2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
eşime fırsat veriyor

bence baban çok sevinecek. eğer eminsen hamileliğinden paylaş bir an önce

geçmiş olsun arkadaşım. ben hiç alınmadım eşimin davranışına. kendini dokuz ay hazırlasın iyi bir baba olsun şu an tek beklentim bu.

aa çok geçmiş olsun. ALLAH kolaylık versin.

Cnm gecms olsn durumun zor Allah size şifa versn cnm

SchonerDuft şimdi geldim doktordan, kanama olmamış daha başka. Betahcg ve prolatin tahlilleri istedi. Büyük ihtimal prolaktin düşük gelecek ilaç vereceğim dedi. Düşük ihtimali olabilir dedi. Sonuçlar 1.5 saate çıkacakmış. Bu arada yanlış söylemişim benim kese cuma günü görülecekti.
Yine de keseye baktı hayali bir kese görüyorum dedi. Zayıf olduğum için görünüyormuş kilom olsaydı bu da görülmezmiş.
Beklemedeyim. Prolaktini düşük olan var mı? Ne gibi şeyler yaptınız?

Benimki dün masanın üstünde usg fotoğrafını inceliyordu n’aptın ne anladın dedim var öo bebek dedi evet baba dedim iyi hafi hayırlı olsun dedi

Progestandır o düşük olan. İlaç verirler

Prolaktin değildir progestan dır o bebegin eşi salgiliyor canım ilaç tedavi ediyor benim de kahverengi oldu ilaç kullandım azaldı ara ara oluyor yine ama Dr 15 daha kullan sonra ilacı keseriz sıkıntı yok dedi rahat ol inşallah olmaz..

Kan uyuşmazlığı ilacı verecem dedi. Israrla kan grubumu doğru bilip bilmediğimi sordu. Kan uyuşmazlığı ilacı ne olanilir? Sizinki de bu mu?

oyle deme sen tedbiri al tevekkulu allaha birak ondn sonra olacakza olacak zaten
Inan hiç gitmek istemiyorum gidersem kötü olacak gibi yarın randevum zaten en kötüsü erkene çekerim randevuyu
ne durumdasın SchonerDuft izin alabiliyorsan doktora gidene kadar evde yat. sıcak su hakkında dr bana bişey demedi hiç. çok şaşırdım açıkçası
Ara ara geliyor açık renk gelmeye başladı sabahki gibi de değil. Bana sadece ağır kaldırma dedi o kadar
Progestan olmasın kuzum o sonucu haber ver canım

Pembe soluk renk geliyor çok gelmese dert etmicem de geliyor içimi ferah tutcam allahın izni ile bir şey olmayacak
Aynen içini ferah tut bol bol dua et cnm rabbimiz izniyle bişe olmıcak inş sende düşünme kafanı rahatlat başka şeylere bak uğraş düşünme kötüyüde çagrma pozitif olmaya clş cnm dr gtmicekmsn akşam bence git eşinle dr a

yaptigin dusukler icin herhangi bir test yaptimi doktor canim.iki dusuk yasamissin kolay degil.bende iki kez boyle kay im oldu.ikisindede bebeklerin kalbi durmustu 8-9 haftalarda.test yapildi kan pihtilasmasi cikti
3 düşük 1 de kalp durmasi var canim kanda pihtilasma cikti. Kalbi duranda gerekli tedbirler alinmisti ama yine de nasip olmadi

ben 6 +5 de gittim duyulmadı boş gebelik olabilir dedi kese geçen haftaya göre gelişmemiş dedi 10mm artış olmuş geçen haftaya göre inşallah bişey olmaz tabi Allah buyuk
Çok erken daha insallah oyle birsey yoktur. Ben henüz kese icin bile muayene olmadim ne var ne yok 14unden once bilgim olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…