte yaparsınız, hem ona da oyun gibi olur..
mekik için erken değil mi? Gerçi senin normal dogum muydu? Sezeryanlılar yapar mı ki