Gözün aydın canımKızzzzzzzzzzzzz :) :) cok mutluyum kızıma kız kardes geliyor
Bi bilsen basıl evcilik oynuyolar nasıl arkadaşlık ediyorlar bıcır bıcırlar valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canımKızzzzzzzzzzzzz :) :) cok mutluyum kızıma kız kardes geliyor
Canım sana iki taramada kız diye ufak bir tahmin yapmış mıydı? Yoksa ilk kez mi diyor doktor cinsiyeti.Kızzzzzzzzzzzzz :) :) cok mutluyum kızıma kız kardes geliyor
Eskiden kesmedikleri için sarkma, ilerleyen yaşlarda idrar kaçırma falan oluyormuş, şu an onun için kesme işlemi yapılıyor. Doktorunuzdan daha net alabilirsiniz bu bilgileri.benim doğum konusunda korkum ağrı sızı değil nasıl sa anlık geçici olacak o ağrılar beni asıl korkutan dikişler ve vajina çok hassas bir bölge okadar oynama ve müdahale sonrası ne haler gelir sonradan erkeklerde soğuyormuş eşlerinden eskisi gibi olmuyormuş diye duydum![]()
Girmişsindir artık:))Ben henuz giremedim randevuma 11e kayacak gibi beklemedeyim :)
Öyle bişiy yok sizi iyi korkutmuşlar :))evet canım bayanlarda hissizleşme oluyormuş dikişlerden sonra ve eskisi kadar dar olmuyormuş görüntüsü de hoş olmuyormuş ayrıca 40 gün üstüne oturamıyormuşsun ilerdede idrar kaçırma sorunları oluyormuş hem böyle olup hemde en sağlıklısı nasıl normal doöum oluyor bilmiyorum bir yandan insan istiyor ama bunlarl duyup düşününcede yok olmaz diyorsun![]()
bilmiyorum canım 3 tane normal doğum yapmış bayandan dinledim şuan birisi hamile bu sefer kesinlikle sezaryanla yapacağım diyor öncekilerde balık kafası gibi kesip dikmişler onunkiniÖyle bişiy yok sizi iyi korkutmuşlar :))
Sonucuna göre Gebelik var, doktor kese ve kalp atışı duyana kadar gebelik demeyelim demiş. Dış gebelik, kimyasal gebelik olma ihtimallerini elemek için. Bu tarz doktorları sevmiyorum yaKizlar merhaba tecrube annelerin ve anne adaylarinin yardimina ihtiyacim var 10 mayista beta testim 443.1 cikti doktor gebelik demek icon erken dedi 16 mayista tekrar gidecegim beta kac cikmali ortalama yardimci olur musunuz
Bulantısı devam edenler var hatırlarsan etiket yapacaktım geçmişe bakayım dedim. Hatta dün müydü ilaç içip yan etkisini yaşayan oldu.Kızlar normal giden bulantim vardı ama 12. Haftaya girdim iki gündür resmen tavan yaptı olumsuz bir durummu var azalması gerekmezmi
Canım iki günde bir iki katına çıkacakKizlar merhaba tecrube annelerin ve anne adaylarinin yardimina ihtiyacim var 10 mayista beta testim 443.1 cikti doktor gebelik demek icon erken dedi 16 mayista tekrar gidecegim beta kac cikmali ortalama yardimci olur musunuz
3544 olacak. Kese görünür muhtemelen.Kizlar merhaba tecrube annelerin ve anne adaylarinin yardimina ihtiyacim var 10 mayista beta testim 443.1 cikti doktor gebelik demek icon erken dedi 16 mayista tekrar gidecegim beta kac cikmali ortalama yardimci olur musunuz
Bulantısı devam edenler var hatırlarsan etiket yapacaktım geçmişe bakayım dedim. Hatta dün müydü ilaç içip yan etkisini yaşayan oldu.
canım evet hatırladım benim normal giden bulatim iyice şiddetlenince korktumBulantısı devam edenler var hatırlarsan etiket yapacaktım geçmişe bakayım dedim. Hatta dün müydü ilaç içip yan etkisini yaşayan oldu.
Amin canim amin Allah gönlünüze gore nasip etsin hic dile getirmedim rabbim gucenmesin diye. Ama cok isterdim iki kızım olsun oynasınlar birlikte. Sagligi yerinde herseyden ötesi o. Herkese hayırlı haberler insallahGözün aydın canım Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin :)
Darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşllah![]()
Öğrendim evet canim cok mutluyum darisi bekleyen herkesin basina ikinci kizim olacak insallah :)Girmişsindir artık:))
Hic tahmin yapmamisti canim ilk kez soyledi kız diyeCanım sana iki taramada kız diye ufak bir tahmin yapmış mıydı? Yoksa ilk kez mi diyor doktor cinsiyeti.
12 mayısta 886 14 mayıs 1762 16 mayıs 3500 civarı olması gerekiyor fazla olabilir sorun olmaz temkinli bir dr ama öle solemese ıimisKizlar merhaba tecrube annelerin ve anne adaylarinin yardimina ihtiyacim var 10 mayista beta testim 443.1 cikti doktor gebelik demek icon erken dedi 16 mayista tekrar gidecegim beta kac cikmali ortalama yardimci olur musunuz
Sagol canim oy insallah nasip olsun o günleri görmek :)
Gözün aydın canım
Bi bilsen basıl evcilik oynuyolar nasıl arkadaşlık ediyorlar bıcır bıcırlar valla
Saglikla al kucağına cnmHic tahmin yapmamisti canim ilk kez soyledi kız diye