2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bugün betahcg 1599 du ve zayıf olduğum için hayali bir kese gördü 2 gün sonra daha net görürüz dedi.

İyi akşamlar. 3 gündür mide bulantısından ne yemek yiyebiliyorum ne uykum kaldı. Ben de belirti yok diyordum. Ama şu an az dursada Karnım biraz doysa.
Bende de çok bulantı var.Calisiyorum ve daha da zor oluyor.Dun gece hiç uyuyamadım.Kizima hamileligimde de aynı durumu yasamistim

canım bende 4+5de kanamam oldu 2 gün ama
Ağrım falan yoktu 3 haftadır hem iğne hem hap kullanıyorum hiç düşük belirtim yok dusecekse bunu engelleyemem 9 ay değilde hamileyken 6 ay adet olan birini duymuştum
Gecmiş olsn cnm ya olmaz da zaten inş dikkat et sen yinede 6 ay adet mi insan anlayamz varsada:)

Ben ozamn tabi bilmiyordum öyle deyince şok oldum eve geldim araştırdım falan evet bazılarını ki belli oluyormuş ama 10 haftada bile gösteren varmış ama 2 doktor söyledi bana bunu
yani neye gore soylediklerki cnim yaa dedigin gibi 10.haftada kalbi duyulanlar var doktorlarda insani strese sokarlar illa yaa takma sen insaallah duyarsin kalp atisini

Kasik agrisi oluyor bende. Bazen adet zamani olan gibi. Bende aynen sizin gibi korkuyorum ama Allahtan uzun surmuyor.
Aynen benmde ole canm uzun sürmyr ayaktayken bazende çok oluyor ağrı mide bulantım yok şükür başka bir belrtide yok zaten a nlamdm

Aynen benmde ole canm uzun sürmyr ayaktayken bazende çok oluyor ağrı mide bulantım yok şükür başka bir belrtide yok zaten a nlamdm
Bende yatarkende olabiliyor kasik agrisi ama çoğunlukla buyuk bir agri seklinde degil. Bulanti da sanki bugun hatta smdi basladi biraz. Bu aksama kadar yoktu. Bence herkesin farkli oluyor. Bir arkadaşım hic mide bulantisi cekmedi.

Bende yatarkende olabiliyor kasik agrisi ama çoğunlukla buyuk bir agri seklinde degil. Bulanti da sanki bugun hatta smdi basladi biraz. Bu aksama kadar yoktu. Bence herkesin farkli oluyor. Bir arkadaşım hic mide bulantisi cekmedi.
Benm küçük galiba cnm ondan daha başlamadı diye düşünüyorum idrardada silik çıktı bence 3 yada 4 haftalk ondan böle daha tam başlamadı diye düşünyrm inş mide bulantlarmz olmaz ya cok . Benm arkadşnda cnm 5 . Haftasndan başldı kızın zor ya

Tecrübelisin varmi önerin. Ne zamana kadar sürer.
Maalesef.Bu durum on üçüncü haftadan önce bitmemişti bende.Ama yine de bana bol tuzlu yiyecekler çok iyi geliyor.Ozellikle ayran ve çubuk kraker.Bir de ben bu dönemde en çok mikrodalgada patates yiyerek atlattım.

Evet kucuk oldugundan da olabilir. Benim testim baya koyuydu en son pazartesi yaptigimda. Asiri bulantilar evet zor olur ama sanki biraz bulansa evet hersey yolunda gidiyor dicem gibi geliyor ne bileyim varligini hissettirsin istiorum. Ama kusmaktan beter olursam bu sozumu geri alabilirm:)

Canm senn 5 haftalkken öğrendysen. Koyu çkmştr belki bence benmki daha susam küçücük bende senn gbi hissetmek istyrm Onun varlgnı inş bize belli ederler kendilerni ya :)

yani neye gore soylediklerki cnim yaa dedigin gibi 10.haftada kalbi duyulanlar var doktorlarda insani strese sokarlar illa yaa takma sen insaallah duyarsin kalp atisini
Valla bende anlamadım canım aklıma takıldı 1 hafta sonra tekrar gittim oda aynısını söyledi kafam çok karışık inşallah bişey olmaz anliyamiyorum cuma günü özele gidcem inşallah herşey yolundadir

Canm senn 5 haftalkken öğrendysen. Koyu çkmştr belki bence benmki daha susam küçücük bende senn gbi hissetmek istyrm Onun varlgnı inş bize belli ederler kendilerni ya :)
Insallah canim evet ben biraz gec ogrendim. 15 gun gecmisti. Biran once kalp atislarini duysak biraz rahatlıcaz. Yani doktor her sey yolunda diyene kadar cok rahat olamicam.

Canım 4+5 de 10.42mm kesenin boyutu 6+1de 19.39 mm 6+5 de 24.39 mm kese geçen haftaya göre gelişmemiş dedi artık ne yapicam bilmiyorum valla sizce nasıl kesenin boyutlari

Insallah canim evet ben biraz gec ogrendim. 15 gun gecmisti. Biran once kalp atislarini duysak biraz rahatlıcaz. Yani doktor her sey yolunda diyene kadar cok rahat olamicam.
Sende benm gbisin aynen diken üstündesin bende duymak istyrm kalp atışını acaba kese oluştumu daha bilmyorum Sen kan testi yaptn mı cnm

Sende benm gbisin aynen diken üstündesin bende duymak istyrm kalp atışını acaba kese oluştumu daha bilmyorum Sen kan testi yaptn mı cnm
Yaptirdim canim pazartesi gunu 725ti. Tekrarlamadim. Cunku yolundaysa yolundadir muayenede anlasilir degilsede zaten mani olamam diye dusundum. Pazartesi doktora gidicem. O gun kalp atisinida duymayi umuyorum cunku baya vakit gecmis oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…