Kapanmasın diye değilde pamukçuk oluyo sonra iltihap falan oluyor bazense deri yapışıyor bu yüzden ileri geri oynamak gerekiyorBende okudum bunu ve 2 kitap daha kızlar son ay tekrar bakacağım insan unutuyor
Bir de arkadaşım en çok pipi deliği kapanmasin diye ittirmek lazım ona çok dikkat et demisti ne kadar doğru bilmiyorum erkek anneleri aydinlatsin
Işte oynamakta garip sankiKapanmasın diye değilde pamukçuk oluyo sonra iltihap falan oluyor bazense deri yapışıyor bu yüzden ileri geri oynamak gerekiyor
Yani ben hareket ettiriyodum canım yapışıklık olmasın diye banyo yaptırırken özellikleIşte oynamakta garip sankiherkes bildiğini yazsın aydınlanalım kızlar
Nasıl iticez ki minnak pipiyi, nereye iticez, ayy inşallah annem biliyordur bunlarıBende okudum bunu ve 2 kitap daha kızlar son ay tekrar bakacağım insan unutuyor
Bir de arkadaşım en çok pipi deliği kapanmasin diye ittirmek lazım ona çok dikkat et demisti ne kadar doğru bilmiyorum erkek anneleri aydinlatsin
Eşime dedim böyle böyle yapmak gerekiyormuş ben yaparım oğluma diyor, niyeyse bi gülmek aldı beniIşte oynamakta garip sankiherkes bildiğini yazsın aydınlanalım kızlar
Canım ben 3 aylıkken sünnet ettirdim sezaryen olacağım için yenidoğan sünneti yaptıramadım o olsa belki daha da iyidir...ama şu hayatta yaptığım belki en iyi en doğru en güzel şeydir...bebek teninde 4-5 aya kadar fazla his olmuyor mesela gıdıklayın gülmez...3 aylıktı çocuk cerrahına muayene ettirdik gün aldık krem sürdü ovaladı pipi uyuştu bir iğne vurdu kesti çocukta çıt yok...sonra odaya aldı biraz bekledik yolladı bizi bir daha kontrole bile gitmedik bir kağıt verdi...sünnet bittikten 1 saat sonra biraz ağladı yarım kaşık Minoset içirdim emzirdim uyudu ve bu kadar...bitti...pansuman bile yapmadık bezin içinde çişiyle iyileşir dedi doktor ve öyle oldu...ne kanama ne bişey...tertemiz...tüm erkek doğuracaklara tavsiye ediyorum...erkek kardeşim 6-7 yaşlarında sünnet olmuştu bizim için tam bir travmaydı her birimiz bir kenarda ağlıyorduk perişan...kestirin kurtulunBende okudum bunu ve 2 kitap daha kızlar son ay tekrar bakacağım insan unutuyor
Ah canım aaah ne kadar iyi yapmışsın bana kimse demedi keşke.suanki aklım olsaydı bu erkek.olsaydi bende hemen yaptırmayı dusunuyodumCanım ben 3 aylıkken sünnet ettirdim sezaryen olacağım için yenidoğan sünneti yaptıramadım o olsa belki daha da iyidir...ama şu hayatta yaptığım belki en iyi en doğru en güzel şeydir...bebek teninde 4-5 aya kadar fazla his olmuyor mesela gıdıklayın gülmez...3 aylıktı çocuk cerrahına muayene ettirdik gün aldık krem sürdü ovaladı pipi uyuştu bir iğne vurdu kesti çocukta çıt yok...sonra odaya aldı biraz bekledik yolladı bizi bir daha kontrole bile gitmedik bir kağıt verdi...sünnet bittikten 1 saat sonra biraz ağladı yarım kaşık Minoset içirdim emzirdim uyudu ve bu kadar...bitti...pansuman bile yapmadık bezin içinde çişiyle iyileşir dedi doktor ve öyle oldu...ne kanama ne bişey...tertemiz...tüm erkek doğuracaklara tavsiye ediyorum
Ilk defa duydum böyle biseyi benim oğlum 3.5 yaşındaBende okudum bunu ve 2 kitap daha kızlar son ay tekrar bakacağım insan unutuyor
Canım ben 3 aylıkken sünnet ettirdim sezaryen olacağım için yenidoğan sünneti yaptıramadım o olsa belki daha da iyidir...ama şu hayatta yaptığım belki en iyi en doğru en güzel şeydir...bebek teninde 4-5 aya kadar fazla his olmuyor mesela gıdıklayın gülmez...3 aylıktı çocuk cerrahına muayene ettirdik gün aldık krem sürdü ovaladı pipi uyuştu bir iğne vurdu kesti çocukta çıt yok...sonra odaya aldı biraz bekledik yolladı bizi bir daha kontrole bile gitmedik bir kağıt verdi...sünnet bittikten 1 saat sonra biraz ağladı yarım kaşık Minoset içirdim emzirdim uyudu ve bu kadar...bitti...pansuman bile yapmadık bezin içinde çişiyle iyileşir dedi doktor ve öyle oldu...ne kanama ne bişey...tertemiz...tüm erkek doğuracaklara tavsiye ediyorum...erkek kardeşim 6-7 yaşlarında sünnet olmuştu bizim için tam bir travmaydı her birimiz bir kenarda ağlıyorduk perişan...kestirin kurtulun
