2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kese görmeden bir şey yapmıyor bu doktor başka doktor da bulamam ki bunu çok zor buldum ve burda sayılı doktorlardan içim de kalmaz gitmesem çünkü yapacakları şey progestan vermek olacak elimde var zaten istesem içerim ama olacaksa onu içsem de olacak allaha sığındım ona emanet ettim
oyle deme sen tedbiri al tevekkulu allaha birak ondn sonra olacakza olacak zaten

Amin canm inş o günleri görürüz:) birde kalp atışını duysam eahatlcm daha var haftam oyy oyy beklemek ne kadar zor :)
ben de dün anne dokuz ay geçer mi dedim de, annem artık sakin ol süreci yaşa dedi. çünkü bundan sonra doğmasını bekleyeceksin, emmesini bekleyeceksin, emeklemesini bekleyeceksin, anne demesini bekleyeceksin. beklentiler hiç bitmeyecek dedi. :)

ben de dün anne dokuz ay geçer mi dedim de, annem artık sakin ol süreci yaşa dedi. çünkü bundan sonra doğmasını bekleyeceksin, emmesini bekleyeceksin, emeklemesini bekleyeceksin, anne demesini bekleyeceksin. beklentiler hiç bitmeyecek dedi. :)
Haklı. Annen tadını çıkartmak lazm daha küçük ya ondan dyrm biraz karnm büyüsün o zaman iyice çıkartırız tadını :)) ee eşleriniz nasl üstünüze düşüyor mu :KK70:

Haklı. Annen tadını çıkartmak lazm daha küçük ya ondan dyrm biraz karnm büyüsün o zaman iyice çıkartırız tadını :)) ee eşleriniz nasl üstünüze düşüyor mu :KK70:

benimki zırt pırt arıyor. çalışıyorum kapat diyorum hala konuşuyor. şunu yedin mi bunu yaptın mı suyunu içtin mi. evde de meyve soyup getiriyor. dün baktım kirli sepetini boşaltmış çamaşır atıyor. ben böyle :oha: :KK70:
hamile kalmam zor olduğu için baya üstüme düşüyor caaanım koca:nazar:

Saka yapysn ya cocgu olucak insan sevnr sarılır benimki telde söledm şaşrdı eve geldi hep sarıldı etti mutlu oldu bazen anlamk zor ya sende üzülme cnm takma
yok üzülmedim eşimin olağan tepkileri.. daha da çok erken zaten iyi bir baba olacağına inanıyorum merhametlidir ama tepkisiz biraz o kadar.

ay bende anneme söylemek istiyorum sevinmesini görmesini istiyorum ama söyleyemedim bir türlü. sanırım hala rüyada gibiyim. bebikin kalp atışlarını duyunca söyleyeceğim.

benimki zırt pırt arıyor. çalışıyorum kapat diyorum hala konuşuyor. şunu yedin mi bunu yaptın mı suyunu içtin mi. evde de meyve soyup getiriyor. dün baktım kirli sepetini boşaltmış çamaşır atıyor. ben böyle :oha: :KK70:
hamile kalmam zor olduğu için baya üstüme düşüyor caaanım koca:nazar:
Kız sennkide iyiymiş benmki okadar değilde sadce dikkat et sikkatli ye dedi sağlıklı beslen meyve ye dedi sennki bzmklerden daha cok düşmüş maşallah:))

ay bende anneme söylemek istiyorum sevinmesini görmesini istiyorum ama söyleyemedim bir türlü. sanırım hala rüyada gibiyim. bebikin kalp atışlarını duyunca söyleyeceğim.
bende başta biraz zaman geçsin söyleyeyim dedim ama bu konuyu çok kafasına taktığını biliyordum. kıyamadım anneme söyledim. zaten söylenmesi de gerekiyor. sonuçta sağlık meselesi ailenin bilmesi gerek.

yok üzülmedim eşimin olağan tepkileri.. daha da çok erken zaten iyi bir baba olacağına inanıyorum merhametlidir ama tepkisiz biraz o kadar.
Sende ilerleyn zamanlarda zaten ilgi istcz doğal olrk hormonlardn o zmn cok düşer üstüne merk etme sen:)

Kız sennkide iyiymiş benmki okadar değilde sadce dikkat et sikkatli ye dedi sağlıklı beslen meyve ye dedi sennki bzmklerden daha cok düşmüş maşallah:))

benimki benden 9 yaş büyük. olgun erkek çok üstüne düşer çok ilgili olur diyorlardı doğruymuş :KK70:

bende başta biraz zaman geçsin söyleyeyim dedim ama bu konuyu çok kafasına taktığını biliyordum. kıyamadım anneme söyledim. zaten söylenmesi de gerekiyor. sonuçta sağlık meselesi ailenin bilmesi gerek.

benimki de çok takıyor, çaktırmadığını düşünüyor ama anlıyorum ben.

ben babama nasıl diyeceğimi bilmiyorum kızlar ya. aslında babamla çok samimiyiz. eşimle evlenmek isteyişimi çekinmeden söyleyebilmemden tutun rahatsızken telefonda kadın ürünü (yani ped :)) isteyebilmeme kadar rahattım. o şekilde deyince alıp gelmişti ben yatak döşek kıvranıyordum :KK70:
ama bu bebek konusu çok farklı. utanıyorum biraz. söylerkende kıpkırmızı olurum kesin.

Bence bu eşlerin tepki olayını abartmayın erkekler sonradan baba oluyor biz bi şekilde hissetsek de onlar görünce anliyor o yüzden anın tadını çıkarın bence.. beterin beteri var eşim ameliyat oldu evde hasta yatıyor her gün öğle arasi idip pansuman yapıp kahvaltı hazırlayıp ise geri geliyorum. Yasadışımız anın kıymetini bilelim :KK66:

X