2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sezerbusra21 Sezerbusra21 canım korkma vücudumuzda içimizde cok şeyl oluyor daha küçük ama en hızlı ilerlemeler bu haftalarda oluyor, illa ki değişim hiç bilmedigimiz şeylerle karsılascaz ,kan görsen de korkma benim bi tanıdıgım ne kadar kan geldi düştü düşecek gibi oldu ama maşalla aldı kucahına bebeğini :) yasayacak günü varsa zaten geliyo

Yok canım bende kasık agrısı olmuyor ama sunu farkettim mesela merdiven cıkmak gibi basit bi iş yapınca bile kalbim patır patır atıyo bacaklarıma kan girmiyo sanki uyusuyomuş gibi oldu.. bi iş yapmayınca da farketmemişim sabah markete gittim gelirken farkettim . Çamasır asarken de asırı yoruldum aslında cok basit şeylerdi bunlar ben de sasırdım
Bende öleyim cnm ya evi temzldgmde yoruluyrm hemde ağrı gelyr ondan korkuyorum direk uzanyrm . Evet artk temzlk uzak dinlenmek lazm hep dye düşünyrm kan testi sen yptn mı ben dha gtmedm ypmdm

Sezerbusra21 Sezerbusra21 canım korkma vücudumuzda içimizde cok şeyl oluyor daha küçük ama en hızlı ilerlemeler bu haftalarda oluyor, illa ki değişim hiç bilmedigimiz şeylerle karsılascaz ,kan görsen de korkma benim bi tanıdıgım ne kadar kan geldi düştü düşecek gibi oldu ama maşalla aldı kucahına bebeğini :) yasayacak günü varsa zaten geliyo
Aynen haklsn cnm vücut değiliyor bir can olucak büyücek ondan olması normal . Kan gelmedi şükür gelmezde inş ilginç ilk defa duydm üstüne mi görmş arkdşn adet mi görmüş yani cnm 9 ay kan görmek garip:)

Kızlar bende de göğüs harici hiç belirti yok. Ne zaman uykumuz gelecek acaba, benim uykular hep tilki uykusu da :KK43:

Kızlar bende de göğüs harici hiç belirti yok. Ne zaman uykumuz gelecek acaba, benim uykular hep tilki uykusu da :KK43:
Benmde gögüs agrısı var cnm ya benm uykm var ya hatta eşim 2 aradgnda acmasam eve gelyrmş korkmuş:KK70: daha yeniyiz iyi günlerimiz sıkma canını bozma moralini:)

Hanımlar d vitamini 12. Haftadan sonra başlanıyor nedenini bilmiyorum ama saglik ocağı bi kitapçık verdi orada yazıyor. 12. Haftadan sonra ucretsiz sağlık ocakları 1 yıl verecek deniyor. Ben de de demir eksikliği var kronik Dr ilacı bırak 12. Haftadan sonra tekrar başla dedi. Bence bazı şeylere çok takılmayın iyice beslenin. Bol su için bu onemli:))

Hanımlar d vitamini 12. Haftadan sonra başlanıyor nedenini bilmiyorum ama saglik ocağı bi kitapçık verdi orada yazıyor. 12. Haftadan sonra ucretsiz sağlık ocakları 1 yıl verecek deniyor. Ben de de demir eksikliği var kronik Dr ilacı bırak 12. Haftadan sonra tekrar başla dedi. Bence bazı şeylere çok takılmayın iyice beslenin. Bol su için bu onemli:))
Canm sen folik asite başladın mı ben eşimi ikna edeblrsem akşam gtmek istyrm çünkü bende kanszlk var sıkı tı yaşamak istemyrm oyüzden

İyi aksamlar arkadaşlar pazartesi,101 olan değerim bugün 401 olmuş hamdolsun,kese-yolk sac ve kalp atışını ne zaman görüp duydunuz?

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kepinize stressiz mutlu bir hamilelik diliyorum

Kese kanda hcg değeri 5000 filan olunca görünüyor yolk sac da kese 12-13 mm olduğunda görünüyor. Ben 5+5 te gittim ikisini de aynı anda gördüm. Tavsiyem eğer sabredebiliyorsanız bekleyin çünkü erken gitmek kesinlikle anneyi inanılmaz strese sokuyor.

merhabalar benimde son adet tarihim 5 subat.bat 3-4 mart olacaktı ben 5 martta kan verdim. beta hcg 848.06 cıktı.sanırım normal degerlerde.kese için 1500 degeri geçmesi gerekiyor deniliyor.bu degerlerde kese gören varmı.hmen doktora gitmek istemiyorum ama artış iyimi onuda merak ediyorum.

Hoşgeldiniz arkadaşlar bende bugün kan vericem heyecnlym bakalm ne kadr cıkcak değerim:)

Selam, dün hiç giremedim misafirlerim vardı sabah temizlik, sonra yemek filan derken perte çıktım. Bugün de dinlendim ama belim hala ağrıyor. Cuma günü de bizim kontrolumuz var. :)

Canım kusura bakma üstüste cok şey oldu ben cok rahattım , foruma girip incik cincik araştırınca bi an sinirlerim bozuldu yine başladım başa sarmaya . Senin de düşük geldi yorumunu görünce olan orda bi boşalma oldu sana has bir şey degil yanlıa anlama .
Sorun değil canım benim insanlık hali olabilir hassas donemdeyiz hepimiz canın sağolsun sıkma canını herşey yoluna girer inşallah

Aynen haklsn cnm vücut değiliyor bir can olucak büyücek ondan olması normal . Kan gelmedi şükür gelmezde inş ilginç ilk defa duydm üstüne mi görmş arkdşn adet mi görmüş yani cnm 9 ay kan görmek garip:)
canım bende 4+5de kanamam oldu 2 gün ama
Ağrım falan yoktu 3 haftadır hem iğne hem hap kullanıyorum hiç düşük belirtim yok dusecekse bunu engelleyemem 9 ay değilde hamileyken 6 ay adet olan birini duymuştum

4+5 nasil anlamiski bos gebeluk olabilcegibi daha 6.haftalarda falan belli olur bebek daha cok erken bunu soylenek icin bence
Ben ozamn tabi bilmiyordum öyle deyince şok oldum eve geldim araştırdım falan evet bazılarını ki belli oluyormuş ama 10 haftada bile gösteren varmış ama 2 doktor söyledi bana bunu

X