- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Tamam o zaman canım içim rahatladı sagolasin ya unutmuşum bi an aklıma gelince korktumGeç değil canım ben cuma günü yaptırdım tam 21 haftamı doldurmuştum. 21+1 dim sende yaptırabilirsin.
Tamam o zaman canım içim rahatladı sagolasin ya unutmuşum bi an aklıma gelince korktum
Önümüzdeki hafta gidebilirim ancak şu an başka sehirdeyim canım inşallah sorun olmaz, gerçi arardi sağlık ocağı da aramadı demekki 22de de yaptırsam bisey olmaz herhaldeYok canım telaş yapma, kimisi erken vurduruyor kimisi geç, kimisi hiç vurdurmuyor :) yarın gidersen hemen iki dk da yapıveriyorlar.
Önümüzdeki hafta gidebilirim ancak şu an başka sehirdeyim canım inşallah sorun olmaz, gerçi arardi sağlık ocağı da aramadı demekki 22de de yaptırsam bisey olmaz herhalde
Sağol canım sen de iyi günlerde kullanırsın inşallah hem kendi arabanı hem bebişin arabasını :)Bende travel düşünüyorum ama büyük arabaya cesaretim yok minnak benim isimi görür
Neyse bakalım canım artık iyi günlerde kullan inşallah tesekkurler
Canım sıkıntı olmaz.ben bu hafta gidecektim de aradım sağlık ocağını.22 de yapıyoruz haftaya gel dedi.Önümüzdeki hafta gidebilirim ancak şu an başka sehirdeyim canım inşallah sorun olmaz, gerçi arardi sağlık ocağı da aramadı demekki 22de de yaptırsam bisey olmaz herhalde
Önümüzdeki hafta gidebilirim ancak şu an başka sehirdeyim canım inşallah sorun olmaz, gerçi arardi sağlık ocağı da aramadı demekki 22de de yaptırsam bisey olmaz herhalde
benim derslerim öğlene kadar Allah’tan ama o nile yoruyo. eve gelip yatıyorum sonra günlük işler derken yatma vakti geliyor valla.Ben de almadım daha...alırız çol vakit var...okulda zaten yoruluyorum öyle keyifle alışveriş yapacak halim yok...tatilde falan artık inşallah
Çok güzel gorunuyor ben araba almıyorum yengemin arabası daha yeni pek kullanmadi bize verecek saolsunKızlar bu araba nasıl bilginiz var mi
vazgectim zaten devletten cünku Lutfi kırdari aradim doktora ayri muayene tarihi aliyosun sonra gittiginde ayrintili icin ayri tarih verilecek ohoo dogururum o zamanaCanım ben zeynep kamil den randevu aldım. 12 ocak da ayrıntılı var
sanırım sadece anne alınıyor baba alınmıyor diye uygun fiyat bulursak dış merkezde de yaptıralım dedik.
Lütfü kırdar a zor numara bulunuyor Ayrıntılı için numara bulabilirmisin bilmem bi dene istersen canım
Bu arada yakacık kadın doğum çok yoğun baştan savma gibi muayene ediyor
Marmara eğit. Arast. Dan hiç memnun kalmadım.
Zeynep kamile 1 kere.muayene oldum begendim cok guzel bakmisti dr. Heryerini banada gostermisti. ayrıntılı sonrası tekrar oraya gitmeyi dusunuyorum
Lütfü kırdar da cuma günü randevum vardı. Yengemle beraber gitmiştik ona düşük olabilir diyince ben biraz koptum.
Ama güzel baktı dr ken ölçümlerinden sonra Kalp atışlarını dinleti bana da bak burası kafası burası vücudu kalbi burada falan dedi. Aceleye getirmedi bir sürü tahlil istemiş hatta. P.tesi sabah hem ac hem tok kan verdim 3 gün sonra çıkar dediler perşembe sabah gideceğim. Bakalım nasıl geçicek sonuç gösterme
Ilk gebeligimde lutfi kırdar dan hiç memnun kalmamıştım.
