- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Her gün bir teyzeme bir papatya çayı içiyorum kuzum ben, denemeni tavsiye ederim, sonra pıtır pıtır gönderirsinonu yapamayanlar da var ayy çatlıcam yapamıyorum gaz doldum yahuu. oğlan bir yandan tekmeler bir yandan gaz sancısı uykular kaçtı çok şükür
Ahh aynen tatlım valla, haftasonu annemler gelicek, gelmeyin gelirseniz çok yerim diyesim var, böyle kendim fazla bişiler hazırlayamıyorum, annem gelince kesin kıyamaz yapar yedirir, on kilo daha alırım, doktor da beni hasta listesinden çıkarırEvBoregi canım tam da buraya çok istahim var yazmaya girmiştim senin yazını gördüm. Vallahi öyle çok yiyorum ki şu an annemlerdeyim bir de annem yapıyor ben yiyorum yürüyüş de yapamıyorum. Korkudan tartilmiyorum ya nolcak boyle 3 kilo tatlı olsa yerim mesela, çok üzülüyorum napcam ya canım çok istiyor yemek offfff
Gece yatarken öyle midem kazıniyor ki kendimi çok zor tutup uyuyorum zorla. Ya sağlıklı beslenerek kilo almama ihtimalimiz var mı acaba tabi nasıl olacaksa annem benimle geliyor 15 gün daha bende.ayyyy napcam ben ya kesin 40 kilo alıp öyle gircem doguma offffff1Ahh aynen tatlım valla, haftasonu annemler gelicek, gelmeyin gelirseniz çok yerim diyesim var, böyle kendim fazla bişiler hazırlayamıyorum, annem gelince kesin kıyamaz yapar yedirir, on kilo daha alırım, doktor da beni hasta listesinden çıkarırdaha da yolumuz uzun, galeta-kıtır ekmek falan aldım kemiriyorum öyle ama o kadar açım ki anlatamam
Boşver kuzum nasılsa verirsin baharda doğum yapicaz yaz sıcaklarında emzirirken veririz kilolarimizi Allah'ın izniyle zaten doğumda kafadan 5 kilo gidecek :)Gece yatarken öyle midem kazıniyor ki kendimi çok zor tutup uyuyorum zorla. Ya sağlıklı beslenerek kilo almama ihtimalimiz var mı acaba tabi nasıl olacaksa annem benimle geliyor 15 gün daha bende.ayyyy napcam ben ya kesin 40 kilo alıp öyle gircem doguma offffff1((((
Ben zaten 80 kilo ile hamile kaldım, bu sabah 87 yi gördüm, 100 e merdiven dayarım gibime geliyor ama çevredekiler tadını çıkar falan diyorlar, hiç bu kadar şişko olmamıştım, napalım veririz canım bebekler sağlıkla gelsin de, mayıs anneleri zayıflıyor grubu açarız yine destek oluruz birbirimize :)Gece yatarken öyle midem kazıniyor ki kendimi çok zor tutup uyuyorum zorla. Ya sağlıklı beslenerek kilo almama ihtimalimiz var mı acaba tabi nasıl olacaksa annem benimle geliyor 15 gün daha bende.ayyyy napcam ben ya kesin 40 kilo alıp öyle gircem doguma offffff1((((
Boşver kuzum nasılsa verirsin baharda doğum yapicaz yaz sıcaklarında emzirirken veririz kilolarimizi Allah'ın izniyle zaten doğumda kafadan 5 kilo gidecek :)
Içim rahatlattiniz kızlar ya inşallah veririz dediğiniz gibi, bir de doğumdan 1 ay sonra bayram tatili var 1 ay içinde iyice vermem lazımBen zaten 80 kilo ile hamile kaldım, bu sabah 87 yi gördüm, 100 e merdiven dayarım gibime geliyor ama çevredekiler tadını çıkar falan diyorlar, hiç bu kadar şişko olmamıştım, napalım veririz canım bebekler sağlıkla gelsin de, mayıs anneleri zayıflıyor grubu açarız yine destek oluruz birbirimize :)
Göstermedi mı cinsiyetini niye öğrenemedin 20.haftadasin yaa ondan soruyorum
Kartal'da canım. Aslinda vazgectim ordan. Cünkü haftaici geliyomus bi sekilde perinatologun haftasonu bakacagi bir hastane bulmam lazim..uff hayirlisiyla ben de atlatsam cok mutlu olucam..kendi doktorum da 20.hafta da gel dedi zaman gecmiyor
Ayyuka insan çok merak ediyor bide heyecanMalesef göstermedi canım 1 doktor kıza benziyor dedi bir digeri erkeğe.kararsız çocuğum saklıyor kendini.
