2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ben kıyafetleri,beşiğini,arabasını halletmiştim.dün de banyo malzemeleri,ateş ölçer ,tırnak makası,saç fırçası gibi ıvır zıvırları aldım.pek bi eksik kalmadı gibi rahatladım :) lohusa pijama/gecelik bir de taç bakıyorum şimdi.internette güzel şeyler var ama neresi güvenilirdir bilmiyorum

müslin lazım mı cnm

Bebek arabasını da ablamdan aldık, hırka yelek felan çok ören oldu, onalrda var. Banyo malzemeleri, tırnak makası ateş ölçer gibi şeyleri de bu ay içinde alırız sanıyorum. Halımız gelince tül ve fon yaptırıcam.

Müslin bence en lazım şeylerden biri, ben ağız bezi alıcam 5-6 adet. Bi de büyük müslin almayı düşünüyorum 2-3 tane. Çok tavsiye ediliyor müslin.
10'lu ağız mendili aldım, lcw da ikili müslin gördüm ama yüzünü örtermiyim bilemedim almadım o yüzden alırız olmadı.

Kizlar idrarda iltihap cikti
Kimler bu durumla karsilasti ve nasil tedavi goruyo? Kendi doktoruma henuz gitmedm

Kimler bu durumla karsilasti ve nasil tedavi goruyo? Kendi doktoruma henuz gitmedm
Canım bende çıkmıştı antibiyotik kullanmıştım bu sabah yine idrar verdim sanırım yine var enfeksiyon yarın kontörlüm var yine antibiyotik vermese bari

Canım bende çıkmıştı antibiyotik kullanmıştım bu sabah yine idrar verdim sanırım yine var enfeksiyon yarın kontörlüm var yine antibiyotik vermese bari
Saglik ocagindaki doktor dedi ki hamilelerde sık rastlanan biseymis benim sadece yogun akintim var kasinti vs yok bol su icmek gerektigini duymustum ama benim kadar bol su icende yoktur heralde :)
Ayyy her hastaneye saglik ocagina vs gittigimde aksi biseler cikiyo sag salim bi doguraydim da

Bi de bugun 2. Tetanoz asisini oldum. Kizlar seyi fark ettim onceki asida da boyle olmustu ne zaman asi olsam yarim saat sonra falan kizim icerde kipir kipir cok hareketli acaba o da mi etkileniyo asidan. Sizleerin bebislerinizde de boyle oldu mu???

Ben oğlumda hiç böyle birşey yaşamadım ama bu kız fenaa :)) öyle bir kaşıntıya gitmiştim ki anlatamam ölüm sandım kaşıntıdan ama bu sefer kaşıntı yok akıntı ve şişme var oof Office dediğin gibi Mayıs bı gelsede rahatlasak :)

Canım benimde yoğun akintim oluyor ara ara. Koku kaşıntı yanma falan yok şükür ki.
Birde kasik agrım vardı akintim ile beraber onun içinde vaginal fitil vermişti doktorum Tahlil yapmadan. Kasik agrim geçti akintim da azaldı canım.

Canm gecmis olsun

Ayy hadi darisi bana ben ara ara yogun akinti disinda bi belirti hissetmiyorm demek ki az
Canım benim de idrar tahlilinde lökosit yoğun cıkmıştı, idrar kültürü aldılar onda bakteri görülmedi, sadece gebe olduğumdan dolayı lökosit fazlaymış illaki enfeksiyon var denemezmiş.

canım vivense'de fon perde bir kanadı 21 tl'ye gördüm katologda. bir bak istersen

canım benim aşırı bir enfeksiyon vardı. acı yoktu idrarda ama koku bulanıklık ve akıntı aşırıydı. geçen hafta doktor bir antibiyotik bi tane toz suda eritilen bir ilaç bir de farklı bi enfeksiyon hapı verdi. perşembeden beri kullanıyorum ilaçlar bitmedi henüz ama benim enfeksiyon sanırım çok çok azaldı. koku gitti, akıntı tamamen kesildi şok oldum. normalde hayatım boyunca akıntım vardı, son zamandaki yeşile dönük de olsa hiç bir zaman akıntıdan kurtulamamıştım. hep peçeteyle gezerim zaten. şu an peçeteler hep kupkuru çok şükür. kesinlikle verilen ilaçları kullan, çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…