2018 Mayıs Anneleri Zayıflıyor

Çok sağol kuzum açtım yaptım bile. Ben evde hareketsiz hantal çok mutsuzum okadar iyi geldiki. 2 litre su içtim öyle ter atınca göğüslerim de doldu şuan. Yarım saat uyudu bebiş 2 tane 1 mile lik video yaptım. Şuan süper hissediyorum kendimi oh be ya.
Siz olmasanız nerden bilcem çok sağolun Kızlar hergün yapalım bence. Sezeryane ters hiçbişey yaptırmıyor ki. Doktor yürüdükçe rahmin iyileşir dedi bana.
benim normal doğum canım çok hareket edince dikişlerim acıyor bir de terleyince duş almazsam olmaz, 20 günlüğüm daha.

Çok sağol canım benim öperim tabi :)))
Ya biz ki karnımızı 7 kat kestirip diktirmiş tosun bebekler doğurmuş hatunlarız. O kocaların karnından 3 kg lukebişey çıkarsınlar 1 ay yatarlar valla :)

Kuzum yürüyüş protein ve su. Ben yapıyorum sütüm de fışkırıyor kızlar. Ayrıntılı yazayım isterseniz

Ah zaten hep boydan kaybediyoruz kilodan yaa... Benimde öyle 61 kiloyum ama hiç bişey oluyo 56 dan sonra bukadar mı farkeder 5 kiloya şaka gibi geliyor nasıl giremiyorum diye kıyafetlere hiç bişeyim yok giymeye resmen hamilelikte giydiğim taytlar dışında:110:
Bence sadece kilo degil kizlar. Hamilelikte vucut genisledi diye dusunuyorum ben. Kiyafetlerin olmamasi sadece kiloyla alakali degil gibi geliyo bana. Vericez daha cok yeni hersey inanmamiz lazim

Bence sadece kilo degil kizlar. Hamilelikte vucut genisledi diye dusunuyorum ben. Kiyafetlerin olmamasi sadece kiloyla alakali degil gibi geliyo bana. Vericez daha cok yeni hersey inanmamiz lazim
Aynen canım belden aşağısı acayip genişledi benim kız diyemi bilmiyorum bukadar genişledi... İnanıyorum ben olucak bu iş inşallah da nezaman

Kızlar ben pazartesiyi beklemicem bu geceden başlıyorum diyete bugün kıyafet almaya gittim sağımlık inek gibiydim hiçbirşey olmadı. Bacakları belimi göbeğimi geçtim memelerim tam sağımlıktı. Memelerim hiçbir kıyafete sığmadı ağlıcam ya gerçekten. Bayramda falan gezmicem zayıflayana kadar da hiçbirşey almayacağım :KK43: bunalım bunalım bunalım !!

Sanırım ben diyet falan yapamıcam:KK43: bebek uyumuyor ki, nasıl yiyecek içecek ayarlayayım ki kendime:KK43: yazlık hamile kıyafetleri sipariş verdim, çünkü normal pantolonlar falan olmuyor, çok can sıkıcı :KK43: sanırım depresyondayım kızlar :KK43:

Sanırım ben diyet falan yapamıcam:KK43: bebek uyumuyor ki, nasıl yiyecek içecek ayarlayayım ki kendime:KK43: yazlık hamile kıyafetleri sipariş verdim, çünkü normal pantolonlar falan olmuyor, çok can sıkıcı :KK43: sanırım depresyondayım kızlar :KK43:

Al bendede okadar eski kıyafetleri eşime alıyorum deniyorum tek tek olmuyo delircem eşim sen verirsin kiloyu diyo hiç hadi gidip 2 3 alalım bişey demiyor göbeğimdeki sarkmış görüntü ayrı delirtiyor birde kocaman kahverengi bir çizgi oluştu kaç çocuk doğurdum bundaki kadar deforme olmadım ben kızgibi tabiriyle gezerdim ahh ahhh şimdi o vücut nerdee ama sakin olalım daha yeniyiz vericez İnş kışa kadar bu iş anca olcak sanırsam kolay değil toparlanmak düzensiz uyku düzensiz yemek yiyoruz şuan bazenn imdattt diye bağırasım geliyor ya sabır diyorum

