Hanımlar merhaba
Oğlum yaklaşık 1 haftadır mememi reddediyor. Ben başta sıcağa bağladım falan. Zaten asla memede uyuyan bir bebek olmadı doğduğundan beri. Uzun süre de memede kalan bir bebek de değildi. Ama kilosu boyu yerinde olunca ne kadar süre emdiği pek umrumda olmadı. (3. Ayda 7,5 kilo ve 65 cm boy)
Ama şimdi resmen emzirme pozisyonuna geçer geçmez çığlık çığlığa. Sadece ağlaya ağlaya uyuyup uyandıktan sonra uyku serserimiyken memeyi alıyor. Ama dün gece onu da yapmadı. Uyku sersemi olmasına rağmen almadı.
Önce sütüm de rahatsız edici bir şey olabilir diye düşünmüştüm yediğimden içtiğimden falan. Ama dün artık göğüslerim patlıcaktı. En azından sağayım dedim. Sonra bu sütü biberonla verdim bebeğe. Nasıl mutlu nasıl deli gibi emiyor. Sanki yıllardır biberonla emiyormuş gibi. Ki ilk defa ağzına biberon değdi. Yenidoğanda mama verirken bile kaşıkla vermiştim. Dün biberonla verince iyice mememi reddetti. Şimdi sabah uyanır uyanmaz zor zanaat iki dakika emdi.
Ne yapabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Banyo yaptırıp çırılçıplakken alıyor memeyi ama evden dışarı çıkamıyorum bu emmeme problemi yüzünden.