2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sigarayı bırakmak gerçekten hiç kolay değil. Doktor bana hemen bırak dedi hatta pazarlık yaptım bi paket daha içsem öyle bıraksam diye kesinlikle olmaz dedi. Adam sigara konusunda çok katı. Başkalarının doktorları gümde 5 taneye kadar izin veriyormuş ama benimki asla izin vermiyor.
evet gerçekten çok zor ama eninde sonunda bırakılacak. biri bana da illa bırakacaksın dese inatlaşırcasına içmek istiyorum ama sonra silkelenip kendime geliyorum. doktorlar hep risklerin en büyüğünü söylüyorlar. zaten telaşlı olan ruhuma iyice yük biniyor. ama yıl olmuş 2018 illaki doktor kontrolüne gidiyoruz. ama beni bana bıraksalar mağara kadını gibi doğurmayı tercih ederim. cahillik mutluluktur.

Muhtemelen banyodan kaynaklı oldu azaldı gibi inşallah tekrar etmez. Bundan sonra asla sıcak yikanmam 37 en iyisi panik oldum hep :KK43:
bence her şey için bu kadar panik yapma. istersen şarıl şarıl kana doğacağı varsa o çocuk doğuyor ki etrafımdakilerden de biliyorum. artık bunun adına kader mi dersin ne dersen de. eğer bebek de karnında sağlıksızsa istersen cam fanusta geçir hamileliğini kaybediyorsun malesef.

evet gerçekten çok zor ama eninde sonunda bırakılacak. biri bana da illa bırakacaksın dese inatlaşırcasına içmek istiyorum ama sonra silkelenip kendime geliyorum. doktorlar hep risklerin en büyüğünü söylüyorlar. zaten telaşlı olan ruhuma iyice yük biniyor. ama yıl olmuş 2018 illaki doktor kontrolüne gidiyoruz. ama beni bana bıraksalar mağara kadını gibi doğurmayı tercih ederim. cahillik mutluluktur.

Tabi mecbur bırakılacak. Oğlanda direk bırakmıştım bunda çok zorlanıyorum.

bence her şey için bu kadar panik yapma. istersen şarıl şarıl kana doğacağı varsa o çocuk doğuyor ki etrafımdakilerden de biliyorum. artık bunun adına kader mi dersin ne dersen de. eğer bebek de karnında sağlıksızsa istersen cam fanusta geçir hamileliğini kaybediyorsun malesef.
Doğru diyorsun sonuna kadar haklısın ama beklemek çok zor bu şekilde .demişsin ya cahillik mutluluktur diye çok doğru

Kızlar bugün keseyi gördüm şükür. Kesenin içindeki keseye 3.7 mm dedi. Küçük mü sizce?

günaydın arkadaşlar. aranızda olmak çok güzel. dün gebelik testimde çift çizgiyi gördüm. tahmini doğumum 9 kasım. şu anda fiziksel olarak pek bir şey hissetmiyorum. beklenmedik bir gebelikti. şu an sigara içiyorum ama iki gündür bir nefes çeksem bile göğsüm daralıyor. sanırım psikolojik ve sigarayı bırakacağım. aktif olarak spor yapıyordum biraz azaltarak da olsa spora devam edeceğim. çünkü çok kaygılı biriyim ve spor bana psikolojik olarak iyi geliyor. hepimize hayırlı olsun.
Aynıyız cnm hoşgeldn bende dün idrarla öğrendim hamileliğimi hastabeye ne zmn gtcksn:)

Anladım canım su gibi kırmızı geldi evde yatıyorum şimdi yarın kese görmeye gidecektim :KK43:
Canm gecmis olsun dikkat et uzan dinlen takma kafaya strese girme kötü birşey yoktur uzan hiç kalkma dr bgn gideblyorsan git canm hem bakardı dr da

bugun doktora gidebiliyorzn gitsene canim bi ilac igne serum falan takarlar allah korusun icinde klmasin git
Kese görmeden bir şey yapmıyor bu doktor başka doktor da bulamam ki bunu çok zor buldum ve burda sayılı doktorlardan içim de kalmaz gitmesem çünkü yapacakları şey progestan vermek olacak elimde var zaten istesem içerim ama olacaksa onu içsem de olacak allaha sığındım ona emanet ettim

hoşbulduk :) sana da hayırlı olsun. ben iki hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. şimdiden gitsem haftaya gel keseyi görelim öbür hafta gel kalp atışını duyalım falan diyecekler, gerek yok :)
Canm pazar günü ben gidicm kan değerlerime bakcm brde kanszlk var bende daha cok dikkat etmem lazm ondan:) 2. Cock mu rahatsn bu kadar:)

Canm pazar günü ben gidicm kan değerlerime bakcm brde kanszlk var bende daha cok dikkat etmem lazm ondan:) 2. Cock mu rahatsn bu kadar:)
hahahaha yok canım ilk bebeğim olacak allah kısmet ederse. folik asit ve demir takviyesi alıyordum zaten şimdi gitsem bile doktorun söyleyebileceği bir şey yok. dış gebelik ya da kimyasal gebelik de olsa ben doktora gidene kadar kendini belli eder zaten. o yüzden kendi idealimi belirledim.

hahahaha yok canım ilk bebeğim olacak allah kısmet ederse. folik asit ve demir takviyesi alıyordum zaten şimdi gitsem bile doktorun söyleyebileceği bir şey yok. dış gebelik ya da kimyasal gebelik de olsa ben doktora gidene kadar kendini belli eder zaten. o yüzden kendi idealimi belirledim.
İşte ben onları kullanmyrm ondan dr gtmek istyrm sen kullandgn için cnm dedgn gbi yapsanda birşey olmaz Allah korusun ole deme sağlıklıdır bebeklrmiz inş:)

Sigara içenlerle ilgili yazdıklarınızı gördüm. Ben 10 yıldır günde 1 paket içiyordum. Bırakmak istedim çok kere en uzun 6 ay bırakmıştım. Tekrar denedim bırakmayı ve 1 ay 2 haftadır sigara kullanmıyorum. Hiç pazarlık yapmayın yarın son paket, son sigaramı içiyorum vs. Sözlerle kendinizi kandırmayın. Aniden bırakılabilir, ben de bir örneğim. Kesin kararınızı verdiğinizde hiç de zor olmuyor. Ben hiç sigara krizine ya da sinir hali yaşamadım. Yapabilirsiniz sadece sigarayı özelleştirmeyin, sıradan görün bu durumu

Sigara içenlerle ilgili yazdıklarınızı gördüm. Ben 10 yıldır günde 1 paket içiyordum. Bırakmak istedim çok kere en uzun 6 ay bırakmıştım. Tekrar denedim bırakmayı ve 1 ay 2 haftadır sigara kullanmıyorum. Hiç pazarlık yapmayın yarın son paket, son sigaramı içiyorum vs. Sözlerle kendinizi kandırmayın. Aniden bırakılabilir, ben de bir örneğim. Kesin kararınızı verdiğinizde hiç de zor olmuyor. Ben hiç sigara krizine ya da sinir hali yaşamadım. Yapabilirsiniz sadece sigarayı özelleştirmeyin, sıradan görün bu durumu
kesinlikle katılıyorum. sigarayı bıraktım dedikten sonra bir daha ele alınmamalı ki beyin sigara içeceğimizden ümidini kesip nikotin bağımlılığına noktayı koysun.

X