Değişiyor hastane ve il il fiyatlar. Kuzenim 30 tl muayene ile gitti hep tarama testlerini 25 tlye yaptırdı ve sezeryanı 600 tlydi. Bize garip geliyor ama il çok önemli, ben de 67 veriyorum muayene çanakkaledeyim.Hangi hastaneye gidiyorsunuz? 30 tl muayene ücreti komik rakam ben 100 veriyorum
Alabildiysen ne güzel canm babalar önemli değil çünkü sen bile anlamıyorsun, her yerini zoom yapıp incelediği için normal muayene gibi değil yani. Renkli çıktıyı her yerde alırsın başka zaman boş ver onu.Aynen canım bende uzmanı olsun istiyorum oglum da radyolog bakmıştı. Onun raporu da guzeldi ama perinatolog olsun istiyorum bu sefer zeynep kamil den randevu aldım 12 ocak tarihine
Ama babaları almıyorlar içeri ve birde renkli çıktı veriyorlar mi acaba bilmiyorum
Şimdi acaba diyorum ki 20-24 haftalar arası bakiliyorya 27 sinde de özelden randevu alsam babasıyla beraber gitsek 15 sonra hem renkli çıktımız da olur ama bebiş için sorun olurmu Sonuç ta 20-30 dk arası sürüyor bilemedimaklımda deli sorular
Alabildiysen ne güzel canm babalar önemli değil çünkü sen bile anlamıyorsun, her yerini zoom yapıp incelediği için normal muayene gibi değil yani. Renkli çıktıyı her yerde alırsın başka zaman boş ver onu.
Amin inşallah canim şimdi oğlumu getirdim hastaneden grip dedi domuz gribinden şüphelendi Allaha şükür negatif cıktı dikkat edin salgın varmış ateşi dusmuyo hala 2 gün daha geçmezse hemogram yapıcaz bakalim(11 ocak da sn gireceksin
20 ocak bn :)
hayırlısyla girip çıkalım da nasipse
Evet cnm bizim doktorumuz da öyle yaptı incelerken anlattı herşeyi saolsun sen artık babaya anlatırsın.Evet canım anlaşılmıyor ama oglumda çekim yapan bey radyologdu ve her baktığı yeri bizede anlatmıştı iste "kalpten dağılan damarlar yapilarina bakiyorum" derken renkleri degismisti "şimdi kan akışına bakiyorum iste simdi parmak yapilari" falan gibi insallah boyle anlatarak yaparlar hem içim ferahliyor hemde baktığın şeyin ne olduğunu biliyorsun tabii böyle anlatınca zaman çok hizli geciyor
Ay çok pardon canım doğrudur o zaman . İstanbul’da fiyatlar uçuk malesef ;( soyguncular 500 TL’ye de aynı işlemi yapıyorlar 100 tl de anlamıyorum ben bu fiyat aralığınıCanım ben gaziantepteyim, inanmayıp 3 defa aradım
çok geçmişolsun cnım bnm eltinin çocuğu da 2 gündür yanıyor 39 dan aşağı düşmüyor dr üşütmüş deyip gönderiyor inşallah bi sıkıntı çıkmaz onda daAmin inşallah canim şimdi oğlumu getirdim hastaneden grip dedi domuz gribinden şüphelendi Allaha şükür negatif cıktı dikkat edin salgın varmış ateşi dusmuyo hala 2 gün daha geçmezse hemogram yapıcaz bakalim(
Canım bana düşük yerleşimli plesanta teşhisi yazdı ve doğum kanalı kapatmıyor plesanta ama çok yakın duruyor dedi. Sonra sen de geriye kanama olmuş plesantadan kılcal boyutta dedi yani dışarı değil içeri kanamış bu gebelik ilerledikçe risk yaratır ve yemesen de çok kilo aldırır dedi bu kısmı hiç anlamadım kilo ile ne alaka ise. İlişki zaten korkulu rüya olmaya başladı hiç olmasa da olur sağlık daha önemli yine de işde eş durumu insanı düşündürüyor. Ama anlayışlı olacak onlarda. 30 haftaya kadar plesantanın yukarı çıkması beklenirmiş zaten ama ilişki yasak demedi senin plesanta doğum kanalı tamamen ya da kısmen kapamış olabilir o da kanamaya neden olurmuş artık takipli olmamız lazım. Ya benim ablalarım da 35 haftada doğum yaptılar normal doğum şeklinde sanırım genetik bu düşük yerleşimli plesanta olayı inş bebiş sağlıklı bir şekilde bekler haftasını.
Bana da 3 hafta önce bebeğin eşi plesenta aşağıda dedi bebek erken gelebilir dedi ki ben ısrarla normal doğum isteyenlerdenim artık hayal gibiSağol canım senin de gözün aydın.
Bana bebeğin eşi altta şakın ilişki olmasın kanamaya sebep olur dedi.Sana doktorun öyle bir şey dememiş ama sen tinerde dikkatli ol.Muhakkak sor doktoruna
Bana eşin aşağıda erken doğuma sebep olur demedi.Sana öyle bir şey mi dedi doktorun
Amannn güzel haberlerin arasına huzursuz olacağımız haberler almasak ne olur sanki.Yine de çok şükür
Bana da 3 hafta önce bebeğin eşi plesenta aşağıda dedi bebek erken gelebilir dedi ki ben ısrarla normal doğum isteyenlerdenim artık hayal gibi
Ilişki için birşey demedi bana bol su ic 20. Haftadan sonra yukarı çıkabiliyor dedi bu sefer sordum gecenkine göre daha yukarı cıkmış dedi ama yine net konuşmadı bende kafama takmayayım diye hiç değerini sormadım biliyorum ki sorsam takıntı yapip araştıracaktım rahat olmalıyız şu dönemde artık akciğerleri gelişsin sezeryan haftasına kadar kalsın normalde hiç gözüm yok yeter ki sağlıklı doğsun bebisler
Bu arada tup bebek benimkisi ve böyle gebeliklerde aşağı oluyormuş çoğu zaman beklenen bir durum dedi
Benimde öyle canım, çatı agrısıymış, biraz hareket edince geçiyor, oturup kalkarken ilk üç beş adımımda, merdiven iner çıkarken, yatakta dönerken fena bi acı, doktor normal dedi, kaşlar genişliyor dedi ama senin ilk bebek miydi? İlk bebeklerde oluyormuş genelde, ılık duş ve yürüyüş iyi geliyorKızlar bu vajina kemiğim çok acıyo ya başka böyle aciyan var mı? Valla ayakta zor geziyorum
Evet canım ya ilk bebek inşallah bisey olmaz korkuyorum çok aciyincaBenimde öyle canım, çatı agrısıymış, biraz hareket edince geçiyor, oturup kalkarken ilk üç beş adımımda, merdiven iner çıkarken, yatakta dönerken fena bi acı, doktor normal dedi, kaşlar genişliyor dedi ama senin ilk bebek miydi? İlk bebeklerde oluyormuş genelde, ılık duş ve yürüyüş iyi geliyor
Sağol canim inşallah çıkmaz oglum da öyle dusmuyo bi turluçok geçmişolsun cnım bnm eltinin çocuğu da 2 gündür yanıyor 39 dan aşağı düşmüyor dr üşütmüş deyip gönderiyor inşallah bi sıkıntı çıkmaz onda da
Kızlar bu vajina kemiğim çok acıyo ya başka böyle aciyan var mı? Valla ayakta zor geziyorum
Çok şükür yine de napalim, bi evi supureyim dedim resmen vajina etrafim kopuyo ya ayağa zor kalkıyorum şu an. Anormallik olmasın da canım normalse dayaniriz napalimBen de de var bende de
Oturup kalkmak ızdırap
Hele uzun süre hareketsiz kalınca daha da acıyor.Geçmez artar bu ağrılar.Bebek büyüdükçe daha çok baskı yapacaktır
Allah yardımcımız olsun
Normal canım normal artmaz daha da inşallah, bana yürüyüş iyi geliyor günde yarım saat, yürüyebiliyorsan yürü kuzum, yatarken bacak arana yastık al, dönerken falan da çok agrıyo çünkü, çok şükür bu günümüzeÇok şükür yine de napalim, bi evi supureyim dedim resmen vajina etrafim kopuyo ya ayağa zor kalkıyorum şu an. Anormallik olmasın da canım normalse dayaniriz napalim
Çok haklısın ne güzelmiş orası bizim muayene 125 bazen de başka yere gidiyorum ilk doğum sorunlu diye indirimli hali 255 istanbulda böyle maalesef benim sezeryanim kanama falan oldu zordu 6 buçuk 7 ye gelmişti nerdeyse doktorum bile mesai saati olursa bin tl aliyo ayrı:)Değişiyor hastane ve il il fiyatlar. Kuzenim 30 tl muayene ile gitti hep tarama testlerini 25 tlye yaptırdı ve sezeryanı 600 tlydi. Bize garip geliyor ama il çok önemli, ben de 67 veriyorum muayene çanakkaledeyim.
Benimde her yerim ağrıyo karnım çıktıkça daha zor ç.tesi gecesinden beri de resmen uyumuyorum oğlumun ateşi düşüşünde herse ye razıydım kayinvalidem gece yerde beni iki büklüm yatarken görmüş gece olan karnındaki kıza oluyo diyo ama napim odasından çıkamıyorum o kadar uykusuzluğa sesimi duymam diye korkuyorum ateşi çıkar diye korkuyorum gercektende cikiyo gece bi gecmediÇok şükür yine de napalim, bi evi supureyim dedim resmen vajina etrafim kopuyo ya ayağa zor kalkıyorum şu an. Anormallik olmasın da canım normalse dayaniriz napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?