2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

evet kraker yiyorum ceviz yiyorum birde normalde ekmek yemeyen biriydim ama ekmek yemeye başladım. o da iyi geldi.
ben kamu personeliyim canım. çıkarsam bir daha atanamam. en son 2010da girdim kpss'e. şimdi herşeyi unuttum :) özel sektörde de yapamam. özelde 3 sene çalıştım baya horlanmıştım sağlık problemlerimden dolayı, ama devlette kimse birşey demiyor
bu yüzden sabır edeceğim...

Oo. Cnm devletteysen iyi doğum izni süt izni derken baya zaman izin kullanırsın ben sandm özel şirket bencede ckma devlet iyi ynede bu konlrda :)

Balık ye bol bol d vitamini kaynağı ilaç kullanmadan daha iyidir.

Yatıp uzanıyorum ama kırmızı kırmızı kanamalarım oluyor sabah banyo yaptım ilgisi var mıdır
Günaydın, bende hamileliğimi öğrendiğimin gecesi ıkınmayla birlikte kırmızı kan görmüştüm doktora gittiğimde sormuştum önemli değil demişti. Bu sabahta aynı şey oldu (4+3) doktora yazdım, cevap gelince sana da yazarım.

günaydın arkadaşlar. aranızda olmak çok güzel. dün gebelik testimde çift çizgiyi gördüm. tahmini doğumum 9 kasım. şu anda fiziksel olarak pek bir şey hissetmiyorum. beklenmedik bir gebelikti. şu an sigara içiyorum ama iki gündür bir nefes çeksem bile göğsüm daralıyor. sanırım psikolojik ve sigarayı bırakacağım. aktif olarak spor yapıyordum biraz azaltarak da olsa spora devam edeceğim. çünkü çok kaygılı biriyim ve spor bana psikolojik olarak iyi geliyor. hepimize hayırlı olsun.

crinone jel(beyaz) kullanıyorum. onunla karıştığı için pembe görüyorum
Anladım canım su gibi kırmızı geldi evde yatıyorum şimdi yarın kese görmeye gidecektim
Canım çok sıcak suyla mı banyo yaptın acaba?
Derecesine baktım 39 38 gibiydi arada 36ya düştü 1 kere 40 oldu ama üstüme dökmedim o suyu kovadan yikaniyorum sen derece kontrolü yaptın mı hiç
Çok sevinirim doktor keseyi görene kadar ilaç veremem dedi yanlış bir şey olmasın diye . Bütün gecede kâbus gördüm biri bebeğimi almak için ısrar ediyordu sen taşıyamazsın obezite o bahçeye çatal hazırlamış falan onun etkisi ile de daha çok korkuyorum

Selam kızlar
Yeni gelenler hoşgeldiniz
Rahatsız olanlara Allah şifa versin inşallah bugünleri rahat bi şekilde atlatırız
Benimde midem çok bulanıyor 2 gündür yemeklerden iğrenmeye başladım drum kalp atışı başladıktan sonra mide bulantıları başlar demişti korkmayın normalmiş bende önceden olanları mide bulantısı sanıyodum
Ama bu daha ağır yeni başlayacak bulantılar kusmalar....

Doktor gel bakalım bi dedi ama ben şehir dışındayım burada kadın doğum hastanesine gidiyorum şimdi.

Canım bende çok içiyordum hamile olmadan önce öğrendiğim günden beri sadece 1 tane yada yarım içiyorum bunada şükür bı anda kolay değil birakmak

Sigarayı bırakmak gerçekten hiç kolay değil. Doktor bana hemen bırak dedi hatta pazarlık yaptım bi paket daha içsem öyle bıraksam diye kesinlikle olmaz dedi. Adam sigara konusunda çok katı. Başkalarının doktorları gümde 5 taneye kadar izin veriyormuş ama benimki asla izin vermiyor.

Icmemek daha iyi kuzum bırakmaya çalış en azından düşük nikotinli iç gün de 1tane bırakmak çok kolay aslında bende bıraktım içmiyorum üstelik tekrar başlamıştım içmeye

Canım duş aldığın sıcaklık normal bi sıcaklık bişey olmaz. Ben dikkat ediyorum sıcaklığa 40 derece yazıyor kazanda ama tabi soğuk suyla karıştırıp yıkanıyorum. Tenine çok sıcak olmıycak işte su öyle ayarlayacaksın

Muhtemelen banyodan kaynaklı oldu azaldı gibi inşallah tekrar etmez. Bundan sonra asla sıcak yikanmam 37 en iyisi panik oldum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…