2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz için, dengesiz hormonlarıma yol gösterdiniz :) Eşimle de konuştum akşam ve oda fikrini en az 6 ay sonra tekrar değerlendirmeye karar verdik. O zamana kadar belki bir şeyler şekillenir.

Park yatak olarak arkadaş tavsiyeleri 'geniş olanı al' şeklinde olduğu için kraft calipso elit e karar verdim, 70x120. İçine ekstra yatak almam gerekiyor, gene kraftın yataş pamuk yatağı var. Aklıma takılansa bazı yerlerde bu yatak için çok ince diye yorum yazmışlar, 5 cm diyor. Kullanan veya bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Kaç yaşa/kiloya kadar kaç cm kullanılmalı?
Ikinci çocuguma hamileyim .İlk çocukta park yatak kullandık 2. Yaşında oda yaptık .Bu bebişimde de park yatak kullanacağım. Bence park yatak kullanışlı. Bu arada içindeki yatak ince oluyor 5cm lik daha kalını var mı bilmiyorum

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz için, dengesiz hormonlarıma yol gösterdiniz :) Eşimle de konuştum akşam ve oda fikrini en az 6 ay sonra tekrar değerlendirmeye karar verdik. O zamana kadar belki bir şeyler şekillenir.

Park yatak olarak arkadaş tavsiyeleri 'geniş olanı al' şeklinde olduğu için kraft calipso elit e karar verdim, 70x120. İçine ekstra yatak almam gerekiyor, gene kraftın yataş pamuk yatağı var. Aklıma takılansa bazı yerlerde bu yatak için çok ince diye yorum yazmışlar, 5 cm diyor. Kullanan veya bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Kaç yaşa/kiloya kadar kaç cm kullanılmalı?

Wellmatt markanın yataklarına baksanız bi :KK66:
Ben yün park yatak aldım beşiğe
8 cm ve bayağı sevdim yatağı

Ben de kraft park yatağın içine kraft yataş visco yatak aldım. O da 5 cm, hiç araştırmadım açıkçası kalınlık konusunu ama park yatak yataklarının çoğu o kalınlıkta değil mi ? Henüz kullanmadığım için yorum yapamayacağım tabi :)

Kızlar günaydın,

Bir şey soracağım, bizim mobilya beşik biraz standart ölçülerin dışında. 80x160.
Buna hangi ölçülerde çarşaf alınır? Bebek çarşafları küçük gelecek, tek kişilik çarşaf mı almalıyım, lastikli tek kişilik çarşaf bu ölçüde beşiğe olur mu ?

Kızlar günaydın,

Bir şey soracağım, bizim mobilya beşik biraz standart ölçülerin dışında. 80x160.
Buna hangi ölçülerde çarşaf alınır? Bebek çarşafları küçük gelecek, tek kişilik çarşaf mı almalıyım, lastikli tek kişilik çarşaf bu ölçüde beşiğe olur mu ?
Canım bebek nevresim takımlarının ölçüsü olur özdilek ve lcw ölçüsünü biliyorum nevresim 10 cm kısa kalıyor sana.
Nevresim 1*150
Çarşaf 1.20*1.80
bi incele istersen.

Canım bebek nevresim takımlarının ölçüsü olur özdilek ve lcw ölçüsünü biliyorum nevresim 10 cm kısa kalıyor sana.
Nevresim 1*150
Çarşaf 1.20*1.80
bi incele istersen.
Nevresim önemli değil canım, ona göre alırım yorganını da çarşaf önemli. 180 uzunluklu çarşap 160 yatagın orasından burasından çıkar mı diye endişeliyim.

Nevresim önemli değil canım, ona göre alırım yorganını da çarşaf önemli. 180 uzunluklu çarşap 160 yatagın orasından burasından çıkar mı diye endişeliyim.
Yatağın kalınlığı önemli çok kalın bi yatak değilse rahat olur sanki.

Yada 90*1.90 lık tek kişilik nevresim takımlarından alacaksın yada lastikli çarşaf setleride olur hem kayma yapmaz.

Kızlar bizim magnetler bitti, 50 yusufçuk magneti Yusuf paşamıza ve 50 kuş magneti Betül hanıma :KK36::KK36:

Hazırlıkları yaparken ikizlere hazırlanıyor gibi hissediyoruz Emira SY Emira SY ile :-)

Screenshot_20180926-144504_Gallery.jpg

Kızlar günde kaç tane demir hapı alıyorsunuz. yada multivitamin alıyorsanız ona ek. bende şuan bir tane demir ilacı bir tane balık hapı bir tanede kalsiyum+magnezyum+ d vitamini ve çinko karışımı bir hap var... ama daha çok demir eksikliğim var.

Çok güzeller canım eline sağlık :)
Kokoş bir kız olacak galiba senin minnoş :p

Çok güzel olmuşlar canım ya bayıldım, çok kokoş :KK48: ellerine sağlık :KK36:

her şeyi sade oldu, bunları da birisi internette kendi nikahından artanları satıyodu öylelikle aldım. bu da kokoş oluversin :KK70:
anası hiç değil ama :p
yanına da şu çikolatalardan vereyim diyorum.
ne derdiniz?
tül kese alıp bi çikolata bi magnet paket yapayım mı tek tek?

yaldizli-krokan-dolgulu-cikolata-200-gr-1.jpg

her şeyi sade oldu, bunları da birisi internette kendi nikahından artanları satıyodu öylelikle aldım. bu da kokoş oluversin :KK70:
ne derdiniz?

Eki Görüntüle 2192772

Canım ben nikahımda da gidip bu çikolatadan alıp dağıtmıştım. şimdi bebeğimde de öyle yapmayı düşünüyorum. süs magnet hep atılıyor. kendimize hatıra belki yaparım bir kaç... Ama gelenlere sadece bunu vereceğim. :) Tatbak tan
IMG_5847.JPG

Canım ben nikahımda da gidip bu çikolatadan alıp dağıtmıştım. şimdi bebeğimde de öyle yapmayı düşünüyorum. süs magnet hep atılıyor. kendimize hatıra belki yaparım bir kaç... Ama gelenlere sadece bunu vereceğim. :) Tatbak tan Eki Görüntüle 2192775

Kapları atılacak ya o yüzden ona masraf etmiyim dedim ben de. Normal bi çikolata kabı olsa yeterli bence de :KK66: sen de iyi yapmışsın. Magnet almazdım ama akrabalardan ziyarete gelecek olanlar kınar şimdi
Neyse ki uygun fiyata 25 tane aldım sadece

ne derdiniz?

Eki Görüntüle 2192772

Hehehe iyi denk gelmiş o zaman :p

Ben salihte haciserife çikolata yaptırmıştım bunda da yine oraya yaptırırım keseye de gerek yok bence çantalarına ativersinler :KK70: çikolata zaten hemen orda yeniliyor.

Kızlar Betül hanımın kapı süsünü ve yenidoğan çekiminde kullanmak için bebişin tacını yaptım :KK36: o kadar içime sindi ki, hayalimden bile güzel oldu yaa :-):-)

Yarın da inşallah Yusuf paşamın kapı süsünü yaparım :KK73: bu arada taç fotoğrafta büyük görünmüş ama küçük bir şey aslında :)

Screenshot_20180927-140811_Gallery.jpg

Screenshot_20180927-152958_Gallery.jpg

Screenshot_20180927-152943_Gallery.jpg

X