2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kayserideyim ben. Ben de egitim arastirma da yapacam allah izin verirse. Devlette para oduyor mutuz? Bilgin var mi?

Kayserideyim ben. Ben de egitim arastirma da yapacam allah izin verirse. Devlette para oduyor mutuz? Bilgin var mi?

Hayır canım ödemiyoruz sgk n var değil mi
Ben ilk doğumu mu da devlet hastanesinde yaptım. Sonra eğitim arastirmaya sevk edildim. Eşim bagkur lü hiç bir ödeme yapmadım.
Bu sefer eğitim araştırma istiyorum ki Allah göstermesin bir terslik oldugunde sevk falan olmasın yer bulmak zor oluyor cunki

Ooo pahalıymıs kızlar burda en iyi hastane 1000 tl diyor normal doğum için, çok kararsızım hayırlısı olsun insallah
Kocaeli de fiyatlar 2 binlerde.
Medikal biraz daha tuzlu tabi.
Bence de pahali sizin orası iyiymis

Kocaeli de fiyatlar 2 binlerde.
Medikal biraz daha tuzlu tabi.
Bence de pahali sizin orası iyiymis
Bende kocaeli medikal de yapacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa siz nerede düşünüyorsunuz

Sigortam karşılayacak ücreti o nedenle fiyatını hiç öğrenmedim

Şekerim 137 çıktı benimde, sınır 140 Muş. Doktor iyi dedi ama yine de diyetisyene gitmeye karar verdim. Hem düzene girer yediklerim hem de çok kilo aldık ben ya

Evet var canim. Allah korusun.

kızlar normal dogum mu düsunuyorsunz? ben cesaret edemiyorum

Oglum da normal doğurdum. Inşallah kızımı da normal doğururum.oglumdaki gibi kolay doğumun olur inşallah.
Ben 12 gibi hastaneye yattim. 2 ye 5 kala doğumun gerçekleşti. Çok kolaydı 5 sancı da doğum yaptım.

Şekerim 137 çıktı benimde, sınır 140 Muş. Doktor iyi dedi ama yine de diyetisyene gitmeye karar verdim. Hem düzene girer yediklerim hem de çok kilo aldık ben ya
cnm benim de 142 çıktı ilk saat ikinci saat 126 çıktı doktorum 180 referans değer normal sorun yok sadec 2 saat fazla düşmemiş buda kilodan olur dedi 76 kiloyum şimdi tatlı yeme sorun olmaz yeterli dedi. Referans değerde çok önemli her yerin farklı ölçümü.

şu sürekli haftasonu bi yerlere kaçan doktoruma bu haftasonu gideceğim.bebiş neler yapıyor bilmem daha güçlü tekmeler savurmayı öğrendi.giysi olarak bir takım hastane çıkışı aldık. anam hala yelek ördüğünü zannediyor.ana kucağı almayı düşünüyoruz da heralde kocamın kafasına göre parça parça alırsak çocuk yürümeye başlayınca almış olacağız ana kucağını.ahastane çıkışı minderli emzirme önlüğü 163 tl tuttu e bebekten kocam yeterince para almamış ama kendini boş beleş ortaya atmış oldu. neyse kartım vardı ki oradan çektik.çalışmasam sorun olurdu.

internette daha uyguna hastane çıkışları falan var canım iyice tara siteleri ona göre al. emzirme yastığı çok lazım bence ben de ölçüsünü aldım terziye kestircem içine de elyaf doldurcam, ablamın ki çabuk patlamıştı hazırlar kuzenim terziye diktirdi sağlam oldu. ana kucağını araba ile setlerde uygun oluyor ben de öyle düşünüyorum inş.

Kızlar 100 gramlık 2.şeker yüklemeyi yaptırdım 3 saatlik olanı.ay çok fena oldum bu sefer beklerken.mide bulantısı baş dönmesi.bayılacaktım nerdeyse de toparladım sonra.neyse ki sonuçlar iyi çıktı çok mutluyum

emzirme yastığı ayrı satıyorlardı fakat emzirme önlüğü yastıklı diye yastığı bıraktım.e bebek dükkan olarak pahalı zaten hastane çıkışını en fazla 2 hafta giyer diye düşünüyorum.bebişim.sonra çabuk büyüyorlar.

Gözün aydın canım
Bende şeker yüklemesinden çok.korkuyorum dayanamam çıkarırım diye. Oglum da zor dayanmıştım cunki
Darısı basimiza

Bende yarın gidicem doktora bakalım ne zaman yapalım dicek şeker yuklemesini bu sabahta tahlillerin yaptirdim sağlık ocağında doktor isticeksin biliyorum böyle yaptırıp götürünce isteyemiyo :))

Şeker yüklemesini de nerdeyse hepimiz atlattığımıza göre, rahat devam edebiliriz. Bizim şuanda ana kucağımız, beşiğimiz, battaniye, hastane çıkışı, zıbın, bikaç kıyafet, havlu takımımız, alt değiştirme minderimiz felan hazır. Bi de odamızın halısını bugün sipariş vericez, seçtik. Ama halen ateş ölçer, banyo küveti, krem, şampuan, bez, müslin gibi şeylerimiz yok, tabi bi de lohusa takımı. Yavaş ilerliyoruz sanırım. Bu saydıklarımın da çoğunu ablamdan aldık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…