2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Selam kizlar. Bugun randevumuz vardi ama oglusumu goremedim. Ben ev isleriyle kendimi biraz fazla yormusum bu sebeple doktorum dogum kanalinin ust kismina sikismis bebek su an net goruntu alamiyorum dedi ve doguma kadar istirahat etmem gerektigini soyledi erken dogum riski olur dinlenmezsen dedi. Birazcik moralim bozuldu. Bir hafta sonra tekrar gidecegim kontrole.. Birde benim yesil akintim ve kasintim vardi fitil verdi insallah hersey yoluna girer korktum birazcik..

Kendini neden yordun o kadar inanki haftada bir kez supuruyorum evi oda yetiyo dikkat et bundan sonra zamanında gelir inşallah kuzun

Kendini neden yordun o kadar inanki haftada bir kez supuruyorum evi oda yetiyo dikkat et bundan sonra zamanında gelir inşallah kuzun
Amin canim insallah zamanini gununu doldurup oyle gelir bebislerimiz.. Hic bisey onlarin sagligindan daha kiymetli degil.. Dikkat edecegim artik insallah haftaya duzelir

Amin canim insallah zamanini gununu doldurup oyle gelir bebislerimiz.. Hic bisey onlarin sagligindan daha kiymetli degil.. Dikkat edecegim artik insallah haftaya duzelir
Bolbol yat dinlen tuvalet diisinda pek kalkma Allah'ın izniyle duzelir

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine boşver iş falan yapma senden de bebisin de değerli mi

Benim minik dün çok sakince vuruyodu bugün kudurmus durumda

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine boşver iş falan yapma senden de bebisin de değerli mi
Aynen oyle kuzum cok sagol valla esim hep kiziyodu otur dinlen cok yoruyosun diye bisey olmaz diyodum. Sagolsun yapiyo herseyimi ama icim rahat etmiyodu hic bisey yavrumdan onemli degil yan gelip yatcam bundan sonra

Benim minik dün çok sakince vuruyodu bugün kudurmus durumda
Canım maşallah benimki dün sabahtan başladı hiç durmadan akşama kadar tepindi bugün de yumuşak yumuşak hep oynuyor, ayağını göğsümün altina dayiyor acıdan bağırtıyor beni sipa

Canım maşallah benimki dün sabahtan başladı hiç durmadan akşama kadar tepindi bugün de yumuşak yumuşak hep oynuyor, ayağını göğsümün altina dayiyor acıdan bağırtıyor beni sipa
Demekki bigun bol bol uyuyup ertesi gün coşuyolar sipalar ben de bazen hopluyorum yerimden çok özlemişim.bu duyguları :)

Demekki bigun bol bol uyuyup ertesi gün coşuyolar sipalar ben de bazen hopluyorum yerimden çok özlemişim.bu duyguları :)
Dışardan görünüyordu az önce göbegimi bi o tarafa bi bu tarafa gidip duruyordu video çekeyim dedim durdu, eşim de elini koyunca duruyor

Dışardan görünüyordu az önce göbegimi bi o tarafa bi bu tarafa gidip duruyordu video çekeyim dedim durdu, eşim de elini koyunca duruyor
Evet ya benimde eşim sevmeye başlasin hemen duruyor

Bi de bugun 2. Tetanoz asisini oldum. Kizlar seyi fark ettim onceki asida da boyle olmustu ne zaman asi olsam yarim saat sonra falan kizim icerde kipir kipir cok hareketli acaba o da mi etkileniyo asidan. Sizleerin bebislerinizde de boyle oldu mu???
Canım bnde bes gün önce oldum aşı ve bir gün sonrası acayip ateşim falan çıktı parolla atkattım iki gece boyunca acayip terledim ve bebiş ateşimin çıktığı gün nerdeyse hiç oynamadı . Üç dört gündür de çok az oynuyordu çok şükür bugün biraz kendine geldi ama yinede eskisi gbi değil

Bi de bugun 2. Tetanoz asisini oldum. Kizlar seyi fark ettim onceki asida da boyle olmustu ne zaman asi olsam yarim saat sonra falan kizim icerde kipir kipir cok hareketli acaba o da mi etkileniyo asidan. Sizleerin bebislerinizde de boyle oldu mu???
Canım bnde bes gün önce oldum aşı ve bir gün sonrası acayip ateşim falan çıktı parolla atkattım iki gece boyunca acayip terledim ve bebiş ateşimin çıktığı gün nerdeyse hiç oynamadı . Üç dört gündür de çok az oynuyordu çok şükür bugün biraz kendine geldi ama yinede eskisi gbi değil

Canm cok gecmis olsn ignenin boyle yan etkileri varmis evet bende sadece asi yerimde agri yapiyo cok degil yalniz bebegim acayip oynuyo hic durmuyo bende bu yuzden tedirgin oldm ama bi oncekinde de boyle olmustu sonra normale dondu

Canm benim sadece yogun akintim oluyo ara ara onun disinda bi sorunum yok kendi doktorumla bi gorusim bi o ne dicek insallah ilerleme yapmaz

Canım benim de idrar tahlilinde lökosit yoğun cıkmıştı, idrar kültürü aldılar onda bakteri görülmedi, sadece gebe olduğumdan dolayı lökosit fazlaymış illaki enfeksiyon var denemezmiş.
Cogu gebelerde olsgan bi durum deri saglik ocagindaki doktor bu testi 1 ay once yaptirmistm belki o an vardi simdi yoktur falan dedi ama akinti durumum hala ayni kendi doktorumla bi gorusiyim bakim o ne dicej

cnm aşı hem anne hem bebek için, bebiş doğduğunda tetenoz olmasın diye. Çünkü biz bir şekilde atlatırız ama yeni doğan çok zor o yüzden evet senin kanından onunda bağışıkılığına geçiyor ama ölü virüs sonuçta bir zararı yok. bu nedenle hamilelikte yapılan tek aşı tetanoz. bebişler hep hareketli artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…