- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
Bnce emzik şart ya bn o yüzden aldım kauçuk olandan aldım iki tane onu denicem önce olmazsa silikon olanla denicem uykuya gecişi daha kolay oluyo sanki . Biberonda bi tane olmalı gbi geldi ne olur ne olmaz küvezde falan kalsa mecbur sağıp biberonla vercez o yüzden bn aventin biberonunu aldım cam olantarak o kafalarında birşeyler oluyor onun için galiba zeytinyağı sürüp tarıyorlar. emzik biberon alma dediler ebeler ben de su için aldım. en kötü yanım bu su bebişe verilmez biliyorum ama sanki çocuğun içi yanacak gibi geliyoryine de tutcam kendimi vermicem inş. tarak ateşölçer de alalım ama bitmiyor anam ihtiyaç çok daha banyo ihtiyaçları falan var
ay Allah korusun küvezde kalmasınlar yaaa insan kucağına alıp koklamak ister çok üzülüyorum öyle bekliyor anneler çıksın diye. lazım olursa alırız artık biberon emzik ama işte emsin uğraşsın sütün gelsin diye eğitim veriyor ebeler lazım olursa bir isteriz sizden zaten diyorlar.Bnce emzik şart ya bn o yüzden aldım kauçuk olandan aldım iki tane onu denicem önce olmazsa silikon olanla denicem uykuya gecişi daha kolay oluyo sanki . Biberonda bi tane olmalı gbi geldi ne olur ne olmaz küvezde falan kalsa mecbur sağıp biberonla vercez o yüzden bn aventin biberonunu aldım cam olan
Doğru canım lazım olursa alınır hmn eczaneden inşallah hiç lazım olmaz bol bol bizden emerleray Allah korusun küvezde kalmasınlar yaaa insan kucağına alıp koklamak ister çok üzülüyorum öyle bekliyor anneler çıksın diye. lazım olursa alırız artık biberon emzik ama işte emsin uğraşsın sütün gelsin diye eğitim veriyor ebeler lazım olursa bir isteriz sizden zaten diyorlar.
Canım ilk zamanlar bezini acınca bayılırlar çiş yapmaya dikkat et yüzünü gözünü kollaay pipi temizlicem ben ablam öyle açardı içini falan bildiğimiz kutu olsa bir nebzekız kitabın adı ne senin aldığın ben de alayım en yakın zamanda. sanırım çocuğumu kimseye elletmek panter olurum sorunlar beni bekliyor gibi.
Ayy benimki yapmıştı yaaaCanım ilk zamanlar bezini acınca bayılırlar çiş yapmaya dikkat et yüzünü gözünü kolla
Aynısından bende de var arkadaşım verdi çok okumaya fırsatım olmadı amatgb34 Eki Görüntüle 2103337 canım kitap bu almak istersen, inşallah reklama girmez benim kitabım değil sonuçta dimi
Diyorum ya kitap okunur da pratikte nasıl olur , yaşayıp görcez hayırlısıyla inşallahBişey diyimmi kitaplar iyi güzelde bazı çocuklar ezber bozduran cinsten oluyor lar
Ay onu babasına yapsınCanım ilk zamanlar bezini acınca bayılırlar çiş yapmaya dikkat et yüzünü gözünü kolla
Bunu alacağım zaten dedim dedim doğurcam neredeyse alamadım bak iyi oldu alayım hemen.tgb34 Eki Görüntüle 2103337 canım kitap bu almak istersen, inşallah reklama girmez benim kitabım değil sonuçta dimi
E bebekten aldım canım 130 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.bayağı yüklü alışveriş yapıp çıktık da ordan :)Kaç liraya nerden aldın canım biz de oğlumda ondan almıştık oğlum oynarken yere düşürdügünden mi neden bozuldu yanlış ölçüyordu attım koltuk altı aldım ama ilk 2 sene falan çok işe yarıyor tabi
Keşke canımKeşke hiç hasta olmasalar da kullanmak zorunda kalmasak
Benim ilk dogumumda girmişti eşim bana büyük moral ve destek oldu onun yanımda olup başımı okşaması.simdi de girsin istiyorum epidural olmuştum ben.eşiyle doguma girecek olaniniz var mi???spinal düsünüyorum ama yine de istemiyorum doguma girmesini..zaten kendisi de dayanamaz heyecandan düser bayılır falan onla ugrasir doktorlar
Buyutursun canım onu kucağına alınca önceliğin ve tek istegin onun iyi olması oluyo.cevrende büyüten olmasa da internet var bi tikla hersey öğreniliyo video var uzman tv de doktorlar konuşuyor.en önemlisi bizler varız danışırız birbirimize herkes bildiğini paylaşırBuruna sıkılan sıvı da mı varmışben ne kadar çok şey bilmiyorum ya, nasıl büyütücem bu minnoşu bilmiyorum. Yakınımda hiç bebek büyüten olmadı, olsaydı da ilgilenmezdim herhalde.. kursa gidicem son ay sanırım
Bende aldım oğlumda ama kullanmadim sayılır burnu akan bi cocuk olmadi ondan sanırım.lazim olursa alırsın o zaman eczanelerde varay onu kullanan yiğenim olmadı hiç toplamda 6 tane var ama lazım mı diyorsun? ihtiyaç olursa alsak olmaz mı acaba.
Herşey kitapla olmuyo insan çocuğunu tanıyo n istedigini napcani öğreniyor zamanla hersey de olmuyo o kiptaplarda ama okumakta fayda var tabi ilk gebelikte insan nasil yapcam korkusu oluyo ama ikinci de tecrübenin verdi rahatlik oluyoBişey diyimmi kitaplar iyi güzelde bazı çocuklar ezber bozduran cinsten oluyor lar
Teşekkür ederim canım, iyi ki varsınız sorarım sizlere :)Buyutursun canım onu kucağına alınca önceliğin ve tek istegin onun iyi olması oluyo.cevrende büyüten olmasa da internet var bi tikla hersey öğreniliyo video var uzman tv de doktorlar konuşuyor.en önemlisi bizler varız danışırız birbirimize herkes bildiğini paylaşır
Bende de bu kitaptan var güzel bence :)tgb34 Eki Görüntüle 2103337 canım kitap bu almak istersen, inşallah reklama girmez benim kitabım değil sonuçta dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?