- 24 Temmuz 2017
- 196
- 231
benimki de çok takıyor, çaktırmadığını düşünüyor ama anlıyorum ben.
ben babama nasıl diyeceğimi bilmiyorum kızlar ya. aslında babamla çok samimiyiz. eşimle evlenmek isteyişimi çekinmeden söyleyebilmemden tutun rahatsızken telefonda kadın ürünü (yani ped :)) isteyebilmeme kadar rahattım. o şekilde deyince alıp gelmişti ben yatak döşek kıvranıyordum
ama bu bebek konusu çok farklı. utanıyorum biraz. söylerkende kıpkırmızı olurum kesin.
Bence bu eşlerin tepki olayını abartmayın erkekler sonradan baba oluyor biz bi şekilde hissetsek de onlar görünce anliyor o yüzden anın tadını çıkarın bence.. beterin beteri var eşim ameliyat oldu evde hasta yatıyor her gün öğle arasi idip pansuman yapıp kahvaltı hazırlayıp ise geri geliyorum. Yasadışımız anın kıymetini bilelim
Bence bu eşlerin tepki olayını abartmayın erkekler sonradan baba oluyor biz bi şekilde hissetsek de onlar görünce anliyor o yüzden anın tadını çıkarın bence.. beterin beteri var eşim ameliyat oldu evde hasta yatıyor her gün öğle arasi idip pansuman yapıp kahvaltı hazırlayıp ise geri geliyorum. Yasadışımız anın kıymetini bilelim
Muhtemelen banyodan kaynaklı oldu azaldı gibi inşallah tekrar etmez. Bundan sonra asla sıcak yikanmam 37 en iyisi panik oldum hep
Aynn cnm:)unutma hiç birini
Cnm gecms olsn durumun zor Allah size şifa versn cnmBence bu eşlerin tepki olayını abartmayın erkekler sonradan baba oluyor biz bi şekilde hissetsek de onlar görünce anliyor o yüzden anın tadını çıkarın bence.. beterin beteri var eşim ameliyat oldu evde hasta yatıyor her gün öğle arasi idip pansuman yapıp kahvaltı hazırlayıp ise geri geliyorum. Yasadışımız anın kıymetini bilelim
Hahahaha benimki de aynı sen de şimdiden başladın diyorİşte kıymetni bil kızz:)benmki brşy desem oo şimdiden dedi düşüneblyrmsn sorcm biraz büyüsün ona
Benimki dün masanın üstünde usg fotoğrafını inceliyordu n’aptın ne anladın dedimbenimki de çok takıyor, çaktırmadığını düşünüyor ama anlıyorum ben.
ben babama nasıl diyeceğimi bilmiyorum kızlar ya. aslında babamla çok samimiyiz. eşimle evlenmek isteyişimi çekinmeden söyleyebilmemden tutun rahatsızken telefonda kadın ürünü (yani ped :)) isteyebilmeme kadar rahattım. o şekilde deyince alıp gelmişti ben yatak döşek kıvranıyordum
ama bu bebek konusu çok farklı. utanıyorum biraz. söylerkende kıpkırmızı olurum kesin.
Progestandır o düşük olan. İlaç verirlerSchonerDuft şimdi geldim doktordan, kanama olmamış daha başka. Betahcg ve prolatin tahlilleri istedi. Büyük ihtimal prolaktin düşük gelecek ilaç vereceğim dedi. Düşük ihtimali olabilir dedi. Sonuçlar 1.5 saate çıkacakmış. Bu arada yanlış söylemişim benim kese cuma günü görülecekti.
Yine de keseye baktı hayali bir kese görüyorum dedi. Zayıf olduğum için görünüyormuş kilom olsaydı bu da görülmezmiş.
Beklemedeyim. Prolaktini düşük olan var mı? Ne gibi şeyler yaptınız?
Prolaktin değildir progestan dır o bebegin eşi salgiliyor canım ilaç tedavi ediyor benim de kahverengi oldu ilaç kullandım azaldı ara ara oluyor yine ama Dr 15 daha kullan sonra ilacı keseriz sıkıntı yok dedi rahat ol inşallah olmaz..SchonerDuft şimdi geldim doktordan, kanama olmamış daha başka. Betahcg ve prolatin tahlilleri istedi. Büyük ihtimal prolaktin düşük gelecek ilaç vereceğim dedi. Düşük ihtimali olabilir dedi. Sonuçlar 1.5 saate çıkacakmış. Bu arada yanlış söylemişim benim kese cuma günü görülecekti.
Yine de keseye baktı hayali bir kese görüyorum dedi. Zayıf olduğum için görünüyormuş kilom olsaydı bu da görülmezmiş.
Kan uyuşmazlığı ilacı verecem dedi. Israrla kan grubumu doğru bilip bilmediğimi sordu. Kan uyuşmazlığı ilacı ne olanilir? Sizinki de bu mu?Prolaktin değildir progestan dır o bebegin eşi salgiliyor canım ilaç tedavi ediyor benim de kahverengi oldu ilaç kullandım azaldı ara ara oluyor yine ama Dr 15 daha kullan sonra ilacı keseriz sıkıntı yok dedi rahat ol inşallah olmaz..
Görende sanır keyiften yapıyrz ağrılarmız var değil mi anlamyr kocalarmzHahahaha benimki de aynı sen de şimdiden başladın diyor
Inan hiç gitmek istemiyorum gidersem kötü olacak gibi yarın randevum zaten en kötüsü erkene çekerim randevuyuoyle deme sen tedbiri al tevekkulu allaha birak ondn sonra olacakza olacak zaten
Ara ara geliyor açık renk gelmeye başladı sabahki gibi de değil. Bana sadece ağır kaldırma dedi o kadarne durumdasınSchonerDuft izin alabiliyorsan doktora gidene kadar evde yat. sıcak su hakkında dr bana bişey demedi hiç. çok şaşırdım açıkçası
Progestan olmasın kuzum o sonucu haber ver canımSchonerDuft şimdi geldim doktordan, kanama olmamış daha başka. Betahcg ve prolatin tahlilleri istedi. Büyük ihtimal prolaktin düşük gelecek ilaç vereceğim dedi. Düşük ihtimali olabilir dedi. Sonuçlar 1.5 saate çıkacakmış. Bu arada yanlış söylemişim benim kese cuma günü görülecekti.
Canm cok koyu değilse sıkıntı yoktr inş sen dikkat et kndne hiç klkma cnm yataktanAra ara geliyor açık renk gelmeye başladı sabahki gibi de değil. Bana sadece ağır kaldırma dedi o kadar
Pembe soluk renk geliyor çok gelmese dert etmicem de geliyor içimi ferah tutcam allahın izni ile bir şey olmayacakCanm cok koyu değilse sıkıntı yoktr inş sen dikkat et kndne hiç klkma cnm yataktan
Aynen içini ferah tut bol bol dua et cnm rabbimiz izniyle bişe olmıcak inş sende düşünme kafanı rahatlat başka şeylere bak uğraş düşünme kötüyüde çagrma pozitif olmaya clş cnm dr gtmicekmsn akşam bence git eşinle dr aPembe soluk renk geliyor çok gelmese dert etmicem de geliyor içimi ferah tutcam allahın izni ile bir şey olmayacak
doktorun numarasi yokmu yazamiyormuzun canim yazsan sorsanPembe soluk renk geliyor çok gelmese dert etmicem de geliyor içimi ferah tutcam allahın izni ile bir şey olmayacak
3 düşük 1 de kalp durmasi var canim kanda pihtilasma cikti. Kalbi duranda gerekli tedbirler alinmisti ama yine de nasip olmadiyaptigin dusukler icin herhangi bir test yaptimi doktor canim.iki dusuk yasamissin kolay degil.bende iki kez boyle kay im oldu.ikisindede bebeklerin kalbi durmustu 8-9 haftalarda.test yapildi kan pihtilasmasi cikti
Çok erken daha insallah oyle birsey yoktur. Ben henüz kese icin bile muayene olmadim ne var ne yok 14unden once bilgim olmayacakben 6 +5 de gittim duyulmadı boş gebelik olabilir dedi kese geçen haftaya göre gelişmemiş dedi 10mm artış olmuş geçen haftaya göre inşallah bişey olmaz tabi Allah buyuk