- 24 Temmuz 2017
- 196
- 231
inşallah burdaki bütün arkadaşların teker teker doğurdum yazdığı günlere gelebiliriz. sağlıkla ve iradeyle..İşte ben onları kullanmyrm ondan dr gtmek istyrm sen kullandgn için cnm dedgn gbi yapsanda birşey olmaz Allah korusun ole deme sağlıklıdır bebeklrmiz inş:)
Amin canm inş o günleri görürüz:) birde kalp atışını duysam eahatlcm daha var haftam oyy oyy beklemek ne kadar zor :)inşallah burdaki bütün arkadaşların teker teker doğurdum yazdığı günlere gelebiliriz. sağlıkla ve iradeyle..
oyle deme sen tedbiri al tevekkulu allaha birak ondn sonra olacakza olacak zatenKese görmeden bir şey yapmıyor bu doktor başka doktor da bulamam ki bunu çok zor buldum ve burda sayılı doktorlardan içim de kalmaz gitmesem çünkü yapacakları şey progestan vermek olacak elimde var zaten istesem içerim ama olacaksa onu içsem de olacak allaha sığındım ona emanet ettim
ben de dün anne dokuz ay geçer mi dedim de, annem artık sakin ol süreci yaşa dedi. çünkü bundan sonra doğmasını bekleyeceksin, emmesini bekleyeceksin, emeklemesini bekleyeceksin, anne demesini bekleyeceksin. beklentiler hiç bitmeyecek dedi. :)Amin canm inş o günleri görürüz:) birde kalp atışını duysam eahatlcm daha var haftam oyy oyy beklemek ne kadar zor :)
Haklı. Annen tadını çıkartmak lazm daha küçük ya ondan dyrm biraz karnm büyüsün o zaman iyice çıkartırız tadını :)) ee eşleriniz nasl üstünüze düşüyor muben de dün anne dokuz ay geçer mi dedim de, annem artık sakin ol süreci yaşa dedi. çünkü bundan sonra doğmasını bekleyeceksin, emmesini bekleyeceksin, emeklemesini bekleyeceksin, anne demesini bekleyeceksin. beklentiler hiç bitmeyecek dedi. :)
ben pek bir şeyini görmedim elimi sıkıp tebrik etti sadece.Haklı. Annen tadını çıkartmak lazm daha küçük ya ondan dyrm biraz karnm büyüsün o zaman iyice çıkartırız tadını :)) ee eşleriniz nasl üstünüze düşüyor mu
Saka yapysn ya cocgu olucak insan sevnr sarılır benimki telde söledm şaşrdı eve geldi hep sarıldı etti mutlu oldu bazen anlamk zor ya sende üzülme cnm takmaben pek bir şeyini görmedim elimi sıkıp tebrik etti sadece.
Haklı. Annen tadını çıkartmak lazm daha küçük ya ondan dyrm biraz karnm büyüsün o zaman iyice çıkartırız tadını :)) ee eşleriniz nasl üstünüze düşüyor mu
anaaa ben şok. o ne öyle tebrik falan. tek başına mı yaptın. tövbe est....ben pek bir şeyini görmedim elimi sıkıp tebrik etti sadece.
Bende zorlanıyorum doktoruma söyledim kendini sıkmaktansa yarım veya 1 tane icebilirsin dedi ama onuda birakcam insallahTabi mecbur bırakılacak. Oğlanda direk bırakmıştım bunda çok zorlanıyorum.
yok üzülmedim eşimin olağan tepkileri.. daha da çok erken zaten iyi bir baba olacağına inanıyorum merhametlidir ama tepkisiz biraz o kadar.Saka yapysn ya cocgu olucak insan sevnr sarılır benimki telde söledm şaşrdı eve geldi hep sarıldı etti mutlu oldu bazen anlamk zor ya sende üzülme cnm takma
ben de dün anne dokuz ay geçer mi dedim de, annem artık sakin ol süreci yaşa dedi. çünkü bundan sonra doğmasını bekleyeceksin, emmesini bekleyeceksin, emeklemesini bekleyeceksin, anne demesini bekleyeceksin. beklentiler hiç bitmeyecek dedi. :)
Kız sennkide iyiymiş benmki okadar değilde sadce dikkat et sikkatli ye dedi sağlıklı beslen meyve ye dedi sennki bzmklerden daha cok düşmüş maşallah:))benimki zırt pırt arıyor. çalışıyorum kapat diyorum hala konuşuyor. şunu yedin mi bunu yaptın mı suyunu içtin mi. evde de meyve soyup getiriyor. dün baktım kirli sepetini boşaltmış çamaşır atıyor. ben böyle
hamile kalmam zor olduğu için baya üstüme düşüyor caaanım koca
bende başta biraz zaman geçsin söyleyeyim dedim ama bu konuyu çok kafasına taktığını biliyordum. kıyamadım anneme söyledim. zaten söylenmesi de gerekiyor. sonuçta sağlık meselesi ailenin bilmesi gerek.ay bende anneme söylemek istiyorum sevinmesini görmesini istiyorum ama söyleyemedim bir türlü. sanırım hala rüyada gibiyim. bebikin kalp atışlarını duyunca söyleyeceğim.
Sende ilerleyn zamanlarda zaten ilgi istcz doğal olrk hormonlardn o zmn cok düşer üstüne merk etme sen:)yok üzülmedim eşimin olağan tepkileri.. daha da çok erken zaten iyi bir baba olacağına inanıyorum merhametlidir ama tepkisiz biraz o kadar.
Kız sennkide iyiymiş benmki okadar değilde sadce dikkat et sikkatli ye dedi sağlıklı beslen meyve ye dedi sennki bzmklerden daha cok düşmüş maşallah:))
İşte kıymetni bil kızz:)benmki brşy desem oo şimdiden dedi düşüneblyrmsn sorcm biraz büyüsün onabenimki benden 9 yaş büyük. olgun erkek çok üstüne düşer çok ilgili olur diyorlardı doğruymuş
bende başta biraz zaman geçsin söyleyeyim dedim ama bu konuyu çok kafasına taktığını biliyordum. kıyamadım anneme söyledim. zaten söylenmesi de gerekiyor. sonuçta sağlık meselesi ailenin bilmesi gerek.
İşte kıymetni bil kızz:)benmki brşy desem oo şimdiden dedi düşüneblyrmsn sorcm biraz büyüsün ona