Ayrintiliya kaldı bizim is 12 ocakkkk gel artik.
Ayyuka insan çok merak ediyor bide heyecan
Gelmek bilmiyor sanki o zaman dimi
Bu kadar sakladığını göre kızdır belki :) benim edepsiz hiç saklaması gerçi hemen gösterdiSorma canım yaaa bugün kartal lütfü kırdar eğitim araştırmada tahlil sonucu gösterdim onlara sordum hastane prosedürü olarak cinsiyet söylemiyoruz dedilerne yapsam bilemedim ozel e gitmiyorum başka bir gebe takibe mi gitsem acaba yada ayrintiliya gün say şafak 15
arkadasim dogum yapti ama bi daha gitmem demisti. Öyle net kötü bir duyum almadim canim eger haftasonu bakiyorsa gidebelirim ozaman bi arayip sorayim kimmis degilmis☺Yüzyıl hastanesine sordum mu bide pendik remedy vat belki oralarda perinatolog bakiyordur
Umut a perinatolog geliyormuş hafta sonu cumartesi gunu bakiyormus disaridab geldigi icin senin istedigin gibi neden umut hastanesini düşünmüyorsun anlamadım hakkında kötü bi yorum mu aldın canım.
11 ocak ta bizim ayrıntılı bende sabirsizlikla bekliyorum kızım olacak ama yüzünü gorucek oglumdaki çok güzeldi aynı yer aynı doktor görürsem bi yüzü gözümde canlanır diye dusunuyorum:)Malesef göstermedi canım 1 doktor kıza benziyor dedi bir digeri erkeğe.kararsız çocuğum saklıyor kendini.
Ayrintiliya kaldı bizim is 12 ocakkkk gel artik.
heh kemik agrısıysa benimki de çatı ozamanCanım 16.haftada başladı ama çatı ağrısı kasik ağrısı değil. Özel bölgedeki kemikler ağrıyor.yere zor basiyorsun
Bu kadar sakladığını göre kızdır belki :) benim edepsiz hiç saklaması gerçi hemen gösterdi
Umuttan memnun kalanlarda var memnun olmayanlarda ama devamlı kontrole gitmeyeceksin sonuç ta ayrıntılı ultrason için ben aradığım da 363 tl demişlerdi amaca yılbaşı zammını koydular miarkadasim dogum yapti ama bi daha gitmem demisti. Öyle net kötü bir duyum almadim canim eger haftasonu bakiyorsa gidebelirim ozaman bi arayip sorayim kimmis degilmis☺
11 ocak ta bizim ayrıntılı bende sabirsizlikla bekliyorum kızım olacak ama yüzünü gorucek oglumdaki çok güzeldi aynı yer aynı doktor görürsem bi yüzü gözümde canlanır diye dusunuyorum:)
Bu isim konusundan yoruldum bunaldim artik ya korkudan isim konusunu açamıyorum ne desem sürat yapio ya sinirliyim zaten susuyorum yoksa az kaldı bağırıp çağırcamgül e bile razı oldum şimdi de yok direk adı olsun yanına isim olmasin sınırlarımı zorluyo ya kadin bi kere bile kapımı çalıp napıosun nasilsin demiyo ne koycam ya adini delircem delircem
Evet öyle haklisin galiba esimin kalıcı bi hastalığı var nörolojik stres üzüntü yasamamsi lazım tetikliyor o yüzden hiç kırmadan söylemeye çalışıyorum şakayla hep ama illaki tutturmuş o olsun ne yapacağımı şaşırdım hiç birseye böyle ısrar etmedi ne dersem tamam derdi orta yolu bulamicaz diye gece uykum gelmiyo vallaCanım bi durumda sana hiç yorum yapamıyorum zor bir durum. Ama daha doğuma var bence hiç açma konuyu akışına bırak
Fazla taviz de seni üzecek unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?