Yok benim ki progestan di ilacKan uyuşmazlığı ilacı verecem dedi. Israrla kan grubumu doğru bilip bilmediğimi sordu. Kan uyuşmazlığı ilacı ne olanilir? Sizinki de bu mu?
Canım kese 4+5de belli oldu doktor her hafta gitmeden boş gebelik olabilir diyor ama hayırlısı artık dua edin kızlar rabbim bebeklerimizi bize bagislasinÇok erken daha insallah oyle birsey yoktur. Ben henüz kese icin bile muayene olmadim ne var ne yok 14unden once bilgim olmayacak
Eşim de benle aynı fikirde yarın gidelim diyor bugün gece nöbetine gidecek evde tekim yarın giderim artık nasip iseAynen içini ferah tut bol bol dua et cnm rabbimiz izniyle bişe olmıcak inş sende düşünme kafanı rahatlat başka şeylere bak uğraş düşünme kötüyüde çagrma pozitif olmaya clş cnm dr gtmicekmsn akşam bence git eşinle dr a
Canım varda doktorun dedigi düşecekse ne yaparsan düşer içerde zorla tutmuş olacaz diyor keseyi görelim ilaca başlarız msj atsamda birşey değişmeyecek yarın gidecem sabaha çekerim olmazsadoktorun numarasi yokmu yazamiyormuzun canim yazsan sorsan
Progesteron 13,7 düşük mü?Yok benim ki progestan di ilac
Cnm inş iyi haberlerle gelrsn cnm:)Eşim de benle aynı fikirde yarın gidelim diyor bugün gece nöbetine gidecek evde tekim yarın giderim artık nasip ise
Canım normal görünüyor progestron değerin ama düşük tehlikesi görürse yada rahimde yeterince kalınlaşma görmediyse ek takviye olarak Protestan verebilir. Bthcg gelince onu zaten takma kafana ama içini ferah tut güzel artış olmuş.Progesteron 13,7 düşük mü?
2 gün önce 570 di şimdi Betahcg 1,599
sen bilirsin canim ama kirmizi kan geliyorsa onemli onu soyliyimEşim de benle aynı fikirde yarın gidelim diyor bugün gece nöbetine gidecek evde tekim yarın giderim artık nasip ise
Canım varda doktorun dedigi düşecekse ne yaparsan düşer içerde zorla tutmuş olacaz diyor keseyi görelim ilaca başlarız msj atsamda birşey değişmeyecek yarın gidecem sabaha çekerim olmazsa
4+5 nasil anlamiski bos gebeluk olabilcegibi daha 6.haftalarda falan belli olur bebek daha cok erken bunu soylenek icin benceCanım kese 4+5de belli oldu doktor her hafta gitmeden boş gebelik olabilir diyor ama hayırlısı artık dua edin kızlar rabbim bebeklerimizi bize bagislasin
Hem istanbuldaki hem konyadaki doktora sordum ikisi de progestan verdi. Kan uyuşmalığı derken şaşırdı herhalde yoğunluktan. Kan uyuşmazlığı yok dedi. Tuhaf yani. Doktorların her söylediğinden korkmamak lazım. Kendi söylediklerini kendileri yalanlıyorlar. Eşimle benim kan uyuşmazlığımız yok sonuçta, bunu sormadı bile.Canım normal görünüyor progestron değerin ama düşük tehlikesi görürse yada rahimde yeterince kalınlaşma görmediyse ek takviye olarak Protestan verebilir. Bthcg gelince onu zaten takma kafana ama içini ferah tut güzel artış olmuş.
Amin sabah 9.25 te randevum bakalımCnm inş iyi haberlerle gelrsn cnm:)
Pembeye döndü kuzum pıhtı gelmediği sürece birşey olmaz başından beri böyleydi böyle olduğu halde değerim yükseldisen bilirsin canim ama kirmizi kan geliyorsa onemli onu soyliyim
Rrogesteron biraz düşük gibi canım. Takviye yapilırProgesteron 13,7 düşük mü?
2 gün önce 570 di şimdi Betahcg 1,599
Tedirginliklerin normal ama rahatlamalisin. Bende 15 ay dan sonra mucize olarak hamile kaldim. Bir yanim benimde korku icinde. Ama.bir yanımda boyle yaparsam bebegime daha cok zarar veririm diyor. O yüzden sakin olmaya çalışıyorum. Eger yicek ekmegi varsa dogacak diyorum. Ha yoksada ne yaparsak yapalim tutamicaz. Boyle dusunmeye calis o zaman goreceksin bu günleri daha rahat atlatacaksin. Doktora gitmeden bisey kullanma bence. D vitamini gerekiyorsa o soyler zaten. Benimkide sınırda. Doktorunuza sorun imkan varsa d vitamini kullanma olayini.
Canım tabikide herkesin ki aynı olcak diye bişey yok benimkini söyledim çünkü sana bi fikir olsun diye asla seni üzmek kafanı karıştırmak gibi maksadım yok inşallah herşey daha güzel olur senin için
canım istersen aile hekimine anlat durumu o da uygun görebilir. hamilelerin kullandığı bir çok vitamin var. yaşına ve haftana göre onlardan birini uygun görür sana
Nasl gdyr hamilelik cnm vallahi bende ne mide bulntısı var nede başka brşy hamle olmamdan şüphe edcm artk:)
1,599 da kese neden hayali görünüyor. Daha kaça yükselmesini bekleyecez ki
Balık ye bol bol d vitamini kaynağı ilaç kullanmadan daha iyidir.
Bnmde öle gögüsten anldm herzmnkinden farklydı o sende kask agrsı var mı cnmcok olunca ALLAH korsn kan gelck sanyrmBende de hiç bir şey yok sanki hamile değilim gibi . Sadece göğüsler hassas :)
Yok canım bende kasık agrısı olmuyor ama sunu farkettim mesela merdiven cıkmak gibi basit bi iş yapınca bile kalbim patır patır atıyo bacaklarıma kan girmiyo sanki uyusuyomuş gibi oldu.. bi iş yapmayınca da farketmemişim sabah markete gittim gelirken farkettim . Çamasır asarken de asırı yoruldum aslında cok basit şeylerdi bunlar ben de sasırdımBnmde öle gögüsten anldm herzmnkinden farklydı o sende kask agrsı var mı cnmcok olunca ALLAH korsn kan gelck sanyrm