Ayyy yumus yumus uyursunuz masallah en kötü sezeryan olursunuz canım ne olacak sağlıkla gelsinler de kilo hiç mühim değilAyy teyzesi benim bebiş de tombul, iki tombul ne yapıcaz bilmem
Millet ne çok biliyor he de geç az alsan yemiyorsun çok alsan sistin oluyor adı salla gitsin ya bebiş sağlıklı olsun daAy sanirim bugunku kilomda tuvalete cikamamamin etkisi olablir dusundum de cunku bende de kabizlik oluyor normalmis diye duydumEvBoregi canm sabahlari hafif bulaniyrm bazen safra cikaryrm kahvaltidan sonra istah patlamasi bugunku sonuca gore tam 5.5 kilo almis oluyrm herkesde oo iyi almssn ben senn kdarken karnm bile yoktu diyo kendimi anormal hissedyrm
Evet millet de maşallah hiç susmuyor hep moral bozsunlar zaten :) evlendiğimde 60 kiloydum, düşüktü kürtajdı kanamaydı bilmem neydi derken kendimi 80 kiloda buldum, öyle de hamile kaldım şimdi 85 kiloyumAy sanirim bugunku kilomda tuvalete cikamamamin etkisi olablir dusundum de cunku bende de kabizlik oluyor normalmis diye duydumEvBoregi canm sabahlari hafif bulaniyrm bazen safra cikaryrm kahvaltidan sonra istah patlamasi bugunku sonuca gore tam 5.5 kilo almis oluyrm herkesde oo iyi almssn ben senn kdarken karnm bile yoktu diyo kendimi anormal hissedyrm
Ağzından bal damlıyor kuzum, valla öyle olacak herhalde bu gidişle :) eşim de öyle diyor, sen değil bebek acıkıyor, oğlumu aç bırakma falan diye habire beslemeye çalışıyor sagolsunAyyy yumus yumus uyursunuz masallah en kötü sezeryan olursunuz canım ne olacak sağlıkla gelsinler de kilo hiç mühim değil
Boşverin bebise yararlı şeyler yemeye devam kaç kere hamileliği yaşayacağız ki
Yok canım bak ne okumuştum hamilelik öncesi pilates yapan hanımlar hamile kalınca hamile pilates yapabilirler diyordu yani öncesinde yapmadıysan sakin başlama çok yorucu bir spor pilatesAğzından bal damlıyor kuzum, valla öyle olacak herhalde bu gidişle :) eşim de öyle diyor, sen değil bebek acıkıyor, oğlumu aç bırakma falan diye habire beslemeye çalışıyor sagolsun
Pilatese falan başlayayım bari, var mı yoga ya da pilates başlayan kızlar?
Öyle yapiim madem tatlım, yarım saat gündüz yürürüm, akşam da eşimle yürürüm biraz belki daha iyi olur öyleYok canım bak ne okumuştum hamilelik öncesi pilates yapan hanımlar hamile kalınca hamile pilates yapabilirler diyordu yani öncesinde yapmadıysan sakin başlama çok yorucu bir spor pilates
Bol su iç ve yürüyüş yap yeterli bir de bazı hamilelik kitaplarında normal doğum egzersizleri var onlardan yapabilirsin yorma vücudunu hamlarsin
Yalan kız hepsi almıştır kilo adamın asabını bozmak için yapıyorlar ne var yani o kadar kilo alıncak tabiAy sanirim bugunku kilomda tuvalete cikamamamin etkisi olablir dusundum de cunku bende de kabizlik oluyor normalmis diye duydumEvBoregi canm sabahlari hafif bulaniyrm bazen safra cikaryrm kahvaltidan sonra istah patlamasi bugunku sonuca gore tam 5.5 kilo almis oluyrm herkesde oo iyi almssn ben senn kdarken karnm bile yoktu diyo kendimi anormal hissedyrm
Ben Ebru Şallı nın videolarından hamile pilatesine başladım...sonra hastalandım ara verdim ama çok iyi geliyor...oğlumda da doğumdan sonra bel sırt ağrısı yüzünden doktor tavsiyesiyle başlamıştım iyileştim ara ara başlayıp bırakırım yıllardır...ilk günler zor gibi gelse de vücut alışıp esnedikçe keyifli oluyor insanı rahatlatıyor...bence kendimizi fazla zorlamadan yapabilirizEvet millet de maşallah hiç susmuyor hep moral bozsunlar zaten :) evlendiğimde 60 kiloydum, düşüktü kürtajdı kanamaydı bilmem neydi derken kendimi 80 kiloda buldum, öyle de hamile kaldım şimdi 85 kiloyum100 olmazsam iyidir yani kabız da değilim ki öyle avutsam kendimi
şekerin, insülin direncin yoksa ye eğer varsa gerek yokmuş bebiş hareket edermiş benimki hep kıpır kıpır şükür annesinin deposu doluKızlar günaydın bugün kontrole gitcez gösterirse cinsiyette öğrencez.