İphone da fit365 diye bit program indiriyorsun canım. Kilonu ve hedefini yazıyorsun. Ona göre sana kalori söylüyor şukadar alabilirsin diye. Sen istersen kaloriyi azaltabiliyorsun. Herşeyi yazıyorsun oraya kalori hesabı sana kalan hakkını söylüyor. Sabah 2 yumurta peynir zeytin bol domates salatalık biber maydanoz süt olsun diye iki üç ekmek batırmalık tahin. Bir dilim ekmek istersen helva yiyebilirsin.
Öğlen çorba yiyebilirsin istersen köfte vs yiyebilirsin tavuk. Yeterli ekmek yeme karbonhidrat alma. Yoğurt bir kase. Akşam da tavuk köfte et bulgurdan bir kase bir kase çorba ve protein. Bu şekilde arkadaşım 27 kilo verdi. Türk kahvesi de içebilsek süper olur ama süte geçer diye içmiyorum canım. Bol bol su bir de kaçamak tatlılar işte :)

Canım tam benim sevdiğim şeyler ama bebeğe gaz yapmıyormıu bu yediklerin ben tek yönlü beslenmek zorunda kalıyorum ve ekmeğe yükleniyorum malesef gaz olur korkusuyla :KK43:

selam.kizlar bende geldim..suanki guncel kilom 70.boyum 1.66 doguma 80 ile girmistim.eve dondugumden 72 1hafta sonra 68idim ne yazikki 2kilo tekrar aldim cok tatli yedigimden herhalde.yarin itibarile basliyorum ins.haftada 1tartilacagim.hergun menu paylasimi yapicam.bide ilk olarak ekmegi azaltip sekeri kesmeyi dusunuyorum.

sutumu azalmamasi icin protein yonunden zengin beslenmem gerek ama et tavukla pek aram yok.bakalim.nasil olcak.ilk olarak haftada hedefim 1_1.5kilo

Canim ne depresyonu zaten lohusa depresyonundayiz oyle ya da boyle extra depresyona gerek yok sakin ol daha her sey cok yeni tabii ki toparlayacak vucutlar ben de dun ablama cok yaslandim farkinda misin falan dedim o da bak 1 sene hamilelik 1 sene vucudun toparlanmasi 2 yil diye dusun. Ve butun omrun boyunca 2 yil sadece dedi. Mantikli bu kadar olucak tabii daha taze anneyiz aylardir hamileydik duzelecek hersey. Bebekler de surekli aglamayacak sduzene girrcek zamanla. Simdilik ekmek hamurisi tatli mevzularina dikka etsek ne ala. Ozel menuler icin cok acele etmeye gerek yok zaten . bol su icicez bir de tabiiki

Kizlar ben kanguru almayi dusunuyorum takip disarida rahatca yuruyus yapmak icin ne dersiniz? Siz de kullanan var mi?

Kizlar konuyu takio etmeme ragmen nedense bildirim gelmiyor burdan bana. Her neyse. Ne yaptiniz baslayabildiniz mi? Ben baslayamadim ve uzun bir sure de baslayamam. Oglum iki dk yakamdan inmiyor. İndigi vakit de ne bulursam yiyorum ac kalmamak adina. Uyaniyoruz beste. Kahvalti yapmam saat 11 i buluyor. Cocuk geri uyanacak diye de hep ekmek arasina bir seyler tıkıştırıp hallediyorum. Gece emzirmeye uyandigimda sabaha cok halsiz kalmayim diye yine bir seyler yiyorum. Gece yemedigim zaman sabah gercekten fena oluyorum. Benimki 5 te uyaniyor ve en en kotu 11 e kafar uyanik kucak meme kucak meme baska bir sey yapmiyoruz. Tabi aglamalar var bir de. Kendimi cok yipranmis hissediyorum.

X