Ben yuruyus yapamiuorum maalesef bebekle. Dun kanguru siparisi verdim bakalim benis begenirse ben e yurumeye baslayabilirim insallahBen şahsen dünyaları yiyorum yine doymuyorumakşam üstü yürümeye cıkıcam inşallah bebegin gaz sancısı tutmazsa
Ben de sling aldım onunla deneyecektim ama olmadı malesef bizimki yine formundaBen yuruyus yapamiuorum maalesef bebekle. Dun kanguru siparisi verdim bakalim benis begenirse ben e yurumeye baslayabilirim insallah
Bana bi arkadas sling vermisti ama ben baglamayi beceremedimBen de sling aldım onunla deneyecektim ama olmadı malesef bizimki yine formunda
Canım YouTube da Videolar var, izledin olmadı mı? Kendin mi denedin? Aslında baya rahat ama uzun süre kullanılmaz, kanguru daha kullanışlı sanırımBana bi arkadas sling vermisti ama ben baglamayi beceremedim
Aynı canım aynı, hazırlama sorunu var.. emdikleri için sanırım iştah aldı başını gidiyor.. koca bir koyun yiyorum neredeyse doymuyorum.. gaz yapacak diye doğru dürüst sebze de yemiyorum.. allah sonumuzu hayretsin.. eşimin kardeşinin dügünü var Temmuz’da, eltiler görümceler tığ gibi, ben aygır gibiyim rezaletSözde diyete başlıcaktım.. biri bana beddua mı etti ne boğazım açıldo töbeler töbesi! Zamanım olmuyo ki kendime diyet bişeyler hazırlıyım ne bulsam yiyorumfil gibi olcam yaa
Yaa ben emzirmiyorum da artıkAynı canım aynı, hazırlama sorunu var.. emdikleri için sanırım iştah aldı başını gidiyor.. koca bir koyun yiyorum neredeyse doymuyorum.. gaz yapacak diye doğru dürüst sebze de yemiyorum.. allah sonumuzu hayretsin.. eşimin kardeşinin dügünü var Temmuz’da, eltiler görümceler tığ gibi, ben aygır gibiyim rezalet
Düzeliyor canım düzeliyor diyelim de evrene mesaj falan gönderelim bariYaa ben emzirmiyorum da artıkama emzirenlerden çok yiyorum valla intihar sebebi yaa el kadar cocuk hayatımın ortasına bomba attı resmen.. Gerçi yavaş yavaş bi düzen oturtmaya başlıyoruz galiba inşallah daha da düzelir yaa.. düğüne gelince protesto et kız maabadım küçülene kadar düğün müğün yok de :)
Neden emxirmiyon noldu sütYaa ben emzirmiyorum da artıkama emzirenlerden çok yiyorum valla intihar sebebi yaa el kadar cocuk hayatımın ortasına bomba attı resmen.. Gerçi yavaş yavaş bi düzen oturtmaya başlıyoruz galiba inşallah daha da düzelir yaa.. düğüne gelince protesto et kız maabadım küçülene kadar düğün müğün yok de :)
Sütüm kesilmedi de hastanedeyken hiç emzirmedim hep biberon aldı şimdi mememi tutmuyo malesefNeden emxirmiyon noldu sütanammm kesildi mi
Gerçekten düzeliyo kendince bi saat yaptı o kendime yavaş yavaş.. gazı çözsek gerisi hallolcak gibi.. bi de sanırım mama memeden daha düzenli oluyo sürekli emmek istemiyo ya ondan..
Düzeliyor canım düzeliyor diyelim de evrene mesaj falan gönderelim bari( Yaa dedim ki kaynanama ben lohusa geceliği giycem dügünde, bu gelin de böyle marjinal dersin dedim, kadın dehşete düştü ben nasıl diyim öyle diye kaçarım göçerim yok valla bu maabadla öyle yaldır yaldır boy göstericim
Uyku sersemi bölük pörçük yazıyorum :) kaynanan da maşallah yani bi de ciddiye mi aldı :))
Düzeliyor canım düzeliyor diyelim de evrene mesaj falan gönderelim bari( Yaa dedim ki kaynanama ben lohusa geceliği giycem dügünde, bu gelin de böyle marjinal dersin dedim, kadın dehşete düştü ben nasıl diyim öyle diye kaçarım göçerim yok valla bu maabadla öyle yaldır yaldır boy göstericim
Olsun canım sağlığı düzeldi ya kuzunun mamayla beslersin napalım, allah sağlık sıhhat versinSütüm kesilmedi de hastanedeyken hiç emzirmedim hep biberon aldı şimdi mememi tutmuyo malesefzaten azdı sütüm şimdi çekmediğinden iyice azaldı
Büyüyorlar annesi, düzelecekler inşallahGerçekten düzeliyo kendince bi saat yaptı o kendime yavaş yavaş.. gazı çözsek gerisi hallolcak gibi.. bi de sanırım mama memeden daha düzenli oluyo sürekli emmek istemiyo ya ondan..
Uyku sersemi olmadığımız an mı varUyku sersemi bölük pörçük yazıyorum :) kaynanan da maşallah yani bi de ciddiye mi aldı :))
Katıl canım katıl da biz tırt cıktık, henüz düzenler oturmadı ama başlayacağız inşallah, senin bebiş ne kadarlık oldu?Kızlar bende bir anne olarak aranıza katılabilir miyim
bebis 5 aylik ama size baya erken degilmi hem zorlanır hemde yapamayınca stres edersiniz düzenler oturana kadar siz bu dönemin tadını cikartin ben de başka gurup bulayımKatıl canım katıl da biz tırt cıktık, henüz düzenler oturmadı ama başlayacağız inşallah, senin bebiş ne kadarlık oldu?
Öyle canım bir heves başlayalım dedik ama olmadı, daha aktif bi grup bulursan sana daha iyi olur, bizim bir kaç fırın daha ekmek yememiz lazım sanırım :) maşallah sen baya büyütmüşsün, allah ömürlü etsinbebis 5 aylik ama size baya erken degilmi hem zorlanır hemde yapamayınca stres edersiniz düzenler oturana kadar siz bu dönemin tadını cikartin ben de başka gurup bulayım
Kız Allah bizi resmen kahretmiş biz hala diyet derdindeyiz zaman bulsam tuvaletimi yapcam :) sabahtan beri 5 dk oturamadım yeminle.. 2-3 çocuk bakanın önünde saygıyla yerlere vuruyorum kendimi valla..Öyle canım bir heves başlayalım dedik ama olmadı, daha aktif bi grup bulursan sana daha iyi olur, bizim bir kaç fırın daha ekmek yememiz lazım sanırım :) maşallah sen baya büyütmüşsün, allah ömürlü etsin
Filler ve çocukları belgeseline hazırlanıyoruz sankiKız Allah bizi resmen kahretmiş biz hala diyet derdindeyiz zaman bulsam tuvaletimi yapcam :) sabahtan beri 5 dk oturamadım yeminle.. 2-3 çocuk bakanın önünde saygıyla yerlere vuruyorum kendimi valla..