2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eşim de benle aynı fikirde yarın gidelim diyor bugün gece nöbetine gidecek evde tekim yarın giderim artık nasip ise
doktorun numarasi yokmu yazamiyormuzun canim yazsan sorsan
Canım varda doktorun dedigi düşecekse ne yaparsan düşer içerde zorla tutmuş olacaz diyor keseyi görelim ilaca başlarız msj atsamda birşey değişmeyecek yarın gidecem sabaha çekerim olmazsa

Progesteron 13,7 düşük mü?
2 gün önce 570 di şimdi Betahcg 1,599
Canım normal görünüyor progestron değerin ama düşük tehlikesi görürse yada rahimde yeterince kalınlaşma görmediyse ek takviye olarak Protestan verebilir. Bthcg gelince onu zaten takma kafana ama içini ferah tut güzel artış olmuş.

sen bilirsin canim ama kirmizi kan geliyorsa onemli onu soyliyim

Canım kese 4+5de belli oldu doktor her hafta gitmeden boş gebelik olabilir diyor ama hayırlısı artık dua edin kızlar rabbim bebeklerimizi bize bagislasin
4+5 nasil anlamiski bos gebeluk olabilcegibi daha 6.haftalarda falan belli olur bebek daha cok erken bunu soylenek icin bence

Hem istanbuldaki hem konyadaki doktora sordum ikisi de progestan verdi. Kan uyuşmalığı derken şaşırdı herhalde yoğunluktan. Kan uyuşmazlığı yok dedi. Tuhaf yani. Doktorların her söylediğinden korkmamak lazım. Kendi söylediklerini kendileri yalanlıyorlar. Eşimle benim kan uyuşmazlığımız yok sonuçta, bunu sormadı bile.

Ben de öyle yapıyorum doktor randevusuna kadar kendimi sakin tutmaya calısıyorum. İnşallah sağlıkla kucagımıza almak nasip olur :)

Canım tabikide herkesin ki aynı olcak diye bişey yok benimkini söyledim çünkü sana bi fikir olsun diye asla seni üzmek kafanı karıştırmak gibi maksadım yok inşallah herşey daha güzel olur senin için

Canım kusura bakma üstüste cok şey oldu ben cok rahattım , foruma girip incik cincik araştırınca bi an sinirlerim bozuldu yine başladım başa sarmaya . Senin de düşük geldi yorumunu görünce olan orda bi boşalma oldu sana has bir şey degil yanlıa anlama .

canım istersen aile hekimine anlat durumu o da uygun görebilir. hamilelerin kullandığı bir çok vitamin var. yaşına ve haftana göre onlardan birini uygun görür sana

sordum canım bari bilgilendirsinler diye.. doktor görsün öyle diyip durdu , insan bi yönlendirir. Yok valla ben böyle kafamda sorularla kaldım .

Bnmde öle gögüsten anldm herzmnkinden farklydı o sende kask agrsı var mı cnmcok olunca ALLAH korsn kan gelck sanyrm
Yok canım bende kasık agrısı olmuyor ama sunu farkettim mesela merdiven cıkmak gibi basit bi iş yapınca bile kalbim patır patır atıyo bacaklarıma kan girmiyo sanki uyusuyomuş gibi oldu.. bi iş yapmayınca da farketmemişim sabah markete gittim gelirken farkettim . Çamasır asarken de asırı yoruldum aslında cok basit şeylerdi bunlar ben de sasırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…