Kızlar bi kaç seferdir korunma yöntemleri konuşuluyor ben dahil olmadım takip ettim uzaktan :)
Ya spiral ben hayatta taktıramam. İçime bir şey sokcaklar ve o orda duracak. Aman allahım :) ilk evlendiğimde yasmin kullandım ben. İki ay sanırım kullandım. Üçüncü ilacı eşim çöpe attı çünkü ben aşırı gergin olmuştum. Adam en son bana ben senin personellerin değilim karıştırma dedi. Artık nasıl davranıosam. Ondan önce tencereler tavalr havada uçtu. Eşimle tartıltığım bi gün Çok sinirlendm ve fırlattm tencereyi ocağın üstünden alıp. Boşanmak istiyorm filan dedim düşünün. Ve ben evlendiğimde 6yıldır eşimle birlkteydim. Deli gibi aşık evlendik.
Omdam sonra 2.5yıl boyunca eşim korundu. Genelde geri çekilme. Çünkü ben prezervatfi de çok sevmiyorum. Yine aynı mesele yabancı bir şey içime giriyor
Tabi het zmaan geri çekilmek istemiyor o zamanlarda da ertesi gün hapı kullandım.
Tekrar hapa başlama cesaretm yok. Ama geri de çeklme ne kadr uygun olur bilmiyorm. Neticede önceden çocuk olsa da sorun olmazdı. Ama şimdi iknci çocuk endişesi olur.
Sanırım en güzel korunma yöntemi kocalardan uzak durmak