Devlet hastaneleri benden sorulur gibi oldu
.
vazgectim zaten devletten cünku Lutfi kırdari aradim doktora ayri muayene tarihi aliyosun sonra gittiginde ayrintili icin ayri tarih verilecek ohoo dogururum o zamanaSigortami aradim anlasmali olmayan kurumda detaylinn %60ini karsiliyormus..Zeki sahinoglu'nu tavsiye ettiler Anadolu saglik merkezi'ne haftada 3 gun geliyomus.normalde bagdat cad.de.muayenehanesi varmis..kafama yatti ama o da haftaici sadece..ben esimle gitmek istiyodum haftasonu. .o da görsun istiyorum..bilmiyorum ya kafam allak bullak oldu vala sen en azindan bi yerden baslamissin
Herkes öyledir canım, gaz olmazsa olmazımız. Afedersiniz üstelik kötü kokuyor bazen ben de rahatsız oluyorum.Selam kızlar.siz de gaz sıkıntısı çekiyor musunuz?bende aşırı gaz ve şişkinlik var.geçen gün bakliyat yedim mahvoldumne yiyeceğimi şaşırdım
Canm ben pcoluydum hamile kaldim insulin dirncim vardi hamileyken 3 ay seker ilaci ictim sonra doktorum biraktirdi insulin direncim oldugu icin seker yukleme istedi yaptirdim ve siniri gecmis cikti sinir 140 benim ki 171 cikti aclik normal yuklemeden sonra yuksek cikti gizli sekerimin oldugunu soyledi 10 gunluk diyet uygulicam bu benim annemde de vardi anneannemde de doktorum her hamileye yapmiyoms sadece suphelendigine yapiyomustatlim doktorun mu ısrar etti seker yüklemesi icin? Artık tüm bilincli doktorlar yaptırmıyor bu testi..bebegin kendi katınin kac katı kadar seker bebekte tsunami gibi oluyormus..senin seker sınırda falan mı?
Sadece ıstahim açık bunun dışında çabuk yoruluyorum canım bir de işe gitmek istemiyorum o kadarKızlar herkeste başka başka mı oluyor bilmem, benim genel şikayetlerim şunlar, azıcık terlesem tenim çok fena kokuyor ya da bana öyle geliyor her gün duş almak da zor oluyor, sacımı yıkamadan günde iki defa falan duş almak zorunda kalıyorum. Koltuk altıma lazer yaptırmıştım tüy yok ama bildiginiz kapkara oldu çok kötü görünüyor. Ellerim kötü mesela, sabahları ellerimi kullanırken çok zorlanıyorum bileklerimde ödemden dolayı sinir sıkışması olmuş, baş parmaklarımda da tendon sıkışması diye bi şeyler olmuş, örgü vs örmem yasak, bileklerimi yoracak işler yasak, ayrıca akşamları da çok agrıyor. Çatı agrım akşamları yogunlaşıyor, hele ki yatakta dönerken tam bir ızdıraba dönüşüyor, Doğuma kadar devam eder mi bilmiyorum ama inşallah dönemseldir ve bi ara geçer ki ben de biraz dinlenirim. İştahım bu ara beni zorluyor, hunharca yemek istiyorum ama kendimi zor tutuyorum çünkü 7 kilo aldım. Tüm bunlar beni çok geriyor ve en ufak hareketinde eşimi bi kaşık suda boğmak istiyorum :) onun kabahati yok tabiki ama varlığı bile beni deli ediyor bazenHer şey böyle kötü gitmiyor tabi :) bebeğim iyice hareketlendi, tekmeleri beni çok duygulandırıyor, bazen dışarıdan bile belli oluyor, en keyifli anları sanıyorum bu aralar. Saçlarım ve cildim çok güzelleşti, kullandığım vitaminlerden sanıyorum. Henüz tetanoz aşısı olmadım, aslında olmayacaktım ama doktorum bir ay içinde tek doz olmalısın diye ısrar ediyor. Ayrıca 3 hafta sonra da şeker yüklemesi yapacakmışız, ısrarlıydı kabul ettim. O arada kan değerlerine, troide falan da bakarız dedi. Bunlar güzel günlerimiz sanırım ağırlaştıkça bakalım neler deneyimleyeceğiz, sizde durumlar nasıl? Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin
Bişey sorcam rapor dediğin neyin raporuYapan var cnm ama rapor yazamıyorlar sanırım bir de perinatolog bunların hocası tabiki daha iyi biliyorlar.
Göstermedi mı cinsiyetini niye öğrenemedin 20.haftadasin yaa ondan soruyorumAy çok tatlılar. Bi 6 aya gelsem de bende başlasam yada en azından cinsiyetini öğrensem belki ufaktan kaçamak yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?