2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım tabikide herkesin ki aynı olcak diye bişey yok benimkini söyledim çünkü sana bi fikir olsun diye asla seni üzmek kafanı karıştırmak gibi maksadım yok inşallah herşey daha güzel olur senin için
Teşekkür ederim sagolun.herkes icin hayırlısı olsun

Sağol canım ya bunları duyunca yine rahatlıyorum, ben sağlıkocagına ikinciye kan alsınlar diye gitmiştim ame gerek görmediler , doktor randevunuzda herşeyi söyler dediker salladılar. Veb de tesegin olup tekrar gebelik testi aldım baktım 3 gün öncesine göre cok cok koyu cıktı ve hemen cıktı, dedim düşün olsa zaten bu ladar koyulaşmazdı heralde öyle rahatlartım kendimi
Daha koyuysa artmıştır canim ben de ilk 30 ile öğrendim silikti testler sonra koyulasti. Hatta fazla fazla test almistim netten 15 tane kaldi. Her sabah oylesine yapıyorum günaydın diyorum ona :) artik t cizgisi c den 2 kat koyu. 1000leri gecmistir tabi benimki. Bildigin geyik yapıyorum esim de gülüyor olur mu ama diyorum suan tek haberleşme kaynagimiz test :)

Amin canım sagol bebeğinin kalp atışlarını ne zaman duydun
Kızımda 7 hafta 4 günlükken duydum canim. Kasim ayinda kalbi duran kızımı 6 hafta 6 gunlukken duymustum. Yani en iyi 7 haftadan sonra iyi sonuc alınıyor diye tahmin ediyorum

Kızımda 7 hafta 4 günlükken duydum canim. Kasim ayinda kalbi duran kızımı 6 hafta 6 gunlukken duymustum. Yani en iyi 7 haftadan sonra iyi sonuc alınıyor diye tahmin ediyorum
ben 6 +5 de gittim duyulmadı boş gebelik olabilir dedi kese geçen haftaya göre gelişmemiş dedi 10mm artış olmuş geçen haftaya göre inşallah bişey olmaz tabi Allah buyuk

Valla ben de kafayı yicem hem bütün vitaminlerim eksik hem değerim düşük , doktor randevusu en erken cuma günü .. ne yapcam bilemedim valla. D vitamini cok düşük seytan diyo git eczaneden al bari için rahat etsin , bi yandan da doktor demeden alma diyor, ama randevuya da daha var :KK43:( bu günler de gelişme acısında cok mühimmiş sanki gecikmişim hissi yasıyorım

canım istersen aile hekimine anlat durumu o da uygun görebilir. hamilelerin kullandığı bir çok vitamin var. yaşına ve haftana göre onlardan birini uygun görür sana

yaptigin dusukler icin herhangi bir test yaptimi doktor canim.iki dusuk yasamissin kolay degil.bende iki kez boyle kay im oldu.ikisindede bebeklerin kalbi durmustu 8-9 haftalarda.test yapildi kan pihtilasmasi cikti

Nasl gdyr hamilelik cnm vallahi bende ne mide bulntısı var nede başka brşy hamle olmamdan şüphe edcm artk:)

mide bulantım 5 gun önce bir kere bide 2 gün önce 1 kere oldu. çıkardım :KK42: çok kötü birşey. ben zaten migren falan tuttuğunda da çıkaramam... sürekli mide bulantısı olacak diye bir şey yok. kimisinin hiç bulanmıyormuş.
dinlenemiyorum çok. ona yanıyorum. sürekli bir koşturmaca sürekli işler. eve git yemek yap ütü yap. tamam eşim yardım ediyor ama ben kendimi yorgun hissediyorum yine de :KK43:

Iyi geceler bir sey sormak istiyorum arkadaslar. Saglikli bir gebelikse yasadigim ya ekim sonu ya kasım basi görünüyor. 3 yasinda bir kizim var ona hamileyken fena bulantim oldu 5.hafta ile 17.hafta arasi.suan hiç birşey yok.normal mi boyle olan var mi ogrenmek istedim. Hcg degerim 30 -88-192-500 biciminde yükseldi en son 4 martta 500 du olcturmedim bir daha. 14 martta ilk randevum. Sizler nasılsınız? Hic bulantısı olmayan var mi? Cok fazla kaybim var o nedenle endiseliyim. Bu 6.gebeligim. 1 saglam bebek ve 4 kaybim var
Canım yanlız değilsin korkma benim ilk gebeliğimde de şuanda da hiç bulantım yok :) bu normal bişey herkeste olması şart değil. Tadını çıkar bence :)

mide bulantım 5 gun önce bir kere bide 2 gün önce 1 kere oldu. çıkardım :KK42: çok kötü birşey. ben zaten migren falan tuttuğunda da çıkaramam... sürekli mide bulantısı olacak diye bir şey yok. kimisinin hiç bulanmıyormuş.
dinlenemiyorum çok. ona yanıyorum. sürekli bir koşturmaca sürekli işler. eve git yemek yap ütü yap. tamam eşim yardım ediyor ama ben kendimi yorgun hissediyorum yine de :KK43:
Canm zor ya senn başlamş şimdiden inş cok uzun sürmez bende korkyrm ya mide bulantsndan baya zayflayan var benmde olmaz inş böle devam ederm inş:) kreker felan yiyomsn iyi gelymş cnm birde çalşysn zor oluyrdr dün temizlik yaptm ağrıdan öldüm resmen ya dikkat etmemiz laZm cnm zorlanyrsn ayrl işten bende calşcaktm kötü olursam gitmcm bebeklrmzden önemli seğil:KK43:

X