2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Endişelenme diycem ama elimizde değil endişeleniyoruz. Hiçbir sıkıntı yoktur Allah'ın izniyle içini ferah tut iyi düşün iyi olsun.
Benim sadece pazar günü bulantı ve kusmam oldu onda da menemen yemiştim o dokundu galiba onun dışında hiç yok bulantı kusma. Her bebekte olmayabilir bence normaldir. Beta hcg yi de 2 gün aralıklı yaptırdığın değerleri yazdıysan artışları normal benim de yaklaşık o şekilde arttı. Yani 2 günde 2.3 katına falan çıktı

Yanlış yönlendirmek istemem ama 5 haftada 500 çok az 4+5de benim değerim 4800du umarım sağlıklı bı bebektir canim

Yanlış yönlendirmek istemem ama 5 haftada 500 çok az 4+5de benim değerim 4800du umarım sağlıklı bı bebektir canim
Banada sizin degeriniz biraz yuksek geldi acikcasi. Adet gunu gecer geçmez boyle bir rakami ilk kez duyuyorum. Bence bunun yumurtlamanin ne zaman olduguyla ilgisi var. Demekki sizin baya erken olmus degere gore. Ama neredeyse adet olmaya yakinda yumurtlayanlar var o zaman deger tabiki daha dusuk oluyor.

November 22 yazacaktım unuttum bende de göğüs hassasiyeti ve hafif büyümesi dısında hiç bir belirti yok, bulantı hiç yok. Ama tabi ben doktora gidip daha sağlıklı mı normal mi onu bile öğrenemedim . Bu betanın artışları iki katı artıyorsa normalmiş degeri kafaya takma artışına bak . Herkesin döllenme zamanı farklı adet döngüsü farklı yani sakın baskalarıyla kıyaslama . Sana benim o dönemde söyleydi seninki cok düşük diyenleri de takma . Ben kıyaslayacaksam ölmem lazım kesin 69 asırı düşük ama yine de umudum var yani , sonucta düşecekse de buna ben engel olamam,elimizden hiçbirşey gelmeyeceği bir durum için bu kadar stres yapmayalım bence , yaptıgımız stres bebek sağlıklıysa da sağlıksız ilerlemesini sağlıcak .sabredip beklemekten baska care yok ..

İnan onunla ilgili bı fikrim yok ilk ben kan verdim 2300 falandi 2 gün sonra tekrar verdim 4800du ve o gün ultrasonla baktılar kese gözüküyor 5 haftalık denildi bana ama iki gün sonra başka hastaneye gittim 4+5 çıktı bilmiyorum yuksekmi dusukmu valla

Yani ben de ilk defa duyuyorum.. internette 5. hafta için 20 den baslatmışlar heryerde en düşüğü olarak . bu millet neden illa şöyle olmalı böyle olmalı diyo ben anlamıyorum . ayrıca beta hcg yüksekti azdı tartısmaları annenin kafasını karıstırmaktan ve tedirgin etmekten başka bi işe yaramıyor, .. herkesin de döngüsü farklı dedigin gibi yumurtlaması farklı döllenmesi farklı , doktor bile bilmiyor yani

Muayenelerde her sey yolundaysa bir sorun yoktur bnce kisiden kisiye degisiyor.

Canım sen bilmiyorum diyorsun ama baskasının degerini kendinle kıyaslayarak düşük diyebiliyorsun ben de anlamadım . Bizim degerrlerimiz cok düşük ve böle diyince uyku tutmayacak belki bizi bu gece .

Benim adet günüm geçmemişti adetime yakın kanamam oldu çok az ben adet oldum sandım 8 aydir hamile kalamiyordum rahim filmi çekinmek için gittiğimde öğrendim

Canim sen sakin kendini strese sokma rahat ol. Benimde 15 gunluk gecikmede degerim 725 cikti. Ama hesabima gore adet tarihimden 6 gun once ben hamile kalmisim cunku takvime isaretliyordum. O yuzden deger de de anormallik gormuyorum. Hatta katlandimi diye bakmak icin tekrar tahlil yaptirmadim bile kendimi strese sokmak istemedigimden. Doktora muayeneye gittigmde zaten ogrenecegim her sey yolunda mi degilmi diye. Bence sende rahat ol bana degerin normal geldi.

