Kullanıyorum ama kusuyorum hep demek fayda etmemiş hiç. Bide 2 sene dolmadan yine hamile kaldım zordu o yüzden bu hamilelik daha zor geçiyor vücut kendini 2 senede toparlarmış.Kan hapı kullanmıyomusun canım dozunu arttırır doktorun endişe etme bebeis senin depoları somuruyo ondan.bosalmistir ama iğne sürüp toparlanır
Canım o zaman gece yatarken kullan belki kusmasi eğer kusuyosanda doktoruna şöyle iğne olarak uygulasin varsa yada serum falanKullanıyorum ama kusuyorum hep demek fayda etmemiş hiç. Bide 2 sene dolmadan yine hamile kaldım zordu o yüzden bu hamilelik daha zor geçiyor vücut kendini 2 senede toparlarmış.
Konusmustuk gece içiyordum ama oğlum hastaydı bi aydan fazladır hatta gece de uyumuyordu içiyordum kalkınca çıkıyordu ondan galiba düzenli alamadım şimdi de kalkiyo geceleri ama biraz daha iyim ben kırmamaya çalışıyorumCanım o zaman gece yatarken kullan belki kusmasi eğer kusuyosanda doktoruna şöyle iğne olarak uygulasin varsa yada serum falan
Canım o zaman şöyle yap sabah aç karnına pekmez iç bır tatlı kaşığı onunda.mutlaka faydası olur bide kuru üzüm kuru meyve falan ye inşallah toparlanır hemencik depolarınKonusmustuk gece içiyordum ama oğlum hastaydı bi aydan fazladır hatta gece de uyumuyordu içiyordum kalkınca çıkıyordu ondan galiba düzenli alamadım şimdi de kalkiyo geceleri ama biraz daha iyim ben kırmamaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım.Sorma canim basima cok is geldi.. eve hirsiz girdi travmalar yasadim psikolojim bozuldu.. atlatmaya calisiyorum..
Kan ilaçlarını demir haplarını ihmal etme kan yapıcı tavsiyeler al doktorundan inş bişey çıkmaz içini ferah tutDemir depom boşalmış kansizlik zaten başımın belası yine düşük perşembe günü ayrintiliya giricem inşallah bi sıkıntı olmaz
Benimde bu 2.gebelik hala bulantılar geçmedi agirlastim gibi erkenden.Kullanıyorum ama kusuyorum hep demek fayda etmemiş hiç. Bide 2 sene dolmadan yine hamile kaldım zordu o yüzden bu hamilelik daha zor geçiyor vücut kendini 2 senede toparlarmış.
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın, o psikolojiyi iyi bilirim, ben bekarken bizim eve kalabalık misafirler gelmişti, ben ve erkek kardeşim yatmak için kızkardeşime gitmiştik eşide evde yoktu o gece, hırsızla göz göze geldik hepimiz, kızkardeşim 2 tane hırsızı karşısında görünce bayağı bir zaman atlatamadı, o kadar rahatlardı ki, gecenin 3 ünde ışıkları yakıp evi geziyorlardı, 2. kata camdan girmişlerdi, aynı şekilde camdan atlayarak kaçtılar, biz atlasak bir tarafımız kırılır vallaSorma canim basima cok is geldi.. eve hirsiz girdi travmalar yasadim psikolojim bozuldu.. atlatmaya calisiyorum..
bende almıyorum bilerek, aferdersiniz çok kabız yapıyor, bu perşembe sağlık ocağı gel tahlil yapalım dedi, bakalım ne çıkacakDemir depom boşalmış kansizlik zaten başımın belası yine düşük perşembe günü ayrintiliya giricem inşallah bi sıkıntı olmaz
Eve geldigimizde sesi duyup kacti nuhtemeln cunku dokunamadigi yerler var vakti kalmamis laptopu falan hazirlamis almak ucin alamadan kacmak zorunda kalmis.. korkuyu atamiyorum ustumden uyku kalmadi cumadan beri 1 bucuk kilo vermisim stres icindeyim surekliGeçmiş olsun canım.
Sen evdeyken girmedi dimi
Gerçi bilmek yeter
Cok soguk kanlilar allahindan bulsunlar ne diyim.. ben karsilasmadim karsilassam kalp krizi gecirirdim herhalde. Simdi kendi evimde butun odalarin kapilarini kilitleyerek oturuyorum sirf ev cabuk satilsin diye evi degerinin altinda satiliga cikardik. Ama yapicak bisey yok ben bu psikolojiyle yasayamam bu evde ne dusa girebilirim tekken ne baska bisey..çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın, o psikolojiyi iyi bilirim, ben bekarken bizim eve kalabalık misafirler gelmişti, ben ve erkek kardeşim yatmak için kızkardeşime gitmiştik eşide evde yoktu o gece, hırsızla göz göze geldik hepimiz, kızkardeşim 2 tane hırsızı karşısında görünce bayağı bir zaman atlatamadı, o kadar rahatlardı ki, gecenin 3 ünde ışıkları yakıp evi geziyorlardı, 2. kata camdan girmişlerdi, aynı şekilde camdan atlayarak kaçtılar, biz atlasak bir tarafımız kırılır valla
zor bir durum, evinizin satılacak olması konusunda şanslısın , inşallah tez zamanda o korkuyu atlatırsın canımCok soguk kanlilar allahindan bulsunlar ne diyim.. ben karsilasmadim karsilassam kalp krizi gecirirdim herhalde. Simdi kendi evimde butun odalarin kapilarini kilitleyerek oturuyorum sirf ev cabuk satilsin diye evi degerinin altinda satiliga cikardik. Ama yapicak bisey yok ben bu psikolojiyle yasayamam bu evde ne dusa girebilirim tekken ne baska bisey..
Inşallah canim bakalım doktor ne diyecekCanım o zaman şöyle yap sabah aç karnına pekmez iç bır tatlı kaşığı onunda.mutlaka faydası olur bide kuru üzüm kuru meyve falan ye inşallah toparlanır hemencik depoların
Bende almıyordum sonuç bu inşallah sizin güzel sonuçlar çıkar.bende almıyorum bilerek, aferdersiniz çok kabız yapıyor, bu perşembe sağlık ocağı gel tahlil yapalım dedi, bakalım ne çıkacak
Aynen öyle ilk bebeginiz küçük mu benim oğlum 18 aylik olacak o yüzdende biraz zor bi hamilelk oluyo oğlumla ilgilenmekten kendime fırsat bulamıyorum diyebilirim canı sağolsun ama iyice stres sınır arttıBenimde bu 2.gebelik hala bulantılar geçmedi agirlastim gibi erkenden.
Inşallah bakalım perşembe günü yazarım 2 de randevumKan ilaçlarını demir haplarını ihmal etme kan yapıcı tavsiyeler al doktorundan inş bişey çıkmaz içini ferah tut
Bende almıyordum sonuç bu inşallah sizin güzel sonuçlar çıkar.
Bencede içebiliyorsan iç ihmal etme canimyandık desene hayırlısı, ebe hemşirem her gün pekmez ye dedi,,
babam sağolsun memlekette kendi yapmıştı bahçemizdeki kardutlardan pekmez
ben yarından itibaren hiç unutmamaya çalışayım
Dikkat et kendine canım düşünmemen elde değil ama bebeğini düşün onun için iyi olmaya çalış.cok şükür ki görmemişin yâda size zarar vermedi çok şükür de ALLAH yardımcın olsunEve geldigimizde sesi duyup kacti nuhtemeln cunku dokunamadigi yerler var vakti kalmamis laptopu falan hazirlamis almak ucin alamadan kacmak zorunda kalmis.. korkuyu atamiyorum ustumden uyku kalmadi cumadan beri 1 bucuk kilo vermisim stres icindeyim surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?