- 23 Kasım 2016
- 520
- 230
- 33
- 32
Canım benim sizlerde sorunsuz atlatacaksınız inşallah, bel agrısı ve kuyruk sokumu agrısı kalsiyum eksikliğinden de oluyormuş ama bana yine de kalsiyum vermedi ekstra, günde üç defa süt iç dedi, ama benim sırtım falan da agrıyordu onun için magnezyum kullanıyorum. Kollar ve ellerde Ağrı benim de çokEvBoregi canm ayrintiliyi sen atlattn insallah sira bizlerde :) sevindim bebegn iyi olmasina benm ayrintlya daha var ultrasonda gormek icin sabirzilanyrm Allahtan artk onu paniklemelerim azaldi bende de bel agrisi kuyruk sokumu agrisi kollarda agri kramplar yorgunluk sis bi karin ama cok skur
güzel sonuçlar gelmiş ne güzel, darısı bizlere. kuyruk sokumu ağrısı benim de çok oluyo, süt yoğurt arttırayım öyleyseCanım benim sizlerde sorunsuz atlatacaksınız inşallah, bel agrısı ve kuyruk sokumu agrısı kalsiyum eksikliğinden de oluyormuş ama bana yine de kalsiyum vermedi ekstra, günde üç defa süt iç dedi, ama benim sırtım falan da agrıyordu onun için magnezyum kullanıyorum. Kollar ve ellerde Ağrı benim de çokkalp hizasından yukarı tut yatarken dedi daha da ilerlerse atel veriyoruz falan dedi ama bilmem nasıl olur. Dediğin gibi çok şükür, Rabbim olmayanlara da nasip etsin, hepimize de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Sağol kuzum inşallah sizlerden de güzel haberler alıcaz.. süt yoğurt tüketimini bi litreye kadar çıkarabilirmişiz ama ben üç bardaktan fazla tüketemiyorum, karnım çok şişiyor ve patlayacak gibi oluyorumgüzel sonuçlar gelmiş ne güzel, darısı bizlere. kuyruk sokumu ağrısı benim de çok oluyo, süt yoğurt arttırayım öyleyse
maalesef yatana kadar 9 aylık gibi oluyorum ben deSağol kuzum inşallah sizlerden de güzel haberler alıcaz.. süt yoğurt tüketimini bi litreye kadar çıkarabilirmişiz ama ben üç bardaktan fazla tüketemiyorum, karnım çok şişiyor ve patlayacak gibi oluyorum
Bende de topallama oluyo ayakta kalinca yada sol yanıma uzun yatinca.sol kalçada bişey var ama o çatı ağrısı mı oluyo acabaBen de çatı ağrılarımla gurur duyuyorum valla bi duş aldım yarım saat ayakta durdum diye topallamaya başladım, eşim bu ağrıyı çekse 1 hafta yatar
Bende yaotrmayi dusunuyorum canm bu hafta iciEvBoregi gözün aydın ayrıntılıyı atlatmışın.Darısı bizlere inş
Kızlar amniyosentezin iki raporunda temiz çıkmıştı.Yazmıştım güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkürler
Yoktum birkaç gündür
Bu arada tetanoz aşısını vuruldum
Aşı ilk etapta biraz yakıyor
Ertesi gün kolumu oynatırken ağrı yapıyordu.şimdi şimdi hafifledi
Doktoruma sordum yaptırayım mı diye yaptır her türlü önlemi almakta fayda var dedi.Aşının bebeğe olası bir zararı yokmuş zaten.Benim doktorum Prof kızlar.Aşı konusunda kararsızsanız diye yazıyorum bunları.Siz de doktorunuza danışın tabiii...
Evet canım kalça ve bacağın bağlandığı yer varya hani özel bölge içinde, oralar aciyor çatı ağrısıymışBende de topallama oluyo ayakta kalinca yada sol yanıma uzun yatinca.sol kalçada bişey var ama o çatı ağrısı mı oluyo acaba
Bende yaotrmayi dusunuyorum canm bu hafta ici
Ben korudan memnunum, ablam aydan biri de Doğum yapmıştı ama çok pahalı olduğu için ben koruda başka bi doktora gidiyorum. Özgür Deren'i duymuştum, ona da diyorlar.Ben de senin gibiyim yasım 33, birinci sağlıkla doğsun, emerse memeyi bırakınca ikinci için korunmam diyorum, baya bi süre çalışmam zaman kalırsa belki üçüncüyü bile düşünürüm allah nasip ederse :) Aydan hocayı biliyorum, ona giden yakınlarımız var ve çok memnunlar. Benim doktorum Memorial da, Perinatolog Özgür Deren’i tavsiye etti o yüzden ona gidicez yarın. Koru hastanesinden memnun musun? İnternet yorumlarını okumuştu eşim o yüzden orayı tercih etmemiştik
Benim çok iştahım yok canım, hatta üç gündür akşamları istifra ediyorum, buna rağmen hergün bir kilo alıyorum ve çıldırmak üzereyimKizlar 1 kilo daha almisim sanirimsizlerde durum nasil istahima dur diyemiyorum surekli biseyler yemek istyorum
Ben 4 kilodan sonra bakmadım sonra bi ara 600 gr vermiştim şimdi son 1 haftadır tartilmiyorum canım ama tuvalete çıkınca bi ara tartilcam affedersin tuvalete de çıkamıyorumKizlar 1 kilo daha almisim sanirimsizlerde durum nasil istahima dur diyemiyorum surekli biseyler yemek istyorum
Ya nolacak bu hal ben de bu haftaya kadar yaklaşık 5-6 kilo aldım ki 2 hafta öncesine kadar epey de kusuyordum yani...doktorum da yavaş ol diyor aslında aşırı yemiyorum ama okula hep ayaktayım eve gelip de yemeği yiyince çöküp kalıyorum yatip yuvarlanıyorum kesin ondanBenim çok iştahım yok canım, hatta üç gündür akşamları istifra ediyorum, buna rağmen hergün bir kilo alıyorum ve çıldırmak üzereyim
Ayyy dokuz ay bitene kadar 20 kilo falan alıcam herhalde, aynen benim doktorum da bıdırdanıyor, doğru dürüst bişi yedigim de yok napıcam böyle bilmemYa nolacak bu hal ben de bu haftaya kadar yaklaşık 5-6 kilo aldım ki 2 hafta öncesine kadar epey de kusuyordum yani...doktorum da yavaş ol diyor aslında aşırı yemiyorum ama okula hep ayaktayım eve gelip de yemeği yiyince çöküp kalıyorum yatip yuvarlanıyorum kesin ondan
Ayy teyzesi benim bebiş de tombul, iki tombul ne yapıcaz bilmemKızlar sakinE kilo alcaz tabiki adı üzerinde hamilelik
4.5 aylık olduk artık her ay 2 kilo alsak 9 kilo daha almamız lazım en az 12 kilo alınması lazım zaten normal yani
Sağlıklı şeyler yiyin varsın kilo olsun oh yarasin bebisler kan olsun
Ben 4 kilodan sonra bakmadım sonra bi ara 600 gr vermiştim şimdi son 1 haftadır tartilmiyorum canım ama tuvalete çıkınca bi ara tartilcam affedersin tuvalete de çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?