2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Geçmiş olsun canım banyo tabanına kaydirmazlardan mutlaka ucuz atlatmış son kolun için istersen bı acile git merhem falan verir
Çok şükür acidan başka bisey yok canım sismedi kipirdatiyorum biraz biraz, morarmadi da. Eşim de çalışıyor bugün telaşlandirmadim yoksa koşa koşa gelir. Buz falan koydum şimdi çok şükür ya nasıl korktum ama. Evet kesin almam lazım ya onlardan

Dışarı çıktığında ilk işin o olsun
Hemen buz koyduğum için sismemistir morarma olur ama Allah beterinden korusun

Kızlar gece kramplarim fazlalaştı
Hergün 1 muz yiyecegim artık ilaç yetmiyor demek ki
Yanlız size bir sorun var kramp girdükten sonra bacağım 2 3 gün agiriyor ne yapmalıyım bu sefer nerdeyse yürüyemeyecek haldeyim siz neler yapiyorsunuz

Magnezyum alıyor muydun kuzum? Benim de bacağımın arkasına gecede iki defa falan kramp giriyor ama anlık, geçiyor sonra hemen, agrısı kalmıyor. Belki kaslar üstüste biniyordur eşin masaj yapsın

Magnezyum alıyor muydun kuzum? Benim de bacağımın arkasına gecede iki defa falan kramp giriyor ama anlık, geçiyor sonra hemen, agrısı kalmıyor. Belki kaslar üstüste biniyordur eşin masaj yapsın
Aliyorum canım malesef yine oluyor hemde gelince 3 4 dakika geçmiyor ve ağrısı sürüyor 2 gün en az masaj denedik ama biri dokununca bile dayanamiyorun

Aliyorum canım malesef yine oluyor hemde gelince 3 4 dakika geçmiyor ve ağrısı sürüyor 2 gün en az masaj denedik ama biri dokununca bile dayanamiyorun
Buz ile masaj dene canım, sporcu bi arkadaş öyle demişti. Benim de ellerim ve ayaklarım çok şiş, zonkluyor ne yapacağım bilmiyorum, ne yapsam geçmiyor

Buz ile masaj dene canım, sporcu bi arkadaş öyle demişti. Benim de ellerim ve ayaklarım çok şiş, zonkluyor ne yapacağım bilmiyorum, ne yapsam geçmiyor
Deniyorum hemen inşallah geçer canım seninki de hiçbir fikrim yok doktorunla görüş derim rabbim yar ve yardımcımız olsun

Deniyorum hemen inşallah geçer canım seninki de hiçbir fikrim yok doktorunla görüş derim rabbim yar ve yardımcımız olsun
Amin canım inşallah, sağ salim hayırlısıyla günümüzü dolduralım yavrularımızı ağız tadıyla kucaklayalım

Ben elimden geldiğince gerilmiyor yatarken kramp girmesin diye uğraşıyorum ve muz yiyorum, elevit ve ferro sanol kulanıyorum. magnezyum ve kalsiyum kullanmıyorum henüz ama okuduğuma göre ikisini de kullanıp etki görmeyenler de oluyormuş bu nedenle kişinin kendi tecrübesi önemli. Kasları güçlendirici hareketler de yapabilirsiniz.

Ben geçen hafta tetanozu yaptırdım. 24+5 de de şeker yüklemesi yaptırıcaz. O beni tedrigin etmiyor değil aslında:) Tadı kötü değildir umarım ya. hayırlısı

Kizlar banyoda kaydım yan tarafima doğru düştüm ya allah'tan kolumla destekledim karnima bisey olmadı. Ama kolum çok ağrıyo buz koyuyorum ne yapabilirim başka
Gecmis olsun kuzum
Gecen gun ben de yerleri sildim sonra hooop totomun ustune dusuverdim

Ben geçen hafta tetanozu yaptırdım. 24+5 de de şeker yüklemesi yaptırıcaz. O beni tedrigin etmiyor değil aslında:) Tadı kötü değildir umarım ya. hayırlısı
Elmali soda gibi tadi canim ben yaptirdim icilmeyecek bisey degil yani. Benimki yuklemeden sonra siniri gecik cikti o ayri

Gerçekten mi şekerli su gibi die günlerdir tedirginim. Benim ne çıkacak bakalım, hiç dikkat etmiyorum yediklerime. çok geçmiş olsun.
Bende insulin direnci vardi zaten annemde de gizli seker anne taradim hep oyle.
Bende de gizli seker varmis umarim bi sorun olmaz diyet falan verdi diyetisyen ama ben o diyeti uygulasam ac kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…