2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bnce emzik şart ya bn o yüzden aldım kauçuk olandan aldım iki tane onu denicem önce olmazsa silikon olanla denicem uykuya gecişi daha kolay oluyo sanki . Biberonda bi tane olmalı gbi geldi ne olur ne olmaz küvezde falan kalsa mecbur sağıp biberonla vercez o yüzden bn aventin biberonunu aldım cam olan

ay Allah korusun küvezde kalmasınlar yaaa insan kucağına alıp koklamak ister çok üzülüyorum öyle bekliyor anneler çıksın diye. lazım olursa alırız artık biberon emzik ama işte emsin uğraşsın sütün gelsin diye eğitim veriyor ebeler lazım olursa bir isteriz sizden zaten diyorlar.

Benim bi tek bu eksikler kaldı galiba belki ufak tefek eksik vardr aklıma gelmeyen ama çoğu şeyi hallettim tabi kıyafet almaya devam etcem biraz yaz gelsin tişört tayt falan alcam

Doğru canım lazım olursa alınır hmn eczaneden inşallah hiç lazım olmaz bol bol bizden emerler

Canım ilk zamanlar bezini acınca bayılırlar çiş yapmaya dikkat et yüzünü gözünü kolla

E bebekten aldım canım 130 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.bayağı yüklü alışveriş yapıp çıktık da ordan :)

Kizlar benim esim dogum yapicagim hastanede calisiyo doguma gircem gircem diye doktorumu bile kafalamis kacisi yok da ben endiseleniyorm duser bayilir yanima bi de onla ugrasmayalim

eşiyle doguma girecek olaniniz var mi???spinal düsünüyorum ama yine de istemiyorum doguma girmesini..zaten kendisi de dayanamaz heyecandan düser bayılır falan onla ugrasir doktorlar
Benim ilk dogumumda girmişti eşim bana büyük moral ve destek oldu onun yanımda olup başımı okşaması.simdi de girsin istiyorum epidural olmuştum ben.
Önünde perde gibi kapatiyolar esimde basimda sandalyede oturuyordu ayağa kaldirmiyorlar zaten görmesin diye

Buyutursun canım onu kucağına alınca önceliğin ve tek istegin onun iyi olması oluyo.cevrende büyüten olmasa da internet var bi tikla hersey öğreniliyo video var uzman tv de doktorlar konuşuyor.en önemlisi bizler varız danışırız birbirimize herkes bildiğini paylaşır

ay onu kullanan yiğenim olmadı hiç toplamda 6 tane var ama lazım mı diyorsun? ihtiyaç olursa alsak olmaz mı acaba.
Bende aldım oğlumda ama kullanmadim sayılır burnu akan bi cocuk olmadi ondan sanırım.lazim olursa alırsın o zaman eczanelerde var

Bişey diyimmi kitaplar iyi güzelde bazı çocuklar ezber bozduran cinsten oluyor lar
Herşey kitapla olmuyo insan çocuğunu tanıyo n istedigini napcani öğreniyor zamanla hersey de olmuyo o kiptaplarda ama okumakta fayda var tabi ilk gebelikte insan nasil yapcam korkusu oluyo ama ikinci de tecrübenin verdi rahatlik oluyo

Teşekkür ederim canım, iyi ki varsınız sorarım sizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…