Canım sen bilmiyorum diyorsun ama baskasının degerini kendinle kıyaslayarak düşük diyebiliyorsun ben de anlamadım . Bizim degerrlerimiz cok düşük ve böle diyince uyku tutmayacak belki bizi bu gece .
Ben onada belirttim yanlış yönlendirmek istemiyorum dedim alakası yok ama onunla sende benimkine yüksek dedin napim uyumuyummu şimdi sabaha kadar o sordu bende cevap verdim yanlış bişey soylemedim

Muayenelerde her sey yolundaysa bir sorun yoktur bnce kisiden kisiye degisiyor.
Valla ben de kafayı yicem hem bütün vitaminlerim eksik hem değerim düşük , doktor randevusu en erken cuma günü .. ne yapcam bilemedim valla. D vitamini cok düşük seytan diyo git eczaneden al bari için rahat etsin , bi yandan da doktor demeden alma diyor, ama randevuya da daha var ( bu günler de gelişme acısında cok mühimmiş sanki gecikmişim hissi yasıyorım

Sağol canım ya bunları duyunca yine rahatlıyorum, ben sağlıkocagına ikinciye kan alsınlar diye gitmiştim ame gerek görmediler , doktor randevunuzda herşeyi söyler dediker salladılar. Veb de tesegin olup tekrar gebelik testi aldım baktım 3 gün öncesine göre cok cok koyu cıktı ve hemen cıktı, dedim düşün olsa zaten bu ladar koyulaşmazdı heralde öyle rahatlartım kendimi

Ya can sen sordun bende cevap verdim benimkine göre düşük dedim ee önceki mesajlarda 6 haftada herkes duymuş kalp atışını ben 7 hafta duyamadım napim şimdi niye bana öylemi dediniz diyim

Tedirginliklerin normal ama rahatlamalisin. Bende 15 ay dan sonra mucize olarak hamile kaldim. Bir yanim benimde korku icinde. Ama.bir yanımda boyle yaparsam bebegime daha cok zarar veririm diyor. O yüzden sakin olmaya çalışıyorum. Eger yicek ekmegi varsa dogacak diyorum. Ha yoksada ne yaparsak yapalim tutamicaz. Boyle dusunmeye calis o zaman goreceksin bu günleri daha rahat atlatacaksin. Doktora gitmeden bisey kullanma bence. D vitamini gerekiyorsa o soyler zaten. Benimkide sınırda. Doktorunuza sorun imkan varsa d vitamini kullanma olayini.

Evet kesinlikle daha koyulasmis demek yukselmis. Dedigim gibi bnce tekrar tekrar tahlil yaptirip strese gerek yok. Doktor isterse sayet yaptirirsiniz.

4 haftalik daha canim eski gebeligimden bahsettim 5. haftada yogun bulantim baslamisti diye

Cevaplar icin tesekkur ederim belki cts günü bir kez daha hcg olcumu yaparim suana kadar hep iyi yükseldi. Ama gogus agrim dışında bir hissiyatim yok

Ayrica hcg isine ciddi olarak takılmayın ben kızımı adet günümde 100 ile ogrendim 1 hafta sonra 1600du yani 5 haftalikken. Kimi vücut düşük üretiyor. Ben suana kadar tum gebeliklerimde hep düşük hcgyi gördüm.ama benim kayıplarım hcg dusmesinden degil kalp durma vs gibi konularda. O nedenle takılmayın. Suan tek rahatsiz olduğum konu bulanti oldu. Cok bulanırım her zaman 5.haftada tavan yapar yürürken bile basim döner. Suan hicbirseyim yok. O yuzden sormuştum. Ben de mecburen 14une kadar bekleyecegim daha. O gun kese var mi icinde bebek var mi anlayacağız

Canım tabikide herkesin ki aynı olcak diye bişey yok benimkini söyledim çünkü sana bi fikir olsun diye asla seni üzmek kafanı karıştırmak gibi maksadım yok inşallah herşey daha güzel olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…