Canım inan ben de çok savaş vererek yaptırdım çocuğum için resmen eşimle mücadele ettim olur mu dedi daha çok küçük dedi ailesi bir sürü şey söyledi ileri geri ama ben vazgeçmedim...oğlum nisan ayında 6 yaşında olacak ve eşim kendisi o zamanlar beni o kadar yıpratmamış gibi herkese erkenden sünnet ettirin diye tavsiyede bulunuyor...6 aylık da olsa 1 yaşında da olsa bu kadar kolay olmuyor çünkü bebek o zamanlar dönüyor bacaklarını hareket ettirdikçe pipisine değiyor acıyor...ilk 3 ay içinde mutlaka yapılmalı sünnet benceBenimde tek pişmanlığın sünnet konusunda eşimi dinlemek oldu.simdiki aklim olsaydı ilk ay gidip kestiŕirdim annemle birlikte.simdi 3.5 yaşında ve nasıl geccek diye korkuyla bekliyorum.akli ersin o zaman yaptircakmis
Bende okudum bunu ve 2 kitap daha kızlar son ay tekrar bakacağım insan unutuyor
Nasıl iticez ki minnak pipiyi, nereye iticez, ayy inşallah annem biliyordur bunlarıhasta ederim yoksa ben yavruyu
Geçmiş olsun cnm hadi hayırlısı ile inş atlatın. Ben ablamdan görüyordum o pipisini temizliyordu öyle hatta en çok onu yapmak tuhaf geliyor bana şu andaEvet canım sünnet derisini geriye doğru ittirmek gerekiyor.ANNONA nedenlerini çok güzel açıklamış. Bazı bebeklerde yapışma olmuyor ama benim oğlum da olmuştu. Bir gün çok fazla cis yapmadi ve o gun durup dururken aglama krizlerine giriyordu. Altını açtığımda pipisinin karardığını gördüm hemen acile götürdük gunduz du iyiki orada hemen çocuk cerrahiye yönlendirdi ve orada doktor deriyi ittirip birşeyle ucunu açtı.
Bize de ara ara deriyi ittirmemi söyledi.
Kan tahlillerimizden dolayı sünnet olamadık ama çok uğraştık. Nasipse haftaya sünnetimiz var.
Merak etme canım herkesde olmuyor ittirme mevzusu ama yapman gerekirse doktor gösteriyor zaten
Gebelikte son canım daha sonra istersen 5 e tamamlarsin ve tamamla bence ikinci çocukta vurdurmana gerek kalmasınAşımın 2.dozunu oldum kızlar bu sondu dedi sağlık ocağındaki hemşire.5 doz değil miydi ya
Hayatim bende iki doz oldum bir sonraki asiya bebisinle gelceksin dedi hemsire artik sirada seker yuklemen varAşımın 2.dozunu oldum kızlar bu sondu dedi sağlık ocağındaki hemşire.5 doz değil miydi ya
Gebelikte son canım daha sonra istersen 5 e tamamlarsin ve tamamla bence ikinci çocukta vurdurmana gerek kalmasın
Hayatim bende iki doz oldum bir sonraki asiya bebisinle gelceksin dedi hemsire artik sirada seker yuklemen var
Acaba diger dozlari yaptirmak bize mi birakiliyor yoksa zorunlu mu ikincide yaptirmamak icin mantikliymisHmm anladım kızlar teşekkür ederim hamilelikten sonra yaptirayim bari diğerlerini de
Zorunlu değil.tabiki bize kalmış birşey ben sadece son dozumu unutmuşum onuda vurulmuş olsaydım bu gebeligimde hiç vurulmicaktim sadece tek doz vuruldum bunda bidaha hamile kalsam da vurulmicam artikAcaba diger dozlari yaptirmak bize mi birakiliyor yoksa zorunlu mu ikincide yaptirmamak icin mantikliymis
Yaptır canım en son iki dozun arasında bir sene oluyo zatenHmm anladım kızlar teşekkür ederim hamilelikten sonra yaptirayim bari diğerlerini de
Geçmiş olsun canım, ben tek doz yaptırdımAşımın 2.dozunu oldum kızlar bu sondu dedi sağlık ocağındaki hemşire.5 doz değil miydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?