2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kan hapı kullanmıyomusun canım dozunu arttırır doktorun endişe etme bebeis senin depoları somuruyo ondan.bosalmistir ama iğne sürüp toparlanır
Kullanıyorum ama kusuyorum hep demek fayda etmemiş hiç. Bide 2 sene dolmadan yine hamile kaldım zordu o yüzden bu hamilelik daha zor geçiyor vücut kendini 2 senede toparlarmış.

Kullanıyorum ama kusuyorum hep demek fayda etmemiş hiç. Bide 2 sene dolmadan yine hamile kaldım zordu o yüzden bu hamilelik daha zor geçiyor vücut kendini 2 senede toparlarmış.
Canım o zaman gece yatarken kullan belki kusmasi eğer kusuyosanda doktoruna şöyle iğne olarak uygulasin varsa yada serum falan

Canım o zaman gece yatarken kullan belki kusmasi eğer kusuyosanda doktoruna şöyle iğne olarak uygulasin varsa yada serum falan
Konusmustuk gece içiyordum ama oğlum hastaydı bi aydan fazladır hatta gece de uyumuyordu içiyordum kalkınca çıkıyordu ondan galiba düzenli alamadım şimdi de kalkiyo geceleri ama biraz daha iyim ben kırmamaya çalışıyorum

Canım o zaman şöyle yap sabah aç karnına pekmez iç bır tatlı kaşığı onunda.mutlaka faydası olur bide kuru üzüm kuru meyve falan ye inşallah toparlanır hemencik depoların

Demir depom boşalmış kansizlik zaten başımın belası yine düşük perşembe günü ayrintiliya giricem inşallah bi sıkıntı olmaz
Kan ilaçlarını demir haplarını ihmal etme kan yapıcı tavsiyeler al doktorundan inş bişey çıkmaz içini ferah tut

Benimde bu 2.gebelik hala bulantılar geçmedi agirlastim gibi erkenden.

Sorma canim basima cok is geldi.. eve hirsiz girdi travmalar yasadim psikolojim bozuldu.. atlatmaya calisiyorum..
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın, o psikolojiyi iyi bilirim, ben bekarken bizim eve kalabalık misafirler gelmişti, ben ve erkek kardeşim yatmak için kızkardeşime gitmiştik eşide evde yoktu o gece, hırsızla göz göze geldik hepimiz, kızkardeşim 2 tane hırsızı karşısında görünce bayağı bir zaman atlatamadı, o kadar rahatlardı ki, gecenin 3 ünde ışıkları yakıp evi geziyorlardı, 2. kata camdan girmişlerdi, aynı şekilde camdan atlayarak kaçtılar, biz atlasak bir tarafımız kırılır valla

Demir depom boşalmış kansizlik zaten başımın belası yine düşük perşembe günü ayrintiliya giricem inşallah bi sıkıntı olmaz
bende almıyorum bilerek, aferdersiniz çok kabız yapıyor, bu perşembe sağlık ocağı gel tahlil yapalım dedi, bakalım ne çıkacak

Geçmiş olsun canım.
Sen evdeyken girmedi dimi
Gerçi bilmek yeter
Eve geldigimizde sesi duyup kacti nuhtemeln cunku dokunamadigi yerler var vakti kalmamis laptopu falan hazirlamis almak ucin alamadan kacmak zorunda kalmis.. korkuyu atamiyorum ustumden uyku kalmadi cumadan beri 1 bucuk kilo vermisim stres icindeyim surekli

Cok soguk kanlilar allahindan bulsunlar ne diyim.. ben karsilasmadim karsilassam kalp krizi gecirirdim herhalde. Simdi kendi evimde butun odalarin kapilarini kilitleyerek oturuyorum sirf ev cabuk satilsin diye evi degerinin altinda satiliga cikardik. Ama yapicak bisey yok ben bu psikolojiyle yasayamam bu evde ne dusa girebilirim tekken ne baska bisey..

zor bir durum, evinizin satılacak olması konusunda şanslısın , inşallah tez zamanda o korkuyu atlatırsın canım

aclık tokluk sekerine bakılıyor tekrar zaten..kafana göre yaptırmıyorum demiyosun..herkesin kendi kararı tabiki..benim cevremde kimse yaptirmadi. Arkadasim da hamile Ermeni hastanesine gidiyor orda da kesinlikle istememis dr. bebeklere 1 yasina kadar seker verilmezken anne karninda saf glikoza maruz kalmasi benim de kafami karistiriyor..bakalim seker sonucuma göre karar vericem ben de.

Canım o zaman şöyle yap sabah aç karnına pekmez iç bır tatlı kaşığı onunda.mutlaka faydası olur bide kuru üzüm kuru meyve falan ye inşallah toparlanır hemencik depoların
Inşallah canim bakalım doktor ne diyecek

Benimde bu 2.gebelik hala bulantılar geçmedi agirlastim gibi erkenden.
Aynen öyle ilk bebeginiz küçük mu benim oğlum 18 aylik olacak o yüzdende biraz zor bi hamilelk oluyo oğlumla ilgilenmekten kendime fırsat bulamıyorum diyebilirim canı sağolsun ama iyice stres sınır arttı

Bende almıyordum sonuç bu inşallah sizin güzel sonuçlar çıkar.
yandık desene hayırlısı, ebe hemşirem her gün pekmez ye dedi,,
babam sağolsun memlekette kendi yapmıştı bahçemizdeki kardutlardan pekmez
ben yarından itibaren hiç unutmamaya çalışayım

Dikkat et kendine canım düşünmemen elde değil ama bebeğini düşün onun için iyi olmaya çalış.cok şükür ki görmemişin yâda size zarar vermedi çok şükür de ALLAH yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…