Bende öleyim cnm ya evi temzldgmde yoruluyrm hemde ağrı gelyr ondan korkuyorum direk uzanyrm . Evet artk temzlk uzak dinlenmek lazm hep dye düşünyrm kan testi sen yptn mı ben dha gtmedm ypmdmYok canım bende kasık agrısı olmuyor ama sunu farkettim mesela merdiven cıkmak gibi basit bi iş yapınca bile kalbim patır patır atıyo bacaklarıma kan girmiyo sanki uyusuyomuş gibi oldu.. bi iş yapmayınca da farketmemişim sabah markete gittim gelirken farkettim . Çamasır asarken de asırı yoruldum aslında cok basit şeylerdi bunlar ben de sasırdım
Aynen haklsn cnm vücut değiliyor bir can olucak büyücek ondan olması normal . Kan gelmedi şükür gelmezde inş ilginç ilk defa duydm üstüne mi görmş arkdşn adet mi görmüş yani cnm 9 ay kan görmek garip:)Sezerbusra21 canım korkma vücudumuzda içimizde cok şeyl oluyor daha küçük ama en hızlı ilerlemeler bu haftalarda oluyor, illa ki değişim hiç bilmedigimiz şeylerle karsılascaz ,kan görsen de korkma benim bi tanıdıgım ne kadar kan geldi düştü düşecek gibi oldu ama maşalla aldı kucahına bebeğini :) yasayacak günü varsa zaten geliyo
Hoşgeldin cnm güzel artmş iki günde:)Merhaba kızlar ben de 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu..adete iki gün kala beta 116ydı.. bugün adet günüm 327 çıktı.. nasıl sizce?
Vücudunda yeterli miktarda d vitamini varsa güneş onu aktifleştirip artırıyor ama çok düşük ve yetersizse güneşin bi yararı yokmuş.Bunlarda cok az alınabililşyormuş , en iyi güneş diyorlar artık güneşi gördüm mü dısarı fırlıcam :)
Benmde gögüs agrısı var cnm ya benm uykm var ya hatta eşim 2 aradgnda acmasam eve gelyrmş korkmuşKızlar bende de göğüs harici hiç belirti yok. Ne zaman uykumuz gelecek acaba, benim uykular hep tilki uykusu da
Canm sen folik asite başladın mı ben eşimi ikna edeblrsem akşam gtmek istyrm çünkü bende kanszlk var sıkı tı yaşamak istemyrm oyüzdenHanımlar d vitamini 12. Haftadan sonra başlanıyor nedenini bilmiyorum ama saglik ocağı bi kitapçık verdi orada yazıyor. 12. Haftadan sonra ucretsiz sağlık ocakları 1 yıl verecek deniyor. Ben de de demir eksikliği var kronik Dr ilacı bırak 12. Haftadan sonra tekrar başla dedi. Bence bazı şeylere çok takılmayın iyice beslenin. Bol su için bu onemli:))
canım sen çok heyecanlısın git de rahatla :)Hoşgeldiniz arkadaşlar bende bugün kan vericem heyecnlym bakalm ne kadr cıkcak değerim:)
Sorun değil canım benim insanlık hali olabilir hassas donemdeyiz hepimiz canın sağolsun sıkma canını herşey yoluna girer inşallahCanım kusura bakma üstüste cok şey oldu ben cok rahattım , foruma girip incik cincik araştırınca bi an sinirlerim bozuldu yine başladım başa sarmaya . Senin de düşük geldi yorumunu görünce olan orda bi boşalma oldu sana has bir şey degil yanlıa anlama .
Folik asit kullanıyorum zaten Dr rutin test yapıyor genel kan tahlili ona göre ilaç verir.Canm sen folik asite başladın mı ben eşimi ikna edeblrsem akşam gtmek istyrm çünkü bende kanszlk var sıkı tı yaşamak istemyrm oyüzden
canım bende 4+5de kanamam oldu 2 gün amaAynen haklsn cnm vücut değiliyor bir can olucak büyücek ondan olması normal . Kan gelmedi şükür gelmezde inş ilginç ilk defa duydm üstüne mi görmş arkdşn adet mi görmüş yani cnm 9 ay kan görmek garip:)
Ben ozamn tabi bilmiyordum öyle deyince şok oldum eve geldim araştırdım falan evet bazılarını ki belli oluyormuş ama 10 haftada bile gösteren varmış ama 2 doktor söyledi bana bunu4+5 nasil anlamiski bos gebeluk olabilcegibi daha 6.haftalarda falan belli olur bebek daha cok erken bunu soylenek icin bence