- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Çok şükür acidan başka bisey yok canım sismedi kipirdatiyorum biraz biraz, morarmadi da. Eşim de çalışıyor bugün telaşlandirmadim yoksa koşa koşa gelir. Buz falan koydum şimdi çok şükür ya nasıl korktum ama. Evet kesin almam lazım ya onlardanGeçmiş olsun canım banyo tabanına kaydirmazlardan mutlaka ucuz atlatmış son kolun için istersen bı acile git merhem falan verir
Dışarı çıktığında ilk işin o olsunÇok şükür acidan başka bisey yok canım sismedi kipirdatiyorum biraz biraz, morarmadi da. Eşim de çalışıyor bugün telaşlandirmadim yoksa koşa koşa gelir. Buz falan koydum şimdi çok şükür ya nasıl korktum ama. Evet kesin almam lazım ya onlardan
Amin canımDışarı çıktığında ilk işin o olsun
Hemen buz koyduğum için sismemistir morarma olur ama Allah beterinden korusun
Magnezyum alıyor muydun kuzum? Benim de bacağımın arkasına gecede iki defa falan kramp giriyor ama anlık, geçiyor sonra hemen, agrısı kalmıyor. Belki kaslar üstüste biniyordur eşin masaj yapsınKızlar gece kramplarim fazlalaştı
Hergün 1 muz yiyecegim artık ilaç yetmiyor demek ki
Yanlız size bir sorun var kramp girdükten sonra bacağım 2 3 gün agiriyor ne yapmalıyım bu sefer nerdeyse yürüyemeyecek haldeyim siz neler yapiyorsunuz
Aliyorum canım malesef yine oluyor hemde gelince 3 4 dakika geçmiyor ve ağrısı sürüyor 2 gün en az masaj denedik ama biri dokununca bile dayanamiyorunMagnezyum alıyor muydun kuzum? Benim de bacağımın arkasına gecede iki defa falan kramp giriyor ama anlık, geçiyor sonra hemen, agrısı kalmıyor. Belki kaslar üstüste biniyordur eşin masaj yapsın
Sağol canım benim evet çok şükürLastMadOnEarth çok geçmiş olsun canım, allah korumuş neyse ki
Buz ile masaj dene canım, sporcu bi arkadaş öyle demişti. Benim de ellerim ve ayaklarım çok şiş, zonkluyor ne yapacağım bilmiyorum, ne yapsam geçmiyorAliyorum canım malesef yine oluyor hemde gelince 3 4 dakika geçmiyor ve ağrısı sürüyor 2 gün en az masaj denedik ama biri dokununca bile dayanamiyorun
Deniyorum hemen inşallah geçer canım seninki de hiçbir fikrim yok doktorunla görüş derim rabbim yar ve yardımcımız olsunBuz ile masaj dene canım, sporcu bi arkadaş öyle demişti. Benim de ellerim ve ayaklarım çok şiş, zonkluyor ne yapacağım bilmiyorum, ne yapsam geçmiyor
Amin canım inşallah, sağ salim hayırlısıyla günümüzü dolduralım yavrularımızı ağız tadıyla kucaklayalımDeniyorum hemen inşallah geçer canım seninki de hiçbir fikrim yok doktorunla görüş derim rabbim yar ve yardımcımız olsun
Ben elimden geldiğince gerilmiyor yatarken kramp girmesin diye uğraşıyorum ve muz yiyorum, elevit ve ferro sanol kulanıyorum. magnezyum ve kalsiyum kullanmıyorum henüz ama okuduğuma göre ikisini de kullanıp etki görmeyenler de oluyormuş bu nedenle kişinin kendi tecrübesi önemli. Kasları güçlendirici hareketler de yapabilirsiniz.Kızlar gece kramplarim fazlalaştı
Hergün 1 muz yiyecegim artık ilaç yetmiyor demek ki
Yanlız size bir sorun var kramp girdükten sonra bacağım 2 3 gün agiriyor ne yapmalıyım bu sefer nerdeyse yürüyemeyecek haldeyim siz neler yapiyorsunuz
Gecmis olsun kuzumKizlar banyoda kaydım yan tarafima doğru düştüm ya allah'tan kolumla destekledim karnima bisey olmadı. Ama kolum çok ağrıyo buz koyuyorum ne yapabilirim başka
Elmali soda gibi tadi canim ben yaptirdim icilmeyecek bisey degil yani. Benimki yuklemeden sonra siniri gecik cikti o ayriBen geçen hafta tetanozu yaptırdım. 24+5 de de şeker yüklemesi yaptırıcaz. O beni tedrigin etmiyor değil aslında:) Tadı kötü değildir umarım ya. hayırlısı
Gerçekten mi şekerli su gibi die günlerdir tedirginim. Benim ne çıkacak bakalım, hiç dikkat etmiyorum yediklerime. çok geçmiş olsun.Elmali soda gibi tadi canim ben yaptirdim icilmeyecek bisey degil yani. Benimki yuklemeden sonra siniri gecik cikti o ayri
Bende insulin direnci vardi zaten annemde de gizli seker anne taradim hep oyle.Gerçekten mi şekerli su gibi die günlerdir tedirginim. Benim ne çıkacak bakalım, hiç dikkat etmiyorum yediklerime. çok geçmiş olsun.
Hmm güzel bilgi canım sağolNormal.hareket üst üste olmuyo hıçkırık üst üste ve aynı yerden vurma şeklinde oluyo ayırt etmek pek zor olmuyor o yüzden :)
Geçmiş olsun canım dikkat et yat dinlenKizlar banyoda kaydım yan tarafima doğru düştüm ya allah'tan kolumla destekledim karnima bisey olmadı. Ama kolum çok ağrıyo buz koyuyorum ne yapabilirim başka
Ayy canım senin daha kötü olmuş ya ben kolumu siper ettim neyseki vücudum çarpmadı sert yere ama şu an kolum sarılı ezilmis incinmis kipirdayamiyorumGecmis olsun kuzum
Gecen gun ben de yerleri sildim sonra hooop totomun ustune dusuverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?