Cikolata mi yemem gerekiyodu gostermesi hareketli olmasi icin bjde idrara sıkışık olmanin alakasi var mi heycan yaptım da
Millet ne çok biliyor he de geç az alsan yemiyorsun çok alsan sistin oluyor adı salla gitsin ya bebiş sağlıklı olsun da
Bak canım sabah kalk wc ye cik su içmeden tartil üzerinde az kıyafet olsun akşamla sabah inan 2 kilo fark ediyor
Ya da bak ne dicem akşamdan acılı şeyler ye sabah bu islemleri yap
Farkı anlayacaksın
Bir de bazen cidden insanin vücudu su topluyor işte soğuk alınca mikrop kapınca tuzlu yiyince çok meyve yiyince şişkinlik oluyor öyle günler tartılma
Bana da kilo almadin diyorlar mesela ama karnım çıktı yani sıkıntı yok takmıyorum
Ben çok abur cubur yiyen biriydim şimdi engel oluyorum kendime bebise zararlı diye eee çalıyorum eve geliyorum yemek utu temizlik derken inan zor oturuyorum e nasıl kilo alayim
Salla insanları sen de bebiste iyi ol yeter
Ayyy ayni ben yaaaa bende kurtajdi falan 55 den bianda 75 e ciktim.simdi napcam bilemiyorum karnim 6 aylik gibi gerci cok istahim yok ama boyum kisa bide 3 uz gebelik ben bi 100 le doguma giderim herlade artik sonrada nasil veririm dusunemiyorum :)Evet millet de maşallah hiç susmuyor hep moral bozsunlar zaten :) evlendiğimde 60 kiloydum, düşüktü kürtajdı kanamaydı bilmem neydi derken kendimi 80 kiloda buldum, öyle de hamile kaldım şimdi 85 kiloyum100 olmazsam iyidir yani kabız da değilim ki öyle avutsam kendimi
idrara sıkisık olmana gerek yok canim..öyle demisti bana dr. ve evet sekerli seyler yersen hareketleniyor..sonucu bildir bize:)Kızlar günaydın bugün kontrole gitcez gösterirse cinsiyette öğrencez.
Cikolata mi yemem gerekiyodu gostermesi hareketli olmasi icin bjde idrara sıkışık olmanin alakasi var mi heycan yaptım da
Şekerim normalde yok ama hamilelikte risk grubunda oluyorum bunda olmaz umarimşekerin, insülin direncin yoksa ye eğer varsa gerek yokmuş bebiş hareket edermiş benimki hep kıpır kıpır şükür annesinin deposu dolu
Seve seve canım içim kıpır kıpır yaa kelebek ucuyo sankiidrara sıkisık olmana gerek yok canim..öyle demisti bana dr. ve evet sekerli seyler yersen hareketleniyor..sonucu bildir bize:)
Oyyy hadi minişe selamSeve seve canım içim kıpır kıpır yaa kelebek ucuyo sanki
P Piremses_bsra canım dün misafirmiz vardi banada göbeğim çıkmış dediler hatta geçen hafta kız ikiz mı gelecek yoksa dediler gülüp geçtim
kaç kilo aldım diye sorsan 63.5 la hamile kaldim 60 a kadar indim 63 kiloyum su anda kilo almadım hatta zayıfladım diyince yaaaa öylemi diyip kalıyorlar
Milletin ağzı torba değil büzesin takma dediklerini kafalarına gore